• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

آپاندیسیت

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع nahid
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : آپاندیسیت

نه خب منظورم این بود که ترکیدنش چه خظری داره :-"

بعدم اینکه برش که میدارن ، مشکلی توی بدن پیش نمیاد ؟ نقش ایمنی و اینا ... :-?

(عملش بیهوشی و اینا داره ؟ :-")

آره بیهوش می کنن ;D

نه دیگه کلا نمی دونن چه نقشی تو بدن داره, نقشش اینه که بترکه! :-"

خو بترکه خطر داره دیگه نمی دونم چه خطری!!! :-" :-"

خوب من همه پستا رو خوندم ;D

آپاندیسیت‌ عبارت‌ است‌ از التهاب‌ زایده‌ کرمی‌ شکل‌ .آپاندیس که‌ از اولین‌ قسمت‌ روده‌ بزرگ‌ به‌ نام‌ سکوم‌ منشاء می‌گیرد. آپاندیس‌ هیچ‌ کار شناخته‌شده‌ای‌ ندارد، ولی‌ باعث‌ بیماری‌ می‌شود. هر ساله‌ از هر 500 نفر جمعیت‌ یک‌ نفر دچار آپاندیسیت‌ می‌شود. علایم‌ آپاندیسیت‌ بسیار متغیر هستند. در مورد هر فردی‌ که‌ درد شکمی‌ تشخیص‌ داده‌ نشده‌ دارد، آپاندیسیت‌ حتماً باید مدنظر باشد. این‌ بیماری‌ در هر سنی‌ می‌تواند رخ‌ دهد (در مردان‌ بیشتر از زنان‌)، اما در کودکان‌ زیر 2 سال‌ نادر است‌. حداکثر بروز بیماری‌ در سنین‌ 24-15 سالگی‌ است‌.

اينجا چيزي از هضم سبزيجات نگفته :-?? تو كتابهاي ديگه هم نديدمش!ميشه منبعتونو بگين؟

عوارضش:
• پاره‌ شدن‌ آپاندیس‌، تشکیل‌ آبسه‌، و پریتونیت. این‌ عوارض‌ در افراد مسن‌تر بیشتر دیده‌ می‌شود.
• عدم‌ تشخیص‌ درست‌، به‌ علت‌ کم‌ بودن‌ یا نامعمول‌ بودن‌ علایم‌، به‌ خصوص‌ در سنین‌ خیلی‌ پایین‌ یا خیلی‌ بالا
• تشکیل‌ آبسه‌

علت:
عفونت‌ به‌ دلیل‌ نامشخص‌، معمولاً توسط‌ باکتری‌های‌ موجود در لوله‌ گوارش‌. آپاندیس‌ ممکن‌ است‌ توسط‌ محتویات‌ در حال‌ عبور در لوله‌ گوارشی‌ یا یک‌ رشته‌ بافتی‌ غیرطبیعی‌ که‌ از بیرون‌ به‌ آن‌ فشار وارد می‌آورد، مسدود شود. زمانی‌ که‌ آپاندیس‌ عفونی‌ می‌شود، متورم‌ و ملتهب‌ گشته‌ و از چرک‌ پر می‌شود. آلودگی‌ با کرم‌های‌ حلقوی‌، یا عفونت‌ ویروسی‌ دستگاه‌ گوارش،‌ عوامل تشدید کننده بیماری هستند.

اينجا يه سوال دارم...خب همونطور كه امير گفت بعد از غذا خوردن فعاليت داشتنو اينا باعث اين بيماري ميشه...حالا اين چه ربطي به علتش داره؟ :-/

به حرف ناهيد اضافه كنم
يه جاش گفته بود بعضيا علاوه بر حالت تهوع ميتونن استفراغ هم داشته باشن

اینو اضافه میکنم که :
چه عواملی باعث بروز آپاندیسیت می شود؟

آپاندیسیت زمانی رخ می دهد که آپاندیس مسدود شده باشد . اغلب این انسداد به دلیل وجود مدفوع ، جسم خارجی یا ابتلا به سرطان اتفاق می افتد . از آنجایی که آپاندیس متورم به هر عفونتی در بدن واکنش نشان می دهد ، بنابراین انسداد آن از طریق عفونت نیز ممکن است.

اون تحرک بعد از غذا رو من جایی ندیدم ، کسی اطلاع داره ؟ :-?

و اینکه درسته که این بیماری قابل پیشگیری نیست اما بروز آپاندیسیت در افرادی که غذاهای دارای فیبر بالا ، مثل سبزی و میوه ، مصرف می کنند کمتر شایعه.

+
دوست خوب من :د پارسال آپاندیسیت گرفت بعد مثل اینکه چن روز دلش درد میکرده و اینا ولی اهمیت نداده ؛ خلاصه وقتی رفت دکتر که آپاندیس ترکیده بود و عفونت یسری بافت اطراف رو گرفته بود و خب مجبور شدن شکمش رو از عرض حدودا 7-8 سانت باز کنن. :'( از عرضم حدودا 2-3سانت. :|
و نزدیک 10روز هم بستری بود. :-<
خلاصه جدی بگیرین علائمی که بالا گفتن رو مخصوصاً دل‎درد رو. ;;)

Back
بالا