• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

آپاندیسیت

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع nahid
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

nahid

violet
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1388
آپاندیسیت (Appendicitis) یا آویزآماس ؛ به التهاب آپاندیس گفته میشه ;D
خودِ آپاندیس هم یه زائده ی کوچیکیه کنارِ روده ی بزرگ. طبق آمارِ ویکیپدیا,
هر سال از هر ۵۰۰ نفر یک نفر دچار آپاندیسیت می‌شود و این عمل شایع‌ترین عمل اورژانسی شکم است.

این مشکل قابل پیشگیری نیست و فقط باید به موقع تشخیص داده بشه, چون اگه دیر تشخیص داده بشه ممکنه آپاندیس پاره بشه و این خیلی خطرناکه ;D

خب, چون تشخیصش خیلی مهمه بهتره علائمشو بدونیم ;D
اولین علامتش دل درده ;D آپاندیس سمتِ راست و پایینِ شکم قرار داره و دردِ التهابِ آپاندیس هم تقریباً در همون قسمت از شکمه ;D دلدردی که در اثر التهاب آپاندیس باشه با گذشتنِ زمان شدید تر میشه و اگه آدمی که دچار این مشکل شده حرکت کنه, خیلی خیلی بیشتر درد میکشه.
یکی از علائمِ دیگه ی آپاندیسیت تهوعه, که البته در همه ی افراد رخ نمیده.
از علائمِ دیگه اش اسهال, تب و بی اشتهاییه.

خب همون طور که میبینید علائمش خیلی شبیهِ دل درد های حاصل از مسمومیت یا دل درد های تابستونی ( که به خاطر زیاد خوردن گوجه سبز و اینا میگیریم از این دل درد ها ;D ) هستش ؛ واسه همین باید حواسمون بهش باشه ;D

برای اطلاعات بیشتر میتونید به این لینک در ویکیپدیا مراجعه کنید. ;D

پاسخ : آپاندیسیت

ببین درسته علائمش شبیه ولی به اینم توجه کن که شدتش کم و زیاد می شه

یعنی شدت درد آپاندیس معمولا بیشتره

تجربه ی شخصی خودم اینه که پزشک درد کلیه راستش رو آپاندیسیت تشخیص داده بود

بعد یه چیزی تو نمی دونی معمولا توی کدوم افراده که حالت تهوع هم بوجود میاد؟ :-/

به نقل از Captain. Pisko :
ببین درسته علائمش شبیه ولی به اینم توجه کن که شدتش کم و زیاد می شه

یعنی شدت درد آپاندیس معمولا بیشتره

تجربه ی شخصی خودم اینه که پزشک درد کلیه راستش رو آپاندیسیت تشخیص داده بود

بعد یه چیزی تو نمی دونی معمولا توی کدوم افراده که حالت تهوع هم بوجود میاد؟ :-/
فکر نکنم بشه قاعده ی خاصی تعیین کرد که طبقش بگیم کیا تهوع براشون به وجود میاد کیا نمیاد ;D

معمولا" با شکم پر ، تحرک بیش از حد داشتن باعث تحریک آپاندیس شده و داستان به عمل میکشه
من انقد بعد ناهار تو کوچه فوتبال و گل کوچیک زدم ، که آپاندیس در حد ترکیدن بود ، رسیدم بیمارستان و فلفور عمل شدم :دی
فک کنم همه دارن ، فقط نباید تحریکش کرد و اگه اکتیو شه ، به شدت درد میگیره ، سمت راست شکم هست ، راست بدن خودتون
با این موافق نیستم که شبیه دل درده ، کلا" دردش فرق میکنه ، دل درد ، کله دلت درد میکنه ، میشه تحملش کرد ، یه دارویی چیزی بخوری ، سریع آروم میشه ، اونجوری هم نیست که نتونی حرکت کنی و یه جا از درد به خودت بپیچی ، اما آپاندیس کاملا" دردش در همون نقطه است ، یعنی انگار اون نقطه میخواد سوراخ بشه یا منفجر بشه ، از درد به خودتون می پیچید ، نمی تونید بشینید ، حتما" باید دراز بکشید ، بستن پارچه و گرم نگه داشتن و این تجویزا جواب نمیده ، آروم هم نمیشه ، یعنی لحظه ای ممکنه ، مثلا" برای 1 دقیقه احساس بهتری نسبت به دقایق قبل پیدا کنید ، اما این فقط به دلیل عادت کردن بدن شما و تو شرایط قرار گرفتنه ، 1 دقیقه بعد درد شدیدتر میشه و این روند صعودی ادامه داره ... (حداقل برا من اینطور بود ، گفتم که از تجربیاتم استفاده کنید)

به نقل از 4245 :
2سال پیش من یه شب بد جور شکمم درد میکرد ! منم شهرستان بودم ! خونه ی مامان بزرگم ! ;D بعد رفتیم دکتر ! از شانس من ( شانس خوب من ! ) رئیس بیمارستان اومد معاینم کرد ! بعد کلی ازمایشو امپول و سرم و ... ! ;D :-" بعد اینا !
منم شکم دردم نسبتا کمتر شده بود ولی هنوز یه کوچولو درد داشتم ! رفتیم دوباره پیشش ! اومد معاینه کنه ! بهم گفت رو تخت دراز بکشم !

بعد اومد دو دستی سوار شد رو شکمم ! گفت درد میکنه ! ( اخه مردک ! دو دستی رو شکمم سوار شی درد میکنه دیگه ! :-w ) گفتم اره !! :-" دستشو یه تکونی داد دور سرش ! گفت پاشو ! اپاندیسه ! :-w 8-| #-o ( تازه فهمیدم چقد بد شانس بودم ! :-w ) منم گفتم اگه بمیرم هم نمیدم شکممو اینجا باز کنن ! من میخوام برم ارومیه ! >:D<
خلاصه من یک و نیم ساعته فرستاده شدم ارومیه ! ;D

رفتیم پیش یه دکتر عمومی ! گفت پسرم هیچیت نیس ! دیشب حتما یکم پر خوری کردی شکمت تعجب کرده ! 8-} :-"

جالب این بود که اون موقع من طرف راست بدنم هم درد نمیکرد ! همون دل درد معمولی رو داشتم ! نمیدونم چطور تشخیص داد اپاندیس ِ ؟!

نقش اپاندیس تو بدن چیه !؟ نقش برگ چغندر ؟! ;D

منم دو سال پیش عمل کردم :>
از مدرسه اومدم ساعت سه بود یه ذره ناهار خوردم دلم یخده درد گرفت دیگه غذا نخوردم تا آخر شب میگرفت ول میکرد خیلی هم دردش کم بود ;))

ساعت 12 شب مامانم گف خوب نشدی گفتم نه تجربیاتشو انتقال داد بعدم گف آپاندیسه 8-^
رفتیم بیمارستان بعد کلی آزمایش و معاینه دکتره گفت مشکوکه (:| بعد هم فردا صب عمل کردم گفتن حاد بوده دیه میترکیده ;D

پ.ن از چغندرم چغندر تره :-"

به نقل از 4245 :
نقش اپاندیس تو بدن چیه !؟ نقش برگ چغندر ؟! ;D

قدیما ;D که انسان گیاهخوار بود نقش هضم و تجزیه گیاهان رو به عهده داشته ;D

درد آپاندیس از دندون درد هم بدتره...وقتی دکتر معاینه میکنه یه فشاری به شکم میده بعده اینکه دستشو بر میداره مثل اینه که یه شکمتون سوراخ میشه!

به نقل از FCB :
قدیما ;D که انسان گیاهخوار بود نقش هضم و تجزیه گیاهان رو به عهده داشته ;D

یعنی همین اپاندیس کوچیک خودمون نقش هضم و تجزیه رو بر عهده داشته ؟! :o :-? من شنیدم نقش ایمنی داره ... همچین چیزی به گوشتون خورده ؟!

یه حسی به من میگه آپاندیست دارم :-" X_X

دقیقاً چه خطری داره ؟ بعد شدتِ درد اگه زیاد باشه عمل میکنن ؟ چه جور عملی ؟

به نقل از نرگس³ :
یه حسی به من میگه آپاندیست دارم :-" X_X

دقیقاً چه خطری داره ؟ بعد شدتِ درد اگه زیاد باشه عمل میکنن ؟ چه جور عملی ؟

خو خطرش اینه که اگه عملش نکنن میترکه دیگه :-"

اگه در شُرُف ترکیدن باشه عملش میکنن :-"

عملش می کنن درش میارن :-"

بعد یه چیزی که عمل داداش من لاپاروسکوپی بود یعنی شکمشو نبریده بودن و فقط سه تا سوراخ کرده بودنش!! :-"

Back
بالا