• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

بهترین یا بدترین خوابی که دیدید

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع mahshid_f
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
  • تگ‌ها تگ‌ها
    خواب

روزی چند ساعت میخوابی؟؟

• +10

رای‌ها: 14 10.9%
  • 8-10

رای‌ها: 37 28.9%
  • 6-8

رای‌ها: 59 46.1%
  • -6

رای‌ها: 18 14.1%

• رای‌دهندگان
    128
پاسخ : خواب

آقا ما تو کلاسمون به غیر از من دو سه نفر دیگه از کامپیوتر زیاد سر در میارن بعد کامپیوتر هم همیشه دست اوناست!
یه شب خواب دیدم معلم حرفه و فن مون اومده تو کلاس به من میگه:
(داخلی-لپ تاپ جلومه-صدای معلم کلفت(مثلا قوله!))
-یوها ها ها!اگه کامپیوتر بلدی با این نرم افزاره کـــار کــــــــــــــــن!
-(مظلوم!)آقا به خدا این بچه ها نمیزارن من با ابن نرم افزاره کار کنم بلد بشم!
-یو ها ها!اگه راست میگی عقب جلو کن! (آخه یه نرم افزاری توش اجرا بود که شبیه بازی جی تی ای بود (لازم به ذکره که اون موقع درس ساختمان سازی داشتیم!))
منم این دکمه های (wasd) رو زدم؛و عجب! اون آدمه تکون خورد! و معلممون هم ضایه شد!
-
-
بقیه شو دیگه یادم رفته ولی خوابای عجیب غریب زیاد میبینم!
;D
;D
;D

دیشب خواب می دیدم موتور سواری بلدم ;))
آخه من به این ترسویی و موتور؟؟!! :-\
هیچی دیگه با سرعت بالا توی خیابون ها می روندم ;D
حتی دیگه با سرویس نمی رفتم مدرسه، با موتور می رفتم ;D
تازه موتورمـو می بردم سر کلاس ;D

+اصن یه وضی خفن بود.... ;D

تستای حسابانو گم کردم..
بعد دیشب خواب میدیم پیداشون کردم و همه سوالاشو حل کردم.. :x
خیلی تو ذوقم خورد وقتی بیدار شدم.. :-<

من که کلا خوابایی رو که می بینم به محض این که از خواب پا می شم، فراموش می کنم، و وقتی هم بیدار می شم احساس می کنم این قدر ذهنم مشغول بوده که کلا نخوابیده بودم.
بعضی وقتا ها هم که این قدر استرس دارم توی خواب که وقتی پا می شم سوزش معده دارم.
پریشب خواب می دیدم که توی مدرسه یه همایش دو روزه برگزار کردیم، منم دبیر همایشم.
روز اول کارگاه همایش بود، من وسط بازدید بچه ها از کارگاه ها یه مشکلی پیش اومد رفتم، بعدش که برگشتم کارگاه تموم شده بود.
دیشب هم خواب ادامه ی همایش رو دیدم که بچه ها قرار بود مقاله ها رو ارائه بدن، این وسط هنوز اونایی که قرار بود ارائه بدن نیومده بودن. مهمونا هم رسیده بودن و ... جای حساسش بود که از خواب بیدار شدم.
حالا امشب احتمالا قسمت رو آخرش می بینم امیدوارم هپی اند بشه.

بدترین خوابم این بود که با دوستام رفته بودیم اورست بعد با دوستام رفتیم بانجی جامپینگ....نوبت من که شد فک کنید از اون ارتفاع بعد یهو یه نفر که ازش متنفرم شد جای مسئول اونجا بعد منو هل دادو... X_X :-ss :-ssی نیم ساعت تو هوا بودم فک کنم :-ss :-s :-s

بهترین خوابمم این بود که رفته بودم بارسلون بازی اسپانیا :x با آلمانو میدیدم....90 دقیقشو حضور داشتم...بعد کنار نادالو شکیرا نشسته بودم دور همی تشویق میکردیم اسپانیا رو.....خیلی خیلی عالی بود :x ;D ;D

بهترين خوابم اين بود كه خواب ديدم نفر اول المپياد جهاني كامپيوتر شدم !
بدترينش هم اين بود كه خواب ديدم يه يارو دنبالمه شبيه اين زامبي ها ! بعد منم فقط درجا مي دوم و ميخوام جيغ بزنم كه صدام در نمياد !

بد ترین خوابی که دیدم این بود که داشتم از خونه یکی می رفتم بیرون در واقع از خونش من رو بیرون انداخت.
ولی دختر بچه ی 4 یا 5 سالش نمی خواست که من برم. یه حرفای عجیبی می زد که باعث شد گریه بشم اونم گریه می کرد.
می خواستم ارومش کنم اما نمی شد گریه ی خودمم بیشتر می شد...........

راستش من ی تاپیک زدم ی اسم خاطرات خواب زدگی ک اگه شما تو خواب حرفی زدید یا کاری کردید بیاین بگین جون ما خانوادتا زیاد از این اتفاقا برامون میفته ;Dبعد آقا پوریا این تاپیکو حذفیدن چون گفتن این همون تاپیک خوابه!,البته من چون تو تاپیک خواب نمیشد این حرفا رو زد اون تاپیکو گذاشتم!,ولی حالا با اینکه به نظر من ربطی ب اینجا نداره ولی چون گفتن اینجا مینویسم دگ,شما ام اگه از این اتفاقا براتون افتاده بگید!

+من یه روز از خواب بیدار شدم بعد دیدم اکثر وسایلم تو اتاق نیست!
بعد گویا نصف شب وسایل اتاقمو خودم انتقال داده بودم به حال و واقعا نمیدونم چرا اصلا متوجه نشدم :-"

+یه بارم شمال بودیم بعد منم بیدار بودم تنها تو بالکن داشتم دریا رو نگاه میکردم یکی از اقوام ک هرشب باش داستان داریم کلا دیدم خیلی شیک بیدار شد و ملخفشو سرش کرد و با حجاب کامل رفت پشت پرده وایساد و پرده رو کنار زد و یه چند دقیقه بیرونو نگاه کرد بعد ملخفشو زد ب گیره!و سر جاش خوابید من ترکیدم اصن...فقط نگاش کردم ینی... ^-^ :))

+یه بارم کنار همین دوست گرامی بالا خوابیده بودم صبح پا شدم دیدم تموم ناخونام لاک داره و کوتاه شده 8-| :))

ولی واقعا اینا ربطی ب این تاپیک نداره خداییش ,داره؟ :-?

بدترین:خواب دیدم که یکی یکی دارن اعضای خانوادم میمیرن و من دارم توی تنهایی زندگی میکنم ~X( ~X( ~X( ~X( ~X( ~X( ~X( ~X(
بهترین:خواب دیدم با یکی از پیامبر ها دارم حرف میزنم(آدم مذهبی ای نیستم اما گفتم بهترین خواب چون اون خواب توی خوابم واقعا بهم آرامش داد!)

دیشب خواب می دیدم یه گله مهمون به بهانه ی عید دیدنی اومدن خونه ی همسایمون :|
اونوخ نگو اینا دزد بودن :-\
هر چی تو خونه ی همسایمون بود، برده بودن :-ss
بعد از اینکه پلیـس اومد... همه می گفتن که حتما امشب میان خونه ی ما واسه دزدی :-s

+من امشب نباید بخوابم :-ss

Back
بالا