خیـر دوست عزیز !به نقل از Po²Яya.L :من میخواستم بدونم که کدوم نسخه از فتوشاپ روی ویندوز7 کار میکنه اخه من قبلا فتوشاپ رو رو XPداشتم حالا میخوام رو 7 نصب کنم نمیشه
آیا فقط CS5 رو 7 نصب میشه؟
مرسی از راهنماییتون ولی من چند نسخه CS2 داشتم که رو xp درست کار میکردن ولی هیچ کدون رو 7 نصب نشدبه نقل از مهــراد خـ . :خیـر دوست عزیز !
ویندوز سون تمامی نسخه هارو ساپورت میکنه
از من به شما نصیحت !
بهترین گزینه برای ویندوز 7 , CS4 ME هست ! :)
خب شما میتونید از نرم افزار های مربوط به همین کار استفاده کنید یا کانورتر ها که میتونید یه قسمت از فیلم رو انتخاب کنید و به پسوند مورد نظر تبدیل کنیدبه نقل از bee :سلام
یه سوال: چه طوری می شه یه قسمت خاصی از فیلم رو کات کرد( یعنی فقط یه قسمت فیلمو می خوام چکار کنم؟)
خب اگر قسمت ابزار های انتخاب رو مطالعه کرده باشی میدونی که چجوری باید یه تصویر رو انتخاب کرد این کار رو با ابزار های قسمت A یعنی Selection Tools میشه انجام داد بعد از انتخاب قسمت مورد نظر هم میتونی با Ctrl+c کپی کنی و یا با Ctrl+x کات کنی و بری روی عکسی که میخوایی با Ctrl+v پیست کنی :) راه دوم هم اینه که بعد از انتخاب ، با ابزار Move Tool که توی اموزش اولین ابزاره اون قسمت انتخاب شده رو بکشی روی تب یک عکس دیگه و نگهداری تا اون عکس باز بشه و بعد روی عکس کلید موس رو رها کنی با این کار قسمت select شده میاد روی عکس جدیدبه نقل از Nirman Irani :ببخشید یه سوال"
توو تاپیک آموزش من بیشترش رو یاد گرفتم اما سوالم این بود:
چطوری میشه قسمتی از یه عکس ( مثلا شخصی توو عکس) رو کات کرد بعد paste کرد روو یه عکس یا منظره دیگه؟