• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

یادش به خیر سمپادیامون (واسه قدیمیا)

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع arman aria
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
یادش بخیر قدیما

هیولا(هنگامه) منظور ما بجز مطهری بود
چه خبرا؟ خودت خوبی؟:دی

پاسخ : یادش به خیر سمپادیامون (واسه قدیمیا)

:-? همه از سیستم مدیریت هشدارها مینالن، انگار خیلی تو بد کردن جو تاثیر گذاشته و همه بخاطر هشدار نگرفتن میترسن فعالیت کنن
هم توی این تاپیک، هم توی جو مزخرف، هم حرف بزن، تقریبا هر جایی که صحبت از عدم فعالیت و صمیمی نبودن جو میشه مدیرداخلیا با سیستم مدیریت هشدارها اینجوری >) مجسم میشن و عامل اصلی فعالیت نکردن
خوب باید یه فکری به حالشون بکنید، مثل این که خیلی از مدیران داخلی و سیستم هشدارها تاراضین :-??

نمیشه مدیرارو زود زود عوض کنید ؟ این میز و صندلی ها وفا نمی کنه آقایون (هرچند اینجا نافرم وفاداره لامصب!) ، یه عده فک میکنن چون مدیرن همه کاره ی سایتن و همه کاربرا شب و روز به اونا فک می کنن :))
یه تیم ثابت باشه ، مثه تیم مدیر کل ، بقیه مدیرا ماهی یا فصلی عوض شن ، بعد این طرز فکر که بعضی کاربرا نسبت به مدیرا دارن اصلا" خوب نیست
هشدارها به نظرم خوبه ، خب وقتی هشدار میگیری یعنی پست بد دادی ، نقض قوانین کردی یا ... پس باید اصلاح کنی خودتو
من خودم 1 بار هشدار گرفتم به خاطر اینکه فاصله ی پستام کمتر از 2 ساعت بود تو حرف بزن ، بعدش دیگه سعی کردم رعایت کنم و فعلا" هم هشداری نگرفتم

با حرف فرشيد كاملا موافقم
با حرف امير هم اونجايي كه كفته مديرا مدتي كه كذشت عوض شن
براي حرف فرشيد: دقيقا همينطوره...جنتا از افرادي كه من ميشناسم به دليل اينكه اخطارنگيرن نميان تواين تابيك ها بست بدن
خود من ديروز ي هشدارگرفتم :دي

آخه اگه هشدار نباشه ، مدیرا که مسلما" نمی تونن تمام پستارو بخونن و pm بدن که فلان پست (به هر دلیلی) بده ، و از این به بعد ندید
اونا میتونن درست پست دادن رو یاد بگیرن ، مسلما" همه ی کاربرا که اخطار نمی گیرن
الان خودت برا چی اخطار گرفتی ؟ قبول نداری اشتباه کردی ؟ (واضحا" نه :دی )

قسمت ما نشده تو اون سمپادیایی که آرمان و بقیه بچه ها میگن باشیم ، ولی الان هم اگه برین و پستای صفحه nام انجمن هارو بخونین واقعا حسرت (؟) میخورین که چرا اون موقع عضو نشدین ! دقیقا حسی که من دارم :-<
جو فوق العاده صمیمی بود ، همین محمد مطهری مثل همه کاربرا میومد فعالیت میکرد ، توی بحثا شرکت فعال داشت یعنی هی میومد پست نقل قول میکرد ، هی سر مسائل عقیدتی دعوا میکرد ، بذرکار حتی ! ;D

تازه مطهری ازین اسمایلی هم استفاده میکرد " ;D " ...

جوش خدا بوده ! ماکه نبودیم ولی هروقت حوصله آدم سر میره توی سمپادیا خوبه یه سر به تاپیک های سالای قبل بره ، بعد میبینه که حسرت خوردن داره یا نه !

خدائی هرچی میریم جلو اون یه جوری که علی گفت یه جوری تر میشه !
اصن اونقد من پایم یه کاری کنیم جو الان مثل اون موقع که ما نبودیم بشـــــه خدا میدونه !!!! :-"

ولی الان هم اگه برین و پستای صفحه nام انجمن هارو بخونین
اتفاقا" پریروز ، ارسال هارو زدم ، بعد پستای خیلی وقت پیش اومد ، تاپیکارو باز کردم ، کلی خاطره زنده شد :دی ، خیلی تاپیکام باز نشد ، جاش اخطار اومد :|

چرا بايد توقع داشت همه چيز ثابت بمونه؟
خيلي چيزا عوض شده و خب اين خيلي عاديه. همين افزايش تعداد كاربرا خودش باعث ميشه جو سايت به صورت اتوماتيك عوض بشه
همونجوري كه يه روستاي كوچيك، به تدريج كه بزرگ ميشه، روابط توش هم عوض ميشه بين مردمش!

از طرفي قطعا مديريت 6000 نفر با مديريت 3000 نفر خيلي فرق داره و سياست هاي جديد لازم داره.
نميخوام بگم اين سياست ها و اتفاقات جديد خوبه يا بد، اما ميخوام بگم يه نفر بگه دقيقا چي ميخواد از سايت؟ دقيقا چي بايد مثل قبل ميموند؟ اصلا امكان سنجي كردين كه ميشه مثل قبل بمونه يا نه؟

به نقل از Amir - Eblis :
اتفاقا" پریروز ، ارسال هارو زدم ، بعد پستای خیلی وقت پیش اومد ، تاپیکارو باز کردم ، کلی خاطره زنده شد :دی ، خیلی تاپیکام باز نشد ، جاش اخطار اومد :|

نه کلا وقتی من و تو از تو تخم در نیومده بودیمو میگم ! قبل ها ! قبل از من و تو ;D

به نقل از Dr.Eniac :
نه کلا وقتی من و تو از تو تخم در نیومده بودیمو میگم ! قبل ها ! قبل از من و تو ;D
خب اونجاها دیگه به من ربط نداره ، خاطره ای هم نیست ، ولی تورو همون پستارو بخون خاطره زنده شه برات خیلی خوبه :دی

Back
بالا