پاسخ : افسردگی
شما افسردگی را چگونه توصیف می کنید؟
سخته،ولی چیزهایی مختلفی میشه گفت،بهتره تا تعریف های مختلف رو کنار هم بگذاریم تا به بهترین تعریف برسیم و بر پایه اون به بهترین راه حل.
در علم فراروانشناسی و مبحث انرژی بدن افسردگی با افت فعالیت چاکراهای ریشه ،ساکرال ،شبکه خورشیدی و برخی دیگر از چاکرا ها مرتبط است.
افسردگی یک سری علل دارد و یک سری معلول.یعنی پدیده هایی که به افسردگی ختم می شوند و پدیده هایی که از افسردگی نشئت می گیرند.
دسته اول مثل فقدان یک شی یا فرد مورد علاقه یا امید انسان و دسته دوم مثل کاهش فعالیت اجتماعی و خودکشی
بی انگیزگی
نا امیدی
غمگینی
نا امیدی
بی میلی
به نظر من اینها صفاتی هستند که در عرض افسردگی بوده و می توان با اینها افسردگی را توصیف کرد
حال نظر شما چیست؟
آیا این ها برای توصیف افسردگی کافی هستند؟
آیا اینها در عرض افسردگی قرار دارند یا در یکی از آن دو دسته جای می گیرند؟
افسردگی چقدر در پویایی و پیشرفت جامعه اثر گذار است؟
جامعه به واحد های کوچکی تقسیم می شود که طبق یک دیدگاه خانواه کوچکترین جزِء و طبق دیدگاهی دیگر فرد کوچکترین جز. خانواده است.
در صورتی که ما تعریف دوم را در نظر بگیریم نتایج آن را به تعریف دوم هم می توانیم گسترش دهیم
از عوامل موثر بر پویایی جامعه داشتن نیروهای انسانی پویاست که نیروی کافی برای ایجاد تغییرات در جامعه را دارند.
مسلم است شعار فرد افسرده نمی توانیم است و شعار فرد سرزنده می توانیم
پس ملت افسرده ملتی راکد ، ضعیف ، سلطه پذیر و بی هویت است.
افسردگی چقدر بر ایجاد بیماری های فیزیکی در بدن اثر گذار است؟
در علم فراروانشناسی در مبحث انرژی بدن مراکز انرژِی موظفتد تا انرژِی را ما بین جسم و کالبد های معنوی یا اصطلاحا روح جابجا کنند.
× در این جابجایی انرژی تغییر شکل نیز می یابد،
× انرژی کلا یا مثبت و موزون است یا منفی و نا موزون.
× افکارو حالات و و اعمال منفی، انرژی منفی و ناموزون به همراه دارند و ایضا مثبت
× در این تغییر و تبدیل نا موزونی / موزونی کالبدهای معنوی به ناموزونی/موزونی کالبد جسمانی می انجامد
آیا شما افسرده اید؟
بله هستم.
اطرافیانتان چطور؟
اکثر مردم افسرده اند البته خودشان هم خبر ندارند!
راه حل درمان افسردگی چیست؟
راه های زیادی هست من اصلی رو میگم :
قلنا اهبطوا منها جميعا فاما ياتينکم مني هدي فمن تبع هداي فلاخوف عليهم و لا هم يحزنون. بقره(2) آيه 38.
آیا یک راه حل نهایی و مطلق وجود دارد؟
بله همان که گفتم
شما چگونه با آن برخورد می کنید؟
دارم علل آن را بررسی می کنم تا آنها را رفع کنم.