به نقل از پوریا عابدی :بسیار مسرورم ک سامان مسخره کرد هوادارانی رو ک در پی جمع شدن مجدد گروه بودن![]()
![]()
از این روند بزرگ بسیار راضیم.امیدوارم عکس های صمیمانه ی مهراد و سیاوش تو اینستا دلیلی بر بازگشت نباشه![]()
با شناختی ک این چند وقت سامان بمون داده کسی نیس ک بخواد برگرده بگه من معذرت میخوام و اشتباه کردم و ...به نقل از rozaa :تا جایی ک بنده یادم میاد چن وخت پیش تو اینستا نوشته بود ک ظاهرا سهراب میخواد یه آلبوم بده و اینا بعد همه شون تو این آلبومه هستن....یا یه چی تو همین مایه ها بود!!!
بعد حالا اینک بعد از اون با هم کار کنن یا نه رو در جریان نیسم...ک البته امیدوارم همینطور بشه چون من باز هم مثل همیشه میگم آلبوم هیچ کدومشون بعد از جدا شدن به زاخار نامه نمیرسع....تهران ماله منه خداااااست....
به نقل از پوریا عابدی :با شناختی ک این چند وقت سامان بمون داده کسی نیس ک بخواد برگرده بگه من معذرت میخوام و اشتباه کردم و ...بابت این قضیه هم بسیار خوشحالم و امیدوار هم هستم همچین اتفاقی نیفته
راستی ی سوال.حاجی فیروز هیچکس رو دوس داشتین ملت؟
پرچم صادق به سقف وصله لامصببه نقل از rozaa :واااای سیا مثه برف عاوووولیییییییییی بود...
سیجلو لیتو فوق العاده ان...![]()
*اوج پرواز صادقو هم بلاخره گوش دادم...خعللییییی خوب بود!!!![]()
دوست عزیز اسکی علی اوج از سینا ساعی؟؟؟ مگه سینا ساعی اون سبک خوندنو خودش ساخته که حالا علی اوج از روش اسکی کنه؟؟ یه سبکیه که همه ازش استفاده میکنن!به نقل از طراح سوالای شیمی :درمورد سایفر و مخصوصا ورس آوا (از لحاظ سبک که یه زن این استیلو ورداشته!) و اسکی علی اوج از سینا ساعی... نظرتون چیه!
ایهاماش خیلی خوبنبه نقل از ناهیـــــــد :خلسه هم خیلی خوبه؛من تازه کشفش کردم![]()
راضیم از تکستاش؛ضمن اینکه در بین رپ خونا؛واضح میخونه :دبه نقل از Salriam :ایهاماش خیلی خوبن![]()
حالا خانواده رد میشه اینجااابه نقل از ایلیا :بازی با شخصیتای خلسه خیلی خوبه![]()
مثلا:
فلو درخشان بگو حمید خان.
دافت باران نی اما کوثری میده.
و...
به نقل از Salriam :دوست عزیز اسکی علی اوج از سینا ساعی؟؟؟ مگه سینا ساعی اون سبک خوندنو خودش ساخته که حالا علی اوج از روش اسکی کنه؟؟ یه سبکیه که همه ازش استفاده میکنن!
بعد اونوقت واسه یه زن؟؟ مگه زن و مرد داره رپ؟ فرق میکنه مگه؟؟
باو نمیگه "کوثری میده" هاااا....به نقل از ایلیا :بازی با شخصیتای خلسه خیلی خوبه![]()
مثلا:
فلو درخشان بگو حمید خان.
دافت باران نی اما کوثری میده.
و...
همونه بازی با شخصیتش دیگه, وصلشون میکنه بهمبه نقل از rozaa :باو نمیگه "کوثری میده" هاااا....
یه چی دیگ میگه...خیلی هم واضح میگه...
نمیدونم چرا همه جا اینو نوشتن....
*حالا شایدم بنده اشتبا میشنوم...
آهنگ پروپاچه اش با لیتو عاولی بودی...
آهان یعنی سینا ساعی این کلمه رو اختراع کرده؟؟به نقل از طراح سوالای شیمی :جای مخالفت از نوع شخمی! یکم دقت کنید ببینید طرف اصلا چی میگه!!
اولین بار سینا ساعی گفت من یه شخصیت کاریزماتیکم، خیلی هم تو تکستاش استفاده کرده!(ینی خودش ساخته و استفاده کرده) منظورم اون بود! وگرنه سبک سینا ساعی و علی اوج اصلا شبیه هم نیست!... اگه یبار آهنگاشونو گوش داده باشید! و اگر گوش ندادید، نظر ندید!
رپ زن و مرد داااره! چون اصولا کری خوندن یه زن برای یه مشت کله شق مرد، یکم مزخرفه! درواقع خنده داره! برا همین زنا اکثرا کارس میخونن و سبکای گنگم کار نمیکنن