• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

انواع بخیه و بهترین بخیه ها

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع HHH
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : انواع بخیه و بهترین بخیه ها

عوارض بعد عملتون از جمله دردش رو ممکنه بتونه از بین ببره
گفتم تخصص ندارم ولی به عنوان یک گزینه می تونین روش فکر کنین

یه تاپیک دیگه رو داشتم میخوندم توش به این تاپیک اشاره شده بود یاد اینجا افتادم)

بر اساس تجربه شخصی، نخ بخیه ها شماره دارن، 6، 5، ... تا جایی که یادمه هر چی بزرگتر باشه عددش یعنی نخش ظریف تره مثلا 6 و بالاتر واسه چشم استفاده میشه حتی

بعد شما حواستون باشه اونی که میخواد بخیه کنه چه شماره ای برمیداره خصوصا اگه تو اورژانسین و طرف متخصص نیست خیلی

من واسه یبینم اون متخصصی که اول دید گفت با نخ 6 بخیه کن نخش ظریفه جاش نمیمونه رفتم طبقه بالا بیمارستان اورژانس گفت نخ 5 گفتم چرا 6 نه؟ مگه باریک تر نیست؟ مسئول اورژانس: چرا خب 6 هم میشه من: :-w

(+ 6 واقعا باریک بود جای بخیه اش خیلی کم موند، هنوز یکم مونده و قرمزه ولی خب من هم پوست خودم حساسه کلا هم اینکه کمتر از 5-6 ماه گذشته )

• لایک
امتیازات: .._..

بخیه های داخل دهان چه فرقی با بخیه های دیگه دارن؟ نخش فرق داره آیا؟ :-?

× اول تاپیک که گفته شده . جذبی و از جنس پروتئین . بعد از دو تا حدود شیش ماه در بافت از هم متلاشی و
جذب می شه .

بخیه لثه رو میگن میکشن

به نقل از پری‌ناز :
بخیه های داخل دهان چه فرقی با بخیه های دیگه دارن؟ نخش فرق داره آیا؟ :-?

× اول تاپیک که گفته شده . جذبی و از جنس پروتئین . بعد از دو تا حدود شیش ماه در بافت از هم متلاشی و
جذب می شه .

بخیه لثه رو میگن میکشن
تا اونجائی که من دیدم هیچ فرقی نمیکنه توی جراحی های دهانی هم بخیه رو میکشن بعد حدود یک هفته

به نقل از فائزه.و :
میشه برای اندام های ظریف هم از بخیه جذبی استفاده بشه؟ بعد چه جوریه که جذب میشه؟ :-?
نخ بخیه های جذبی از بافت روده گاو درست میشه! براهمون بعد بهبودی جذب میشه!

بخیه های جذبی خیلی خوبن کلاً چون احتمال عفونت رو خیلی کاهش میدن واینکه گفتین ردشون میمونه رو هم من مشاهده نکردم ولی اینکه واسه دهن استفاده میشه درسته ؛ شاید واسه اینه که بافت روده گاو فقط از دهن جذب میشه ؟:د

بخیه ریزرو هم که من خودم تجربه ش رو داشتم ؛ سرم شکسته بود پنج سالگی و بالای ابرومو بخیه زدن والان هیچ اثری ازش نیست .

بخیه درشت رو هم خب روی خواهرم برای عمل ِش زده بودن که بعدش مجبور شدیم عمل زیبایی هم انجام بدیم تا ردشون بره ؛ درکل بخیه درشت توصیه نمیشه .

Back
بالا