• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

جایگاه سمپادیا در خانواده

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Admin2
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : جایگاه سمپادیا در خانواده

من رو که بابام عضو کرد این جا !

با خواهرم راجع به فرومایی که توشون فعالیم حرف میزنیم؛ من از سمپادیا اون از ایران شهرساز. :-"
مامانمم وقتی بش گفتم که میخواستم برا میتینگ ِ نمایشگا بیام،
با بابامم گاهی که میشینم من حرف میزنم از اینجا که چه اتفاقایی افتاده.

مامان من که میدونه نمیدونم چرا هروقت دیر میکنم مامانم به جا اینکه بم زنگ بزنه میاد سایت میبینه پست دادم یا نه!
تمام افرادی که میشناسم رو میشناسه!

• لایک
امتیازات: Shery

انقدر حرف زدم توسمپادیا همه کلافه شدن ;D ;;)

مامانم:خراب شه اون سمپاد و سمپادیا ;Dپاشو بیا غذا یخ کرد :-"(حتی اگه ماست خیار باشه غذا..!)
ببام:واقعا درکت نمیکنم..از چیه اینجا خوشت میاد؟!

:-??

باید اعتراف کنم که پدر و مادر گرامی من درباره ی سمپادیا حتی یک کلمه و یک نقطه هم نمیدونن!!
چون من معمولا با گوشیم توی سمپادیا ام، چرا؟!!!!!چون معمولا برادر گرامی بنده پای لب تاپ است پس مادر و پدر نمیدونن فقط برادرم یک دفعه که توی سمپادیا بودم منو دید گفت ع سمپادیا است ؟!!منم یک زمانی عضو بودم و همین و بس
یعنی کلا خانواده ی من درباره ی من خیلی میدونن!!!

من فقط وقتی پای لپ تابم داداشم و آبجیم میان رد میشن میگن خودت خفه کردی با سمپادیا :-<

سمپادیا فکر کنم عضو ثابت خانواده‌ی ما باشه. :-? :-" داداشی (:-") هم که عضوه،‌ اثرش تشدید می‌شه.

بابا و مامان ما هم که...! خسته نباشن واقعاً! :-" فقط در این حد می‌دونن که سمپادیا یه سایتیه متعلّق به بچه‌های سمپادی و بچه‌های مدرسه‌ی خودمون هم توش عضون و ما به منصبی داریم توش. ولی خب کلاً مشکلی ندارن! :دی ینی اصلاً زیاد خونه نیستن که بخوان گیر بدن بهمون یا چک کنن کجاها می‌ریم و اینا. از این نظر خوبن. :دی :-" [الان حسودی کنید ملّت! :-"]

× مطهری‌ رو هم به عنوان صاحب سایت می‌شناسن! /m\

اونقدر می دونن که مامانم میاد میشینه پای سمپادیا سوال زیست هایی که سخته و مربوط به آناتومیه رو برام توضیح میده!

واسه مامان باباها معمولاً فرقی ندراه که چی بهشون بگی.برداشتشون از فعالیت توی اینترنت ، به بطالت گذروندن ِ وقتُ به وجود اومدنِ روابطِ نامناسب بین افراد ِ.تو یک سری موارد هم حق دارن البته ؛ ولی نه تو همه‌ی موارد.
کلاً نسبت به فعالیتِ اینترنتی ِ من حس ِ خوبی نداره مامانم. ;D بابام هم که براش مهم نیست اصلاً! :-" ولی سعی در پیچوندنشون ندارم. ;D
+ولی خُب فکر میکنم نسبت به سمپادیا حس ِ بهتری داشته باشن تا جاهای دیگه.

Back
بالا