- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- شهرکرد
- سال فارغ التحصیلی
- 1398
تو اینترنت سرچ کنید جوابتون میادآقا وقتی میخوام تو ادوب ایندیزاین فارسی تایپ کنم نمیشه
حروف جدا میفتن
مثلا "من" رو "ن م" میزنه
مشکلش چیه؟ چیکارش کنم؟
مثل این سایت
تو اینترنت سرچ کنید جوابتون میادآقا وقتی میخوام تو ادوب ایندیزاین فارسی تایپ کنم نمیشه
حروف جدا میفتن
مثلا "من" رو "ن م" میزنه
مشکلش چیه؟ چیکارش کنم؟
سلام. با نرم افزارهای اسکرین کپچر یا دکمه fn + prt scببخشید چطور میشه تو کامپیوتر اسکرین شات گرفت؟
تو منوی ویندوز سرچ کنید sniping toolsببخشید چطور میشه تو کامپیوتر اسکرین شات گرفت؟
حجم های هندسی GeoGebra) GeoGebraکلا تو زمینه ریاضی و اینا کار میکنه)امیدوارم کسی باشه جوابم رو بده
اقا نرم افزاری است که حجم های هندسی رو بکشی و برش بدی و اینجور چیزا

بهتر از اینا نیس تا جایی که من میدونماحجم های هندسی GeoGebra) GeoGebraکلا تو زمینه ریاضی و اینا کار میکنه)
efofex fx draw tools یا ploy هم هست
اگه اینترنت سرچ نکردی یه سرچ بزن شاید برنامه بهتری هم پیدا کردی
حجم های هندسی GeoGebra) GeoGebraکلا تو زمینه ریاضی و اینا کار میکنه)
efofex fx draw tools یا ploy هم هست
اگه اینترنت سرچ نکردی یه سرچ بزن شاید برنامه بهتری هم پیدا کردی
یه راه بیشتر به ذهنم نمیرسه که قطعا به ذهن خودتم رسیده ولی خوب بجا اینکه چندساعت وقت بزاری واسه این که کامل شه که میگی نمیشه ویندوزتو عوض کن![]()
چن ساعته رو ۱۳ درصد مونده و جلو نمیره
با خاموش روشن کردن هم مشکل حل نشد
چی کار باید بکنم؟
خواهشا سریع جواب بدین
کار واحب دارم/:

با گرفتن دیلیت به مدت ۵ ثانیه مشکل حل شدیه راه بیشتر به ذهنم نمیرسه که قطعا به ذهن خودتم رسیده ولی خوب بجا اینکه چندساعت وقت بزاری واسه این که کامل شه که میگی نمیشه ویندوزتو عوض کن![]()

چه کنم
؟خب قطعش کن یا از بخش برنامه ها وی پی ان رو انتخاب کن و فورس استاپ رو بزن!من وی پی انم خود به خود همیشه وصلهچه کنم
؟
ویندوز رو گفتمخب قطعش کن یا از بخش برنامه ها وی پی ان رو انتخاب کن و فورس استاپ رو بزن!
قطع میکنم قطع نمیشه ((:Ctrl + alt + deleteویندوز رو گفتمقطع میکنم قطع نمیشه ((:
یه پیام ب اسپم بات بدهسلام دوستان من شماره مجازی ساختم باهاش رفتم تلگرام حالا هر شماره ای رو که مطمینم تو تلگرام هستش رورسیو میکنم مینویسه که تو تلگرام عضو نیستش . میدونید مشکل چیه و باید چیکارکنم؟
سلام دوستان من شماره مجازی ساختم باهاش رفتم تلگرام حالا هر شماره ای رو که مطمینم تو تلگرام هستش رورسیو میکنم مینویسه که تو تلگرام عضو نیستش . میدونید مشکل چیه و باید چیکارکنم؟
یه پیام ب اسپم بات بده
حدس میزنم چون اکانتت ریپورته اینطوره
(به اسپم بات پیام بدی ۹۹ درصد از ریپورت خارج میشه)
سلام احتمالا شماره رو اشتباه وارد میکنی لطفا حتما دقت کن که اولش +98 باشه و شماره رو بدون صفر وارد کنیسلام دوستان من شماره مجازی ساختم باهاش رفتم تلگرام حالا هر شماره ای رو که مطمینم تو تلگرام هستش رورسیو میکنم مینویسه که تو تلگرام عضو نیستش . میدونید مشکل چیه و باید چیکارکنم؟
ریپورت بودن ربطی به این مشکلی که شما میگی نداره + اینکه چون شماره مجازی آمریکاست از اسپم بات استفاده نکنی بیشتر شبیه جوک هست من تا الان جایی ندیدم کسی این حرف رو بزنه!ریپورت هم نیستین؟با چ برنامه ای ساختین؟ +۹۸وارد میکنم
شایدم گوشیه من خرابه باید با یه گوشیه دیگه هم امتحان کنم
بیشتر از ۱۰ -۱۵ تا شماره مجازی آمریکا با تکست نو و نکست پلاس داشتم ک همه شون دقیقا همون لحظه ک ساخته شدن ریپورت بودناینکه هر گونه محدودیتی رو به ریپورت شدن نسبت میدید بیشتر از هر چیزی شبیه به جوک هست.
"اسپم بات" اسمش روشه! فقط برای کاربرانی مناسبه که به خاطر گزارش اسپم از طرف بقیه اکانتشون محدود شده،
حالا اکانتی که تازه ساخته شده و هیچ پیامی رد و بدل نکرده، توسط چه کسی به عنوان اسپمر گزارش شده که شما بخوای به اسپم بات پیام بدید؟!!