• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

بانک انگیزه

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع cowboy
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

cowboy

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
مياندوآب
مدال المپیاد
کمی ریاضی و کامپیوتر
دانشگاه
شریف
رشته دانشگاه
نرم افزار
خب اکثر کنکوریا اینو تجربه کردن که تو یکسال کنکور بعضی وقتا آدم احساس میکنه که نیاز به انگیزه داره

خب اسم اینجارو میذاریم بانک انگیزه

یعنی هر کس که یه مطلب انگیزشی خوب پیدا کرد میاره میذاره اینجا
1- اگه میشه مطلب تکراری نباشه
2- نیازی نیست که منبع رو بگین چون بچه ها میرن اونجا و کلی تو نت میگردن

هرکی هم که نیاز به مطالب انگیزشی داشته باشه میاد استفاده کنه

من الان باید خودم یه مطلب انگیزشی میذاشتم ولی نمیتونم

پاسخ : بانک انگیزه (جدید)

جمله های انگیزشی بهتر از مطلبه فک کنم خودشم جمله بیشتر پیدا میشه

مثلا : "زندگی کوشش است آن لحظه که دست از کوشش برداریم مرگ آغاز می شود"

بچه ها سعی کنین جملات و مطالب شبیه شعار نشن.من هروقت شعار میخوندم سال کنکور میخواستم پاره کنم مجله رو یا اگه تو کامپیوتر بود میخواست مبزنم بشکنم کامپیوترو :دی

به نقل از مهسا.ش :
بچه ها سعی کنین جملات و مطالب شبیه شعار نشن.من هروقت شعار میخوندم سال کنکور میخواستم پاره کنم مجله رو یا اگه تو کامپیوتر بود میخواست مبزنم بشکنم کامپیوترو :دی
ok ولی به من انگیزه میداد اینجور جملات

اینم از مطالب دوستم که حیفم اومد اینجا نذارم

کشاورز و الاغ!!!!(انگیزشی)

کشاورزی الاغ پیری داشت که یک روز اتفاقی به درون یک چاه بدون آب افتاد. کشاورز هر چه سعی کرد نتوانست الاغ را از درون چاه بیرون بیاورد.

پس برای اینکه حیوان بیچاره زیاد زجر نکشد، کشاورز و مردم روستا تصمیم گرفتند چاه را با خاک پر کنند تا الاغ زودتر بمیرد و مرگ تدریجی او باعث عذابش نشود.

مردم با سطل روی سر الاغ خاک می ریختند اما الاغ هر بار خاک های روی بدنش را می تکاند و زیر پایش می ریخت و وقتی خاک زیر پایش بالا می آمد، سعی می کرد روی خاک ها بایستد.

روستایی ها همینطور به زنده به گور کردن الاغ بیچاره ادامه دادند و الاغ هم همینطور به بالا آمدن ادامه داد تا اینکه به لبه چاه رسید و در حیرت کشاورز و روستائیان از چاه بیرون آمد …

نتیجه اخلاقی : مشکلات، مانند تلی از خاک بر سر ما می ریزند و ما همواره دو انتخاب داریم: اول اینکه اجازه بدهیم مشکلات ما را زنده به گور کنند و دوم اینکه از مشکلات سکویی بسازیم برای صعود

با عرض معذرت از مسئول این تاپیک با اجازشون منم یه چیزی میگم .... :-"

خیلی از بچه های کنکوری رو که الان کم و بیش باهاشون سر و کار داریم ...همین اول ِ راهی میگن نمیتونیم درس بخونیم ، نمیکشیم ، میدونیم که بچه های دیگه از ما خیلی بیشتر میخونن، مام دیگه نمیتونیم درس بخونیم .....همینجا یه سوال ازشون میپرسم، دوستان عزیزم اگه بر فرض هم بچه های دیگه از شما بیشتر میخونن ..شما میخواین همین جا وایسین و بذارین اونا همینجوری از شما جلو بیفتین ؟؟این کار درستیه یا با پشتکار بیشتر و اعتماد به نفس ِ بیشتری برید جلو تا خودتونو به اونا برسونین ؟ کدومش ؟؟؟
یه چیزی که همیشه تو سال کنکور شاید حداقل 1 درصد به من اعتماد به نفس میداد ، این بود هر وقت فکرم میرفت اینجا که ای وای بچه های دیگه ای که رتبه هاشون از من بهتر میشه یا از من بیشتر درس میخونن یا از من کلا بهترن ، سعی میکردم به این هم فکر کنم که خیلیا هم هستن که تعدادشون از اون کسایی که از من بهترن بیشتره و رتبه هاشون از من بدتره یا بدتر از من درس میخونن و یا حتی بدتر از منن ...این بود که گاهی اوقات که حتی نتیجه اون چیزی نمیشد که من با تلاشم انتظار داشتم بدست بیارمش ، منو میکشوند جلو و هر دفعه بیشتر از قبل سعی میکردم ...دوستانی که الان اینطوری هستین یکم به جای ِ فکر کردن به افراد ِ جلوتون و غبطه خوردن به حالشون به اون لشکر ِ عظیمی که پشت ِ شماست و سعی میکنن خودشونو به شما برسونن اما هرگز نمیتونن نگاه کنید(نزارید با جا موندنتون این هرگز تبدیل بشه به گاهی) .. بهشون نگاه کنید تا آرامش پیدا کنید ..نگاه کنید تا اعتماد به نفس پیدا کنید ...یکم به خودتون اعتماد داشته باشید ...هیچ فردی نبوده که تلاش بکنه و نتیجه نگیره ..اینو یادتون باشه

دو تا دانه توي خاك حاصلخيز بهاري كنار هم نشسته بودند.
دانه اولي گفت: «من مي خواهم رشد كنم! من مي خواهم ريشه هايم را هر چه عميقتر در دل خاك فرو كنمو شاخه هايم را از ميان پوسته زمين بالاي سرم پخش كنم...
من مي خواهم شكوفه هاي لطيف خودم را همانند بيرق هاي رنگين برافشانم و رسيدن بهار را نويد دهم... من مي خواهم گرماي آفتاب را روي صورت و لطافت شبنم صبحگاهي را روي گلبرگ هايم احساس كنم!» و بدين ترتيب دانه روئيد.
دانه دومي گفت: «من مي ترسم. اگر من ريشه هايم را به دل خاك سياه فرو كنم، نميدانم كه در آن تاريكي با چه چيزهائي روبرو خواهم شد. اگر از ميان خاك سفت بالاي سرم را نگاه كنم، امكان دارد شاخه هاي لطيفم آسيب ببينند... چه خواهم كرد
اگر شكوفه هايم باز شوند و ماري قصد خوردن آنها را كند؟ تازه، اگر قرار باشدشكوفه هايم به گل ننشينند، احتمال دارد بچه كوچكي مرا از ريشه بيرون بكشد. نه،همان بهتر كه منتظر بمانم تا فرصت بهتري نصيبم شود.» و بدين ترتيب دانه منتظرماند

مرغ خانگي كه براي يافتن غذا مشغول كند و كاو زمين بود دانه را ديد و در يك
چشم بر هم زدن قورتش داد.
"آن عده از انسان ها كه از حركت و رشد مي ترسند، به وسيله زندگي بلعيده مي شوند."

ادم سال کنکور گوشش به ان حرفا بدهکار نیس یعنی خیلی کم نصیحت گوش میده البته نمی گم اینا نصیحته ولی خوب کم از اون نیس چون من خودم کنکورو تجربه کردم میگم

به نقل از سومپاد :
ادم سال کنکور گوشش به ان حرفا بدهکار نیس یعنی خیلی کم نصیحت گوش میده البته نمی گم اینا نصیحته ولی خوب کم از اون نیس چون من خودم کنکورو تجربه کردم میگم
نه اینطور نیست.شاید عقیده ها متفاوته.من سال کنکور از هر چیزی برا انگیزه دهی به خودم استفاده میکردم.حتی خوندن عربی رو به خاطر اینا دوست داشتم.چون تو کارگاه ترجمه به این جور چیزا که تا زحمت نکشی به موفقیت دست پیدا نمیکنی خیلی اشاره کرده بود.من حتی یه مدت با کمبود سخنان انگیزشی مواجه شده بودم و احساس نیاز میکردم چون برام یه محرک بود واسه همین به hamoooooon میگفتم بهم پیامک های انگیزشی بزنه.واقعا هم ازش ممنونم.من چند تا از پیامک هاشو نوشتم زدم به دیوار اتاقم.یه قسمت از سوره بقره آیه 155 فکر کنم اونم زده بودم به دیوار.یه ماه مونده به کنکور هم یه کتاب خریدم به اسم"365 گام تا موفقیت"مال آنتونی رابینز.خیلی خوب بود.حتما همچین کتابی تهیه کنید سال کنکور به درد میخوره.

به نظرم نیازی به گفتن جمله نیست!
شما فقط کافیه این 10 ،12 سال درسی رو که خوندین به یادتون بیارید!
آیا واقعاً ارزششو نداره که چند ماه به خودتون فشار بیارید تا ثمره ی این 12 سال درس خوندنو ببینید؟!
شما که این همه مدت تلاش کردین،نمیتونین بگین این چن ماهم روش؟!!

Back
بالا