به نظرم اونایی که خرخونی می کنن کار کثیفی نمیکنن(تقلب کثیف تره که:/)فقط دارن آیندشونو تضمین می کنن.
من خیلی دوست دارم ساعت مطالعمو ببرم بالا ولی زود خسته میشم.اصلا تو ذهنم نمیگنجه بقیه چجوری می تونن 10 ساعت بخونن.
چطوری می خونین واقعا؟
عزیز، آدم هست درسو نمیفهمه میشینه اونقد میخونه حفظ میکنه
من تو کل عمرم خر نزدم همیشه هم نمراتم عالی بودن
به همین سادگی
خرخونی آخر عاقبت نداره ب مولا
ربطی نداره..کسی که ۶ ۷ ساعت کتابو میزاره جلوش برای این نیست کهنمیفهمه ضریب هوشیش پایینه یا هرچی . برای اینکه یا میخواد یادگیریش کامل شه یا بهتر یاد بگیره.
برای دوره اول شاید لازم نیست وخیلی مسخره است.ولی دوره دوم درسا یه جوری سنگین میشه که مجبوری برای یه امتحان ۴ ساعت بزاری کتابو جلوت و فقط یه مبحثو کار کنی .تو درسایی مثل فیزیک و ریاضی یه جاهایی مجبوری اونقد کار کنی تا خوب یادبگیری.پس خرخونی نه کار کثیفیه نه کار بدیه اینجاها اتفاقا بخاطر بحث کنکور و سخت تر شدن درسا لازمم هست.
ادمی که واسه هدفش ارزش قائله و سعی میکنه بهش برسه و از جونش مایه میزاره شاید از نظر تو استعداد خاصی نیست ولی به نظر من این پشتکار و تلاشش قابل احترامه یا حداقل قابل تحسینه.اراده قوی و تلاش زیاد چیزی نیست که هرکسی داشته باشه .
والا من ک دهمم و امسال اصلا خر نزدم درسی رو
نمیدونم سال های آینده چجوری قراره بشه
ولی همچی نمره ۲۰ نیست ب خدا
من الان نوبت اول دهمم رو سر ی عدد اشتباهی ۱ نمره زیستم رفت
یا تو فیزیک یا تو ریاضی
شاید باورتون نشه اما تو تجزیه دو به توان ۲ رو یک نوشته بودم

و آمادگی دفاعی و سوادرسانه ای هم ک هیچ ۱۹ دادن جفتشون
خلاصه معدلمم شد ۱۹.۶
اما اصلن ناراحت نیستم
چون دوران امتحان کلی حال کردم پابجی پلی دادم برنامه نویسی کردم فیلم نگاه کردم و ...
درمورد خرخونی هم
فک کنم شما اشتباه گرفتید یا من از کلمه خرخونی اشتباه برداشت کردم
خرخون ب کسی گفته میشه(البته نظر من ک اینو میگ) ک ی بحثیو تا آخر حفظ کنه
استعداد نداشته باشه و فقط با خر زدن خودشو بکشه بالا
منم با این آدما حال نمیکنم
نمیدونم چرا ولی اصلن حال نمیکنم
ولی ادمم هس ک استعداد بالاس و فقط برا محکم کاری تست و سوالات زیادی حل میکنه
من مورد دومیم
فقط سر امتحانات مثلا ۱۰۰ تا اینا تست میزنم تا هم سرعت دستم بیاد هم قلق (املاییش نمیدونم درسته یا ن):)
خلاصه آقا با خر زدن و حفظ کردن و اینا شاخ نشید برا ما
خرم میزنید مربوط ب خودتون