• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

محفل متال بازها+راکرا

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Dizzy
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : محفل متال بازها+راکرا

دیو خیلی علاقه داره به این استفاده مقطعا از ریف، تو چندتا از آهنگاش این مورد هست. کار باحالیم هست! صداشم رو این ترکا خوب در میاد! ولی خب اونقدری نیستن که تو بحث کلی واقعا تاثیری داشته باشن!
بقیه آهنگاش رو هم من واقعا تا جایی که زدم هیچوقت نمیشه روش خوند، به خصوص که با متالیکا مقایسه کردی. تا جایی که من دیدم ریفای متالیکا از مگادث (حداقل برای خوندن) آسونتر نباشن سخت تر نیستن! انصافا خوندن رو ترکی مثل holy wars - sleepwalker - kick the chair - tornado of souls راحت نیست! (البته خود جیمز هم اعجوبه ایه وکالش و تمرکزش)
حتی همون ریفایی که گفتی صرفا چند تا پاورکوردن هم کاملا مستقل از آهنگ پیش میرن، و خوندن رو اونا هم سخته واقعا! امتحان باید کرد تا فهمید، نمونش ریف ورس tornado of souls
+از دهه 80 و قرن 21 که بگذریم، انصافا صدای دیو تو 90 عالیه! نمیفهمم واقعا! :-" یه ترکایی مثه die dead enough, almost honest , skin o my teeth, vortex واقعا با صدای دیو عالی دراومدن! صداش خیلی به اون فاز آهنگ میخوره!
الان هم صداش خوبه، ولی مثل جیمز اون حس خاص رو از دست داده یه جورایی

+
پارسا: اون دسته بندی صداهای شاخت رو کلن قبول ندارم! :-" مثلا بروس دیکنسون و آزی دیگه اسطوره های وکالن ولی خیلیا از صداشون خوششون نمیاد!

+
دوستانی که راجبه دوم و پراگرسیو اطلاعات دقیقی دارن، 2تا آلبوم اول اوپث: Morningrise - Orchid پراگرسیو دثن یا دوم؟ بعد کلن اگه 2تا کار خالص پراگرسیو و دوم معرفی کنین تا این 2تا سبک رو بلاخره بشناسم دقیق ممنون میشم!

فول آرشیو stone sour رو از کجا میتونم گیر بیارم ؟
و همینطور breaking benjamin رو.

به نقل از sobh :
فول آرشیو stone sour رو از کجا میتونم گیر بیارم ؟
و همینطور breaking benjamin رو.
تورنت، سایت the pirate bay. تو گوگل سرچ کنین تهشم یه tpb بذارین لینکای پایرت بی میاد، تقریبا چیزی نیست که پیدا نشه

حذف

عاشقای UARAL دستا بالا!

بابا بکشین بیرون از این بحثایه تکراری... خسته نشدین؟ (:|
یه 4تا موزیک معرفی کنین، دور همی حال کنیم خب...

برین letoutـه riversideـو گوش کنین، روحتون جلا پیدا میکنه... اوه اوه، بعد lyricsـش تازه... ینی تا فیها خالدون آدمو میسوزونه... سورئال تا دلت بخواد... 8-^
hybrid timesـشم فوق العادس...

از blood and tearsـه danzigـم غافل نشین... شاهکاره...

این رو گوش بدید. گیتارش معرکه‌ست! با روح و روان آدم بازی می‌کنه. 8-^

پس منم آهنگ معرفی میکنم :
Crystal Ann از Annihilator
Khomaniac از Artillery
Iconoclast از Symphony X.

+ من خیلی دنبال آهنگای اینسترومنتال ام٬ اگه کسی میشناسه بگه لطفاً.

به نقل از کیارش :
شاهکار camel همین stationary travellerـه... ولی آهنگ خوب زیاد داره... کلا گروه خیلی خوبیه... شخصا camelـو در حد pink floyd قبول دارم...
اینارو هم گوش بده حتما...
fingertips
long goodbyes
drafted
lady fantasy
ice
hymn to her
echoes
whispers in the rain

به نقل از کیارش :
من به بعضی از آهنگا میگم پالایشگاه روح. این آهنگ دقیقاً همینه. اون مدت 5 دقیقه ای که آدم گوش میده آهنگو واقعاً یادش میره کجاست ٬ بعدش هم هیچ آهنگی نمی چسبه.
من سخت پیش میاد به یه آهنگ بگم شاهکار اما با قاطعیت میگم این آهنگ شاهکاره.

Back
بالا