sayna
کاربر خاکانجمنخورده

- نام مرکز سمپاد
- دبيرستان فرزانگان ۱
- شهر
- تهران
- دانشگاه
- علوم پزشكى شهيدبهشتى
- رشته دانشگاه
- پزشكى
پاسخ : جیم زدن
کــلا نرگس هم گفت دیگه ! تریپ ِ جیم زدن ما اینجوریه که کلا از اول نمیریم سر کلاس ؛ بعد میگیم حالمون بد شده و اینا !
بعد یکی از عوامل مهم توی ِ جیم زنی ِ من این بود که نماینده آموزشی بودم ؛ هر وقت حوصله ی کلاس ُ نداشتم می رفتم دمه معاونت آموزش میگفتم باید راجع به وضع آموزشی ِ کلاس یه سری توضیحات بدم به شــما
اونم میگف بــ َ بــ َ ! عجب نماینده ی پیگیری ! 
بعد خولاصه می رفتیم 5 دقیقه باش می حرفیدیم و بعدش میرفتیم حیاط پشـتی
البته باید بگم ما امسال بعد عید کــلا 50% هم سر کلاس نبودیم ؛ دلیل هم نمی خواس بیاریم دیگه میگفتیم حوصله نداریم ، نمی رفتیم
کــلا نرگس هم گفت دیگه ! تریپ ِ جیم زدن ما اینجوریه که کلا از اول نمیریم سر کلاس ؛ بعد میگیم حالمون بد شده و اینا !
بعد یکی از عوامل مهم توی ِ جیم زنی ِ من این بود که نماینده آموزشی بودم ؛ هر وقت حوصله ی کلاس ُ نداشتم می رفتم دمه معاونت آموزش میگفتم باید راجع به وضع آموزشی ِ کلاس یه سری توضیحات بدم به شــما
اونم میگف بــ َ بــ َ ! عجب نماینده ی پیگیری ! 
بعد خولاصه می رفتیم 5 دقیقه باش می حرفیدیم و بعدش میرفتیم حیاط پشـتی
البته باید بگم ما امسال بعد عید کــلا 50% هم سر کلاس نبودیم ؛ دلیل هم نمی خواس بیاریم دیگه میگفتیم حوصله نداریم ، نمی رفتیم

:-ss ^#^حالا اونم چه کلاسی؟دینی
^#^ 
البته ما اون روز شانس آوردیم که بجز ما فقط مدیر و معلم دینی تو مدرسه بودن.
ماهم قبل از اینکه معلم بیاد از تو کلاس اومدیم بیرون و رفتیم یکی ازکلاس های طبقه بالا.معلممون اومده بود تو کلاس دیده بود هیچکی نیست رفته بود(آخه معلممون خیلی منگه)

بعد از حدودا ده دقیقه شلوغکاری آماده رفتن شده بودیم کهیهو مدیر اومد گفت: نگران نباشید بچه ها زنگ زدم به معلمتون تا چند دقیقه دیگه میاد X-(
ما هم بدو بدو رفتیم طبقه پایین تو یکی از کلاس ها زیر صندلی ها قایم شدیم.هممون داشتیم مدیر و معلممون رومیدیدیم که رفتن طبقه بالا و مدیرمون هم هی داشت از طرف ما ازش عزرخواهی میکرد
پررو،مثلا خودشاشتباه کرده ها
فردا همکه اومدیم مدیر بهمون گیر داد که شما کجا بودیدما هم گقتیم:خودتون گفتیناکهتا 5 دقیقه دیگه معلم نیومد میونید برید