پاسخ : بررسی مشکلات سمپادیا و حل آن ها
۴ تا مدیر در حال تولید محتوا ببینه؟ فکر نمیکنی زیادی دارید اغراق میکنید؟ راستی من یه نکتهای بگم! قرار نیست بگیم هر ماه یه مدیر دقیقا باید اینقدر تاپیک جدید بزنه! هر بخشی یه سری تاپیک خوب داره، مدیر باید سعی کنه بحث روی اون تاپیک خوبها رو گسترش بده و البته وظیفههم داره بحث مفید کنه و تاپیک جدید و مفید بزنه. ولی شما ایرادتون اینه که به عدد نیگاه میکنید. میگید که مدیر باید در این ماه اینقدر تاپیک جدید بزنه. شما آیا با محتوای بخشها دقت کردید؟ میدونید که ما بخش علمی داریم و بخش غیرعلمی؟ میدونید که در بخشهای علمی نمیشه همینطور چشممون رو ببندیم بگیم مدیر چرا اینقدر تاپیک نزد؟ خانوم سوگند مدیر مسائل شیمی. ایشون دارن به عنوان مدیر خوب فعالیت و مدیریت میکنند. "فعالیت" و "مدیریت". ۲ تان. ۲تا!
با استدلال شما ایشون باید بازخواست شن که چرا روزی ۱ تاپیک جدید نمیزنن.
حرف از محیط زدید. دلم خیلی پره

انتظار دارید کاربر تو محیطی که مدیر داخلی قبلی ، ایرادات خودش رو میکوبونه تو سر سیستم فعالی با چه ارزشهایی رشد پیدا کنه؟ آیا شما فقط انتقاد کردید؟ آیا شما فقط پیشنهاد دادید؟ نه خواهر من. بیاین قبول کنیم که در خیلی از پستهای اخیرتون حق به جانب نیگاه کردید در حالیکه خیلی از ایرادات به مدیریت شما وارد بود! من نمیگم انتقاد نکنید. میگم حق به جانب نباشید!
حرف از محیط زدید. داخل چه محیطی؟ داخل محیطی که شما افتخارت اینه که کارهای ننگین بعضی افراد رو در جاهای عمومی مطرح میکنید و به اسم آگاهیبخشی ازش حرف میزنید؟ این آگاهیبخشی نیست. تاثیر منفی داره. شما وظیفته ریپورت کنی. ریپورتی هم به من نرسید در این باره! حالا راه حل شما این بوده که بیای اینجا به صورت علنی بگید، بچهها، بچهها، گوش کنید، نظر من این است، مدیران عقدهاین؟ پروفایل ادیت میکنند؟ اینطورین؟ فلانن؟ بهمانن؟ اخه خانم عزیز. به خدا این شیوش نیست. والا این شیوش نیست. داخل این محیط؟ واقن داخل این محیط انتظاراتی دارید.
شما با کلمهی "تلقین" آشنایی دارید؟

میدونید تاثیرش چیه؟ خب اخه خانم عزیز، وقتی داخل تمام پستای شما دم به دم، راه به راه، حرف از "اکسس" و "مالکیت" ... زده میشه، واقن فک نمیکنید میتونه تاثیر منفی بذاره؟ آیا همهی مدیران اینطورین؟ بنده دارم میگم مدیری اینطوری بود ریپورت بدید! هر چند که الان به داخلیها گفتیم که حتما حتما موقع مدیر شدن یک نفر توجیهش کنن! حالا اون مدیر ممکنه گوش نکنه! خب شما ریپورت کن. چرا هی هی هی ازش نام میبرید.
بحث سر زمان نبود؟
به نقل از SaϔnA.M :
به نظر من که درست شدنش به زمان بستگی نداره اصلا .
شما گفتی به زمان بستگی نداره. منم دلیل اوردم که چرا بستگی داره
× یک چیز دیگه هم که باعث ایجاد فرهنگ و باارزش شدن ارزشای واقعی سایت میشه اینه که کاربرای به اصطلاح باتجربه و مدیریت دیده، بیان کمک کنن!همش غر نزنن! خود شما خواهر من. چقدر تولید محتوا داری میکنی به عنوان کاربر با تجربه؟ اصطلاح اینکه دورهی ما دیگه گذشته واقعا خندهداره! شما دست به دست مدیرا بده، کمک کن به عنوان کاربر با تجربه، اونوقت ارزشهای سایت درس میشه. بنده شخصا قول میدم
× اینکه کارهای تاسف آور بعضی از مدیران رو گزارش ندید، گزارش ندید، بعد اونها رو کنید با این فکر که "اخ جون! کوبیدمشون! یه چیزی گفتم کفشون برید! ضایعشون کردم!" باعث درست شدن هیچی نمیشه! صرفا اوضاع رو بدتر میکنه! اگه میخواین واقن اوضاع بدتر شه، پس ادعایی هم نکنید