يادم نمياد اينتاپيك لينك دان داش يا نه ولي يه سري بزن بش!به نقل از ! ghasedak :سلام
یه ف.ی.ل.ت.ر شکن واسه galaxy tab2 میخوام.
هر چی سعی کردم نتونستم دانلود کنم، چیزی دارین؟
قابلیت خوبیه که به تو این اجازه رو میده که حافظه های فلش و هارد دیسک های اکسترنال رو مستقیما به گوشیت وصل کنی حتی میتونی موس و کیبورد هم از طریق کابل به گوشیت وصل کنیبه نقل از .گلنوش. :دوستان میشه منو راجبusb on the go راهنمایی کنید؟
یا اگه جایی صحبتی شده لینک بدین
تو اجرا چی مشکل داری؟به نقل از .گلنوش. :من تو اجرا مشکل دارم
برنامه ای چیزی باید نصب کنم؟
بله قابل ارتقاس! فقط هنوز برا ايران نه!به نقل از Fateme.RMA :دوستان اندرويد Galaxy S II قابل ارتقا هس يا نه؟!
من اندرويد 4 ميخوام خوب...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
خیلی وقته که اومده. چک کردی؟به نقل از Fateme.RMA :دوستان اندرويد Galaxy S II قابل ارتقا هس يا نه؟!
من اندرويد 4 ميخوام خوب...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
شما *ر زدی به گوشی!به نقل از شوکوهــ :نمی دونم تکراریه یا نه ، باشه احتمالا
گوشی رو پترن لاک باشه ، بعد رمز اشتباه زیاد گرفته باشه و قفل شده باشه
چیکار می شه کرد براش؟
( ری - بوت هم کردم درست نشد و با اکانت گوگل م هم ساین این نکردم قبلاً که از اون طریق بتونم آن لاک کنم )
به نقل از Ehem_Ehem :برید ببینید اپل چه سورپرایزی گذاشته تو وبسایتش. لعلکم تذکرون
اولاً که نفر پنجاه میلیاردم ده هزار دلار جایزه میگیره و پنجاه نفر بعدی هرکدوم 500 دلار.به نقل از Fateme.RMA :![]()
آقا من دلم ميخواد همينجوري بشينم پاي سيستم لحظه اي كه ميرسه به 50000000000 رو ببينم!![]()
كي ميرسه؟!
اينجا!
ولي بازم اندرويد خودمون!![]()
البته باید به این نکته توجه کرد که خیلی از برنامه های iphone4 تو ایران کاربردی نیستبه نقل از NoName :خب به عرضتون برسونم، من از شهریور داشتم! اولا گوشی خوبی بود ولی کم کم بیخود شد!! شما به جای اینکه 3تا گوشی داری، برو یه iPhone4 بگیر معنی گوشی رو میفهمی![]()