HOSSEIN JH
کاربر نیمهحرفهای

- نام مرکز سمپاد
- شهید بهشتی
- شهر
- اهواز
- مدال المپیاد
- فیزیک
پاسخ : بحث و تبادل نظر درمورد موسیقی رپ
خب من بد لیست خودتو بده بخندیم
چند تا آهنگ از یاسر گوش دادی که میگی بیخیال ؟ چرا حرف بی دلیل میزنی ؟ اعتراض نکرد ؟ ریتم تند نداشت ؟ از مردونگی و همه مشکلات هم خوند ! آهنگاش انقدر بدون مورد بود که میتونست از ارشاد مجوز بگیره !!! تو آهنگ آرزوت چیه رو شنیدی ؟
سوگند این بند تنبون رو خواننده حساب میکنی ؟ اونم رپ ؟؟؟؟؟ یعنی رپ انقدر بی ارزش شد که سوگند بخونه ؟؟؟ یک آهنگ معرو ازش گوش دادم داشت حالم به هم میخورد از پر مفهوم بودن و ریتم خفنش که انگار از تو دل رپ زاییده شده بود
 که انگار از تو دل رپ زاییده شده بود  
باز به یک آهنگ قدم به قدم جاستینا میشه امید داشت چون دو شرط ریتم و اعتراض رو داره تو یک آهنگ از سوگند بگو که منو قانع کنه ! هر چند بگی هم pay shit نمیکنم X-(
دو مورد بگم :
1.کسی رو مسخره نکن یک روز میخوری زمین حالت گرفته میشه !!!
2.رو هوا حرف نزن دلیل بیار چرا جاستینا بد چرا یاسر بد !!!!

از مسخره کردن متنفرم X-( و جواب ابله ان خاموشی است ) ولی اهل سکوت نیستم و باید جوابت رو داد X-(به نقل از پوریا عابدی :اقا من میگم این لیستتو ی جایی بنویس کلی بازدید میار واسه اونجا جان تو.اصلا اعتبار اون جا میشه..
سوگند نیست و جاستینا هست؟یاسر بی نام هم؟قربانت
خب من بد لیست خودتو بده بخندیم

چند تا آهنگ از یاسر گوش دادی که میگی بیخیال ؟ چرا حرف بی دلیل میزنی ؟ اعتراض نکرد ؟ ریتم تند نداشت ؟ از مردونگی و همه مشکلات هم خوند ! آهنگاش انقدر بدون مورد بود که میتونست از ارشاد مجوز بگیره !!! تو آهنگ آرزوت چیه رو شنیدی ؟
سوگند این بند تنبون رو خواننده حساب میکنی ؟ اونم رپ ؟؟؟؟؟ یعنی رپ انقدر بی ارزش شد که سوگند بخونه ؟؟؟ یک آهنگ معرو ازش گوش دادم داشت حالم به هم میخورد از پر مفهوم بودن و ریتم خفنش
باز به یک آهنگ قدم به قدم جاستینا میشه امید داشت چون دو شرط ریتم و اعتراض رو داره تو یک آهنگ از سوگند بگو که منو قانع کنه ! هر چند بگی هم pay shit نمیکنم X-(
دو مورد بگم :
1.کسی رو مسخره نکن یک روز میخوری زمین حالت گرفته میشه !!!
2.رو هوا حرف نزن دلیل بیار چرا جاستینا بد چرا یاسر بد !!!!

:ضدلایک
 :ضدلایک

الان دیدم واقعا اوردوس کردم
 الان دیدم واقعا اوردوس کردم  

تله و هایو..هایو(کندوی زنبور عسل
تله و هایو..هایو(کندوی زنبور عسل