گلکسی رو بذار کنار اصلا! هنوز واسه سامسونگ زوده بخواد رقیب اینا بشه، در ضمن من هم با دیزایر زد کار کردم هم با گلکسی اس! دیزایر خیلی بهتر بود!به نقل از mamareza :من بین htc و گلکسی اس سامسونگ موندم.
همچین اومده این لینک به یه چیزای ریز گیر داده انگار چی باشه! کلا فرق باتری و اندازست دیگه! اونم به خاطر اینه که دیزایر qwerty داره گلکسی نداره!به نقل از نرگـــ :) ـــس :گلکسی اس خیلی بهتره ! شک نکن ! گذشته از این که من با توجه به گوشیایی که باهاشون کار کردم سامسونگای سری گلکسیُ ترجیح میدم اینم ببین !
+
ببین من با توجه به تعداد برنامه هایی که میشه رو گلکسی نصب کرد و پشتیبانی های نرم افزاریش مطمئنم که گلکسی بهتره.به نقل از Mehrad JJ :گلکسی رو بذار کنار اصلا! هنوز واسه سامسونگ زوده بخواد رقیب اینا بشه، در ضمن من هم با دیزایر زد کار کردم هم با گلکسی اس! دیزایر خیلی بهتر بود!
اما مشکل اینه که گلکسی اس در حال حاضر خیلی تقلبی داره ... بالای 80 %.به نقل از نرگـــ :) ـــس :گلکسی اس خیلی بهتره ! شک نکن ! گذشته از این که من با توجه به گوشیایی که باهاشون کار کردم سامسونگای سری گلکسیُ ترجیح میدم اینم ببین !
+
اصلا موافق نیستم!به نقل از نرگـــ :) ـــس :گلکسی اس خیلی بهتره ! شک نکن ! گذشته از این که من با توجه به گوشیایی که باهاشون کار کردم سامسونگای سری گلکسیُ ترجیح میدم اینم ببین !
+
به نقل از کیمیا.پ :اصلا موافق نیستم!
اندروید واقعا بهتره!!
ولی من در هر حال اچ تی سی و ترجیح میدمبه نقل از Dr.Eniac :فکر کنم گلکسی هم آندرویده سیستم عاملش !
به نقل از کیمیا.پ :ولی من در هر حال اچ تی سی و ترجیح میدم
اطرافیان من در حال حاضر 70% اچ تی سی دارن و هیشکی هیچ تمایلی به سامسونگ نشون نمیده
البته اینم میدونم که گلکسی نسبت به بقیه سری های سامسونگ بهتره ..
ولی خب اچ تی سی فضاش محشره!!
بنده هم به خاطر Sense UI بود که دیزایر رو گرفتم... ولی الان پشیمونمبه نقل از کیمیا.پ :ولی من در هر حال اچ تی سی و ترجیح میدم
اطرافیان من در حال حاضر 70% اچ تی سی دارن و هیشکی هیچ تمایلی به سامسونگ نشون نمیده
البته اینم میدونم که گلکسی نسبت به بقیه سری های سامسونگ بهتره ..
ولی خب اچ تی سی فضاش محشره!!
دقیقا !! اگه به من باشه محض برندشم که شده اچ تی سی میگیرم!!به نقل از Dr.Eniac :اچ تی سی به طور تخصصی از اول روی پاکت پیسی کار میکرد و خب مشخصه که تجربه بیشتری داره ، به خاطر همین تجربشه که امروز این محصولاتو ازش میبینیم
اما سامسونگ تازه شروع کرده تو این زمینه اما باید قبول کرد که پیشرفتش فوق العاده بوده و تونسته محصولات خوبیو ارائه کنه !
در هر صورت انتخاب من هم همون اچ تی سیه ! حتی اگه فقط پول برند بدی( در این حد قبولش دارم
)
چرا پشیمونین؟! واسه آپدیت نشدنش؟؟؟به نقل از پرهام :بنده هم به خاطر Sense UI بود که دیزایر رو گرفتم... ولی الان پشیمونم!!!!
نمیدونم چرا هنوز اچ تی سی آپدیت 2.3 رو منتشر نکرده . . .
در هر صورت من بین دیزایر زد و گلکسی اس ، گزینه دوم رو انتخاب میکنم!!!!
به نقل از کیمیا.پ :چرا پشیمونین؟! واسه آپدیت نشدنش؟؟؟![]()