قتل

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع amirali
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : قتل

خو مورچه که زیاد می کشتم.
بچه که بودم ، برا جوجه هام ، زنبور و مکس می کشتم و می دادم بخورن جون بگیرن ;D
یه روز جوجم می خواست از خونه فرار کنه ;D سری دوییدم و درو بستم که نره ، بد دیدم سرش لای در گیر کرده :-"
سوسک هم زیاد کشتم.
از این شاپرک کوچولو ها هم که می دیدم ، می رفتم بگیرمشون ، دستمو که باز می کردن می دیدم له شده ;D
یه چن تا قتل عام شیمیایی هم داشتم ، با حشره کش....
دیگه یادم نمیاد ;D

هفته پيش رفته بوديم باغ! كلا از در و ديوارش مارمولك ميريخت!
اول دم مارمولكرو كندم تا ببينم واقعا دمش تا چند ثانيه تكون ميخوره يانه! ;D
بعدشم با خاك انداز محكم زدم تو سرش! جنازش+دمشو پرت كردم تو استخر! ;D ;D ;D

اون موقع ها که بچه بودیم با پسرخاله ام دنبال مورچه و مگس میکردیم و بهشون میکردیم!
سوسک هم که مشامش عادیه!
پارسال هم من و دوستم یه طرح داشتیم درباره کرم خاکی ,که بالای صد تا کرم خاکی رو داغون و تیکه پاره کردیم!
دیگه در اینده هم خدا میدونه!

منم عاشق قتل مورچه ها بودم.
توی 5 سالگی یه سریال نشون میداد اسمش یادم نمیاد. یه آقاهه خود کشی کرد منم رفتم حموم و میخواستم با تیغ ریش زن بابام خودکشی کنم ! دیدم نمیگیره یه دونه از اون تیغ قدیمی ها بود که تیغ اش توی سوپری ها پیدا میشد. از شانس من تیغ اش نمیبرید X-(

يه بارکوچيک بودم يه کرموتودستام له کردم!
تازه ازگوشت ميت هم تناول فرمودم :دي
بعدمرباميريختم ي گوشه مورچه جمع ميشد ميکشتمشون!
يه بارم مارمولک کشتم!

ما قتل عام بدون خونریزی میکردیم ، رد مورچه ها رو دنبال میکردم بعد درِ خونشون چسب مایع میزدم : دی

سوسك و مورچه رو كه به روش زجر كش زياد كشتم
ولي يادمه يه بار يه توپ فوتبال با كل عيديام گرفته بودم بعد لا مصب انقد باحال بود ك شبا هم ميشستمش باهاش ميخوابيدم بعد دوستم يه گربه كوچولو داشت گربش چنگ زد روتوپم توپم خط افتاد ;D بعد منم خون جلو چشامو گرفت ب دوستم گفتم عب نداره و اينا بيا بازي كنيم دوستمم دروازه بان بود منم اومدم شوت كنم تمام تمركزم رو جمع كردم وتوپ روبا نهايت قدرت زدم تو گربهش … خون و مغز ش و دل و رودهش همه جا پخش شد!! >) =)) =)) يه همچين آدم پرقدرتي هستم :-"

يه بار تو خيابون با ننه جانمان را ميرفتيم ;;)ديدم يه چيزي رو پامه بعد ديدم يه گربس :-& يه لحظه هنگ كردم بعدم شوتش كردم با سرعت خدا ك م در ساعت خورد به ويترين يكي از مغازه هاي باكلاس... ;D بعد هيچي ديه موندم بعد اون هوا صحنه ي اكشن بجيغم يا بگيرم بفرارم قبل اينك صاب مغازه خرمو بچسبه :-/ ;;) ;D
نتيجه ي اخلاقي :هميشه با پدرهاي گرام برين تو خيابون بقدمين :-" ;D

بچه كه بودم همش مورچه مي كشتم :>
وقتي دبستان مي رفتم ، فكر مي كردم ميرم جهنم :)) =))

منو داداشم در دوران طفولیت قتل های زیادی انجام دادیم 8-} ;D
یه بار یه مورچه کشتیم بعد رفتیم تو دیوار خاکش کردیم =((
تازه سر قبرش فاتحه هم خوندیم :))
البته داداشم و پسرخالم قتل های بسیار بزرگ تری انجام می دادند ولی من فقط در این حد 8-}
یه روزم به مرغمون تره دادیم تو گلوش گیر کرد دور حیاط می دوید ما هم دنبالش =))
آخرش خفه شد مرد =((

داداش عتیقم با گوش کوب چند بار متوالی تو سـر جوجه میکوبه...
بعد از دهنش موادی ماکارونی مانند در میاد ;;)
بعد با این شعار از اتاقش بیرون میاد : ماکارونیشو در آوردم ... ماکارونیشو درآوردم /m\

خودم :
اول دبستان بودم گویا ( :-? ) بعد کفشمو پام کردم هی احساس کردم یه چیزی پامو اذیت میکنه و اینا...
رفتم تو کلاس دستمو کردم تو کفشم از لنگ پای سوسک گرفتمش آوردم بالا ;;)
بعد کلی ترسیدم الکی به دوستم گفتم داشت میرفت تو کفش تو من گرفتم کشتمش ;;)

دخترخاله ی دوستم سینی گذاشته روی جوجه نشسته روش :-s :-s :-s :-s :( :( :(

مگس کش برقیومیذاشتم روی خرمگس همش بالاپایین میپریدجرقه میزدمگس کشوبرمیداشتم میومدفرارکنه دوباره میذاشتم روش تازجرکش بشه B-) B-) B-)

آره :-<
8 سالم بود.
جوجمو بردم حموم خوشگلش کنم.
بعد آوردمش توی حیات تا با سشوار خشکش کنم.ولی دیدم لرزید و جشماشو تنگ کرد.
توی حیاط ولش کردم.بعد از دو ساعت دیدم مرده.
ولی به خدا همین الآنم وقتی یادش میافتم یه بار غم بزرگی رو روی شونم حس می کنم. :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :((

کوچیک که بودم ( فک کنم دو - سه سالم بود ) داشتم با یه مورچه ور میرفتمو دست و پاشو میکندم !!! بعد مامانم بهم میگه آرامش داری چیکار میکنی ؟؟؟ منم در کمال خونسردی : دارم پدرشو در میارم !!! مامانم :| من >) روح مورچه هه :-L

میخوام اعتراف کنم :(
فک کنم دیه وقتش رسیده :(
باید بگم که...
کسی میدونه کلانتری از کدوم طرفه؟؟ :-s
من مورچه بالدار کشتم :((

من یه سری بچه بودم داشتم کارتون میدیدم (فوتبالیستا ) بعد عادت داشتم به یه نخ یا یه وسیله مثه کنترل تو دستم بازی کنم ! همینطور که داشتم کارتون میدیم نگا کردم دیدم مارمولکه تو دستم به جا نخ (البته بزرگ نبود خیلی ) پرتش کردم جیغ زدم . دو روز بهد مامانم داشت جارو میزد پیداش کرد از ترس سکته کرده بود خشک شده بود ;D

من بیشتر مورچه میکشم اونم از نوع له کردن با دمپایی ابری ...
اما 1بار 1 بچه گنجشک اوفتاده بود تو حیاطمون،ما هم برش داشتیم گذاشتیم زیر سبد(البته با همه ی مخلافات شامل غذا و اب).صب دیدیم مرده...
1 گنجیشکم با تفنگ بادی زدیم،نمرد اما کور شد.چند ساعت ازش پرستاری کردیم، اونم مرد [-o<
من خودمم به گردن 1 مورچه ی ریز نخ بستم تا با خودم ببرم پیاده روی،سرعتش خیلی کم بود پرتش کردم رفت...
امسال تابستونم،به پای ی زردالو-سرخ کن نخ بستم،بعد با سرعت هرچه بیشتر تو هوا چرخوندمش، یهو دیدم نیس... ;))
کلا یکی از فانتزیام اینه که حیوون خونگیم حشره باشه...

البته ناگفته نماند منو برادرم همیـــــــــشه واسه گربه ها معجون مرگ درست میکردیم(اگه بخاین فرمولشو بگم)

من مورچه بیاد جلوم زهر ترک میشم :-"
چه برسه به این که بکشمش :-ss
اما یه بار دستشویی بودم بعد یه سوسک جلوم ظاهر شد :-ssاولش دست و پامو گم کردم اما بعد به خودم دلداری دادم نه من دیگه بزرگ شدم و این حرفا شیر ابو باز کردم و با فشار...بی چاره غرق شد :((
بعدش ده بدو که رفتیم اما یه نیم ساعت داشتم گریه میکردم :))

بچه كه بودم سره ماهيايه اكواريومو ميكردم تو خاكه گلدون تا خفه شن ! ;D
يا گردنه جوجه هامو ميپيچوندم درجا ميمردن...! ;D
انواع و اقسام حشرات رو هم كه مطمئنا كشتم.
اما الان ديگه از اين كارا نميكنم :))

Back
بالا