pariya
کاربر فوقحرفهای

- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان1
- شهر
- شیراز
- مدال المپیاد
- یه حماقتی کردیم یه زمانی :|
خب راستش داشتم یه مقاله مینوشتم ، که کلا موضوعش درباره ی اینه که جهان چه شکلیه ، به عبارتی داستان تلاش کیهان شناسان برای فهمیدن جواب این سوال و دست یافته های خیلی جالبشونه...
از اون جایی که باید بحث صورت بگیره من یه چند تا سوال مینویسم ، شما به جواب سوال ها فکر کنید و جواب هاتون رو بنویسید...
- به نظر شما جهان نامتناهی ایه یا متناهی ؟ ( اگه بخوایم یه سفر جهانگردی داشته باشم ، آیا میتونیم جهان رو دور بزنیم ؟ یا نه این سفر پایانی ندار ه ؟ ! )
- چرا جواب دادن به این سوال اینقدر طول کشیده ؟!
- به نظرتون با وجود این که ما الان تو جهان هستیم و با داشتن همین قدر تکنولوژی خارج شدن از اون تقریبا غیر ممکنه ، چطور میتونیم شکل جهان رو حدس بزنیم ؟
- انحنای فضا میتونه به حل این سوال کمکی کنه ؟!
× دانشمندان به این نتیجه رسیدن که جهان برخلاف تصور ما این قدر هام بزرگ نیست !!
× به تخت بودن جهان هم فکر کنید.... ???
از اون جایی که باید بحث صورت بگیره من یه چند تا سوال مینویسم ، شما به جواب سوال ها فکر کنید و جواب هاتون رو بنویسید...
- به نظر شما جهان نامتناهی ایه یا متناهی ؟ ( اگه بخوایم یه سفر جهانگردی داشته باشم ، آیا میتونیم جهان رو دور بزنیم ؟ یا نه این سفر پایانی ندار ه ؟ ! )
- چرا جواب دادن به این سوال اینقدر طول کشیده ؟!
- به نظرتون با وجود این که ما الان تو جهان هستیم و با داشتن همین قدر تکنولوژی خارج شدن از اون تقریبا غیر ممکنه ، چطور میتونیم شکل جهان رو حدس بزنیم ؟
- انحنای فضا میتونه به حل این سوال کمکی کنه ؟!
× دانشمندان به این نتیجه رسیدن که جهان برخلاف تصور ما این قدر هام بزرگ نیست !!
× به تخت بودن جهان هم فکر کنید.... ???

) نفری که این کتاب رو شروع کنن فقط یه نفر میتونه تا آخر بخوندش!) کلن در باره جهان نوشته و پیدایش اون نظریه های مختلف درباره ی اون و تغییرش در طول زمان و... تا سیاه چاله ها. (من تو مسابقه هم از این کتاب چن جا استفاده کردم). بعضی از عناویش که مربوط به این تاپیک میشه اینا هستن:
(چاپ 69)