• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

امنیت

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع محمد
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : در جامعه ی فعلی چقدر امنیـت دارید ؟

امنیت؟؟؟؟
اصلا چیزی به نام امنیت تو جامعه ی فعلی وجود داره؟؟؟
قبول دارم که تا حدود زیادی به رفتار خود شخص برمی گرده ولی نه همش...یعنی تا کی ما خودمون رو نگه داریم و آقایون مواظب چشمشون رفتارشون و... نباشن...
نیاز داره حکومت مجازات های خیلی سنگینی بذاره تا دیگه کسی نتونه از این غلطا بکنه...نه این که با یک 6 ماهی زندان و 10 تا ضربه شلاق که همش رو هم می شه پول داد نرفت سر و ته قضیه رو هم بیاره... X-(
یعنی واقعا این می تونه جبران آبروی از دست رفته ی قربانی رو بکنه؟؟؟واقعا می تونه؟؟؟ [-(

به نقل از Whisper of Life :
قبول دارم که تا حدود زیادی به رفتار خود شخص برمی گرده ولی نه همش...یعنی تا کی ما خودمون رو نگه داریم و آقایون مواظب چشمشون رفتارشون و... نباشن...
نیاز داره حکومت مجازات های خیلی سنگینی بذاره تا دیگه کسی نتونه از این غلطا بکنه...نه این که با یک 6 ماهی زندان و 10 تا ضربه شلاق که همش رو هم می شه پول داد نرفت سر و ته قضیه رو هم بیاره... X-(
یعنی واقعا این می تونه جبران آبروی از دست رفته ی قربانی رو بکنه؟؟؟واقعا می تونه؟؟؟ [-(
کاش که فقط به آبرو ختم شه! اون ترس و و حشت و بیماری های روحی و روانی که میاد سراغ آدم ذره ذره آدمو میکشه.
من که خودم اینجوری شدم ینی.صدای ی موتور سوار رو میشنوم تپش قلبم شروع میشه و فشارم کم کم میفته پایین و ... دیگه اینجور چیزا تقصیر خود ِ ادم نیس.چقد آدم باید شجاع باشه و چقد طرف باید گستاخ باشه؟
منظورت مجازات سنگین واسه مزاحمته؟ تازه اگه طرف بره شکایت کنه و نوبت دادگاهش برسه اووووو انقدر طول میکشه که خیلی وقتا هم کارش به جایی نمیرسه

خیلی دیگه امنیت بابا کشتیمون با اینهمه جای امن و امان >)
آخه امنیت به آدمای جامعه بستگی داره که آدمام امنیت ندارن
پس هیشکی امنیت نداره X-(

به نقل از Angel of Mo0n :
کاش که فقط به آبرو ختم شه! اون ترس و و حشت و بیماری های روحی و روانی که میاد سراغ آدم ذره ذره آدمو میکشه.
من که خودم اینجوری شدم ینی.صدای ی موتور سوار رو میشنوم تپش قلبم شروع میشه و فشارم کم کم میفته پایین و ... دیگه اینجور چیزا تقصیر خود ِ ادم نیس.چقد آدم باید شجاع باشه و چقد طرف باید گستاخ باشه؟
منظورت مجازات سنگین واسه مزاحمته؟ تازه اگه طرف بره شکایت کنه و نوبت دادگاهش برسه اووووو انقدر طول میکشه که خیلی وقتا هم کارش به جایی نمیرسه
حرفت واقعا لایک ;D
من میرم بیرون تنهایی تاموقعی که به مقطد برسم یه سه چارباری سکته میزنم
ببینید به نظرم باید تعداد پلیسارو تو خیابونا زیاد کنن مخصوصا خیابونای شلوغ
این همه گشت ارشاد اگه جاشون پلیس امنیتی میذاشتن الان وضعمون این نبود
این همه ترس توی کوچه هاوخیابونا نبود

الآن دوست دارم یه چیزی بگم ولی دوست ندارم بازش کنم!
خب بسته میگم!!

به نظر من هرچی مردم سطح ایمان و مذهبشون بره بالاتر، کرم ریزی هاشون میاد پایین تر!!!(عموما!!)

اگه تو تهران بیشتر این چیزا رو میشنویم.....!!!

ناراحت نشید دیگه!دروغ که نمیگم! میگم؟!

به نقل از zahraaa :
الآن دوست دارم یه چیزی بگم ولی دوست ندارم بازش کنم!
خب بسته میگم!!

به نظر من هرچی مردم سطح ایمان و مذهبشون بره بالاتر، کرم ریزی هاشون میاد پایین تر!!!(عموما!!)

اگه تو تهران بیشتر این چیزا رو میشنویم.....!!!

ناراحت نشید دیگه!دروغ که نمیگم! میگم؟!

ینی قم که شهر مذهبی هس کلا مردم در آرامش کامل به سر میبرن؟؟؟؟؟

× من از لحاظ پوشش امنیت کمی دارم! ×

به نظرم حفظ امنیت از لحاظ پوشش خیلی کم هست!

به نقل از Angel of Mo0n :
ینی قم که شهر مذهبی هس کلا مردم در آرامش کامل به سر میبرن؟؟؟؟؟
قم شهر مذهبیه؟
ظاهرش اینه

تا اینجا زیاد راجب این ناامنی ها حرف زدیم و همه به این رسیدیم که ناامنی وجود داره .
بنظر شما برای حل این ناامنی ها باید چکار کرد ؟

به نقل از Һеѕтег ргчппе :
تا اینجا زیاد راجب این ناامنی ها حرف زدیم و همه به این رسیدیم که ناامنی وجود داره .
بنظر شما برای حل این ناامنی ها باید چکار کرد ؟
خب این سوالو از دو جنبه باید بررسی کرد
یکی اصلاح رفتار خودمون
یکی اصلاح رفتار مسئولین

Back
بالا