• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

بحث و بررسی درمورد تفریح در فروم

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع farshidGCD
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : بحث و بررسی درمورد تفریح در فروم

چرا حل نمیشه؟ چه کاری رو نمیتونین توی شب نشینی ها انجام بدین و حتما باید انجمن اختصاصی داشته باشه؟ (مثال بزنید!)
اولین مشکلش اینجاس که همه شب نمی تونن بیان بحث کنن !
دومین مشکلش اینه که روز چی ؟
سومین مشکل اینه که اونجا در مورد یه موضوعی که اکثریت دوست داشته باشن باید بحث کرد ! طبیعیه که عده ای موضوع رو دوست نداشته باشن ، ولی وقتی تو هر انجمن بحث شه خب معلومه که کیا میان و چی میگن
مشکل چهارمشم اینه که من و چند نفر دیگه شاید یه ساعتی بخوایم بحث کنیم ، چند نفر دیگه یه ساعت دیگه !

آقا من یه چیزی فهمیدم که چرا الان کم پست میدن:
من الان 26 ساعته نخوابیدم، بعد امروز کلی پست دادم
روزای دیگه ای که کم خوابیدمم همینطوره، کلا ایده و فکر و اینا فوران می کنه
ولی روزای دیگه پستی نمیدم
زمستونا هم واسه همین فعالیت زیاد میشه فک کنم :))

گذشته از اون، اگه بحث جالب باشه چه تو اعتقادی باشه چه تو طنز! طرفدار خودشو داره
بحثای اعتقادی مثال خوبی نیست! چون واقعا بچه ها نمیدونن چی بگن که هم توهین نباشه هم نظرشونو گفته باشن
قبلنا سایت از این لحاظ هم آزادتر بود هم یکدست تر
سایر انجمنا رو ببین
خلاقیت، گفت و شنود، پزشکی، سینما و تلویزیون، هوش و سرگرمی، کتب و مجلات
اینا همه بخشای خیلی فعال الانن

به نقل از GCD :
سمپادیا رپفا یا بیا تو رپ نیست!
حاجی چرا دبه در میاری ؟ مگه من گفتم اینجارو بکن بیاتورپ ؟! ;D
به نقل از گلی :
به همین راحتی! ^-^
خوب مگه آدم مجبوره!
تو کدوم فروم؟نه دیگه نیس!
فیلتر شدن یه سری قوانین داره ، همیجوری که نیست ، فک کردین یه آدم بیکار هست ، میشینه دونه دونه سایتهارو میخونه هر کدوم خوشش نیومد فیلتر میکنه ؟ :))
یه سری کلمات ، بحث در مورد یه سری مسائل و آدرس بعضی سرورهایی که عکس رو اونا آپلود میشه و چیزای دیگه باعث فیلترینگ میشه ، جلوی اینارم میشه گرفت ( همونطور که سایتهای دیگه گرفتن )
الان بحث سیاسی تو کدوم سایت هست که فیلتر نباشه ؟ اما اینجا هست ، با یه قوانین خاص ، می بینید که سایت فیلتر هم نیست !

در مورد قیلتر شدن اون دفعه وقتی خیلی در کمال ارامش تو سایت وی پی ان میفروشن و...

خداییش سایت فعال نیست انجمن سرگرمیم نمیزنید حداقل از این تاپیکا بزنیم که ۲ ساعته ۴ صفحه میشه خودش امیدیه:دی

• لایک
امتیازات: meli

به نقل از Amir - Eblis :
;Dفـیلت‍‌‍ر شدن یه سری قوانین داره ، همیجوری که نیست ، فک کردین یه آدم بیکار هست ، میشینه دونه دونه سایتهارو میخونه هر کدوم خوشش نیومد فـیلت‍‌‍ر میکنه ؟ :))
یه سری کلمات ، بحث در مورد یه سری مسائل و آدرس بعضی سرورهایی که عکس رو اونا آپلود میشه و چیزای دیگه باعث فـیلت‍‌‍رینگ میشه ، جلوی اینارم میشه گرفت ( همونطور که سایتهای دیگه گرفتن )
الان بحث سیاسی تو کدوم سایت هست که فـیلت‍‌‍ر نباشه ؟ اما اینجا هست ، با یه قوانین خاص ، می بینید که سایت فـیلت‍‌‍ر هم نیست !
منظورم این بود که ینی چی شما می گین خوب اگه این فیل*ر شد یکی دیگه می زنیم!نمی شه که!
ولی می دونم که بعد از اون دیگه هیچ تاپیکی در مورد بیوگرافی بازیگرا و خواننده ها و بحث در مورد اونا نشد!حتی تا یه مدت انجم موسیقی نداشتیم!

به نقل از گلی :
منظورم این بود که ینی چی شما می گین خوب اگه این فیل*ر شد یکی دیگه می زنیم!نمی شه که!
ولی می دونم که بعد از اون دیگه هیچ تاپیکی در مورد بیوگرافی بازیگرا و خواننده ها و بحث در مورد اونا نشد!حتی تا یه مدت انجم موسیقی نداشتیم!
سایت فیلتر شه ، پاک نمیشه ها ! فقط فیلتر میشه ، یعنی شما نمی تونی بازش کنی ، یه آدرس دیگه بت میدن ، شما با اون آدرس وارد میشی ، همه چی عین اولشه ، هیچ فرقی نمی کنه ، مثلا" www.1.sampadia.com یا هزار تا دامنه دیگه که میشه ایجاد کرد
اون دیگه مشکل اینجاس ، ربطی به بقیه چیزا نداره

به نقل از Amir - Eblis :
سایت فـیلت‍‌‍ر شه ، پاک نمیشه ها ! فقط فـیلت‍‌‍ر میشه ، یعنی شما نمی تونی بازش کنی ، یه آدرس دیگه بت میدن ، شما با اون آدرس وارد میشی ، همه چی عین اولشه ، هیچ فرقی نمی کنه ، مثلا" www.1.sampadia.com یا هزار تا دامنه دیگه که میشه ایجاد کرد
اون دیگه مشکل اینجاس ، ربطی به بقیه چیزا نداره
بیخیال سر چی بحث میکنین؟؟؟؟

حتی اگه فیل تر هم نکنن موافقت نمیشه پس خسته نکنین خودتونو!!!

الان تکلیف چی شد؟ واسه فان چی کار میکنین؟؟؟؟

بیخیال سر چی بحث میکنین؟؟؟؟
فقط گفتم که دوستان روشن شن ، اشتباه فک نکنن ;D
حتی اگه فیل تر هم نکنن موافقت نمیشه پس خسته نکنین خودتونو!!!
با جی موافقت نمی کنن ؟ وقتی فیاتر نشه ، دیگه مشکلی نیست که ، مگه اینکه خود مدیرا مشکل ایجاد کنند

ببخشید میپرم وسط بحث جذابتون به نظر من سایت فان کم نی تو نت چرا گیر دادین که اینجا رو تغییر بدین؟ اینجا با هدف ایجاد محیط فان برای کاربرا طراحی نشده!

به نظر من که اصلا نیاز نیست ( این نظر منه )
چون اگه یه قسمت سرگرمی راه اندازی بشه ، اینجا هم میشه مثل سیتی ، خیلی بد میشه و باعث افت سایت میشه
مثل الان سیتی
از وقتی تفریحی جمع شد یکمی بهتر شدش

Back
بالا