ببین آخه بهترین دوست آدم اگه واقعا هم صلاح آدمو بخواد ممکنه یه روزی باهامون مشکل پیدا کنه و دیگه دوستمون نباشه!!!به نقل از prabd.chess :ترس دلیل شکسته.من حاضرم به هر کسی از دوستام بدون ترس اعتماد کنم.
حالا این که کیا قابل اعتمادن.کسایی که خودشون اصرار نکنن که ما قابل اعتمادیم(هی نگن من دهنم قرصه و اینا!)اگه قبلا بشون اعتماد کردین سربلند بیرون اومده باشن.خودشون زیاد به بقیه اعتماد کنن(در این صورت همه رو از جنبه ی اعتماد درستکار میدونن)با دشمنت دوست نباشن(در این صورت امکان خیانت زیاد میشه)و مسلما دشمنت هم نباشن!!!
ولی برعکس به نظر من اگه به هر کسی اعتماد کنی آینده ی خوبی در انتظارت نخواهد بودبه نقل از prabd.chess :ترس دلیل شکسته.من حاضرم به هر کسی از دوستام بدون ترس اعتماد کنم.
حالا این که کیا قابل اعتمادن.کسایی که خودشون اصرار نکنن که ما قابل اعتمادیم(هی نگن من دهنم قرصه و اینا!)اگه قبلا بشون اعتماد کردین سربلند بیرون اومده باشن.خودشون زیاد به بقیه اعتماد کنن(در این صورت همه رو از جنبه ی اعتماد درستکار میدونن)با دشمنت دوست نباشن(در این صورت امکان خیانت زیاد میشه)و مسلما دشمنت هم نباشن!!!
مسلما ولی این برای کسی مهمه که نظر بقیه براش مهم باشه نه من!من حاضرم با تمام موجود تمام حقایق درباره ی خودم رو به هر کسی بگمبه نقل از Meli :ببین آخه بهترین دوست آدم اگه واقعا هم صلاح آدمو بخواد ممکنه یه روزی باهامون مشکل پیدا کنه و دیگه دوستمون نباشه!!!
میفهمی منظورمو؟؟؟
پسندم به خاطر اون تیکه ی اخر حرفت بود.بقیشو نمیقبولیم.من در بین مردم هستم ونیستم(هستم و تا وقتی حرفام به تکاملشون و حرفاشون به تکاملم کمک کنه باهاشون رابطه ی اجتماعی دارم ولی نه بیشتر)پس نظرشون درباره ی کارهام مهم نیست برامبه نقل از ROzhiN :من خودم تو اعتماد یکم آدم خوشبینی هستم. اما خب دیگه به هرکسی هم اعتماد نمیکنم. بسته به میزانی که چقدر دوستم رو میشناسم، یا چقدر راز داره و اینا بهش اعتماد میکنم.
یه نفر میگفت هرکسی حتما یه چیزایی تو دل خودش داره که فقط خودش میدونه. یعنی در واقع اعتماد نمیکنه به کسی بگه و من به شدت موافقم. چیزهایی هستن که به "هیچ کس" نگفتم و از این بابت خیلی خوشحالم.
فک کنم منظور ملیکا اینه که امکان داره یه وقت با اون دوستمون بهم بزنیم، بعد یه عالمه اطلاعات دستش داریم. اما خب من معتقدم ماهم متقابلا از همون دوست سابقمون اطلاعاتی داریم.
اصلا بحث ما در رابطه با نظر مردم نیست که. در رابطه با اینه که چقدر به مردم اعتماد کنیم.به نقل از prabd.chess :پسندم به خاطر اون تیکه ی اخر حرفت بود.بقیشو نمیقبولیم.من در بین مردم هستم ونیستم(هستم و تا وقتی حرفام به تکاملشون و حرفاشون به تکاملم کمک کنه باهاشون رابطه ی اجتماعی دارم ولی نه بیشتر)پس نظرشون درباره ی کارهام مهم نیست برام
به نقل از ROzhiN :سلام!
به نظر شما تو جامعه الان ما به چه کسانی باید/نباید اعتماد کنیم؟
از کجا بفهمیم چقدر به یه فرد میتونیم اعتماد کنیم؟
آفرین خیلی راه حل خوبی بود!به نقل از Dr.Eniac :به کسی اعتماد کن که به تو اعتماد کرده ! این بهترین راهشه !