• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

محفل متال بازها+راکرا

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Dizzy
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : محفل متال بازها+راکرا

اگه اثر نمیذاشت که اینجا نبودیم اینو راس میگی، همه کار داشتن هیشکیم یادش نی چی کار داشته ;D

آلبوم 13 در اومده نقد و بررسیم شده، یه مصاحبم با اوزی شده :
مصاحبه ای با Ozzy Osbourne درباره ی آهنگ God is Dead :

"تو اتاق انتظار مطب دکتر نشسته بودم و چشمم به یک مجله خورد که روش نوشته بود «خدا مرده است» ، لعنت ، اونا هواپیماهاشونو روی مرکز تجارت جهانی و خودشونو تو مراکز خرید منفجر میکنن و مردم بیگناه رو به اسم خداشون بکشتن میدن."

"اگه به آخر آهنگ گوش بدید میشنوید که میگه «باورم نمیکنم که خدا مرده باشه» ... Geezer گفت آهنگ رو درباره ی کسی نوشته که میخواد بدونه خدا هنوز اونجاست یا نیست"

آهنگ Remember tomorrow از آهنگ های مورد علاقه ی منه . سه تا کاور ازش دارم که هر سه تاشون فوق العادن .

آهنگ اصالتاً آهنگ گروه iron maiden هست ولی متالیکا و اوپث کاورش کردن .

طبیعتاً هر کاوری عناصر گروه خودش رو داره طبیعتاً آیرن میدن با همون سبک بریتیش هوی متال این آهنگ رو زده با سولو های دیستورت و صدای کلین و کش دار هوی .

از طرف دیگه متالیکا آهنگ رو کاملاً محسوس تبدیل به ترش کرده . ریتم های قوی درام ، صدای گیرای جیمز و سولوهای مخصوص متالیکا رو داره .

از اونجایی که من طرفدار اوپثم از کاور اون بیشتر خوشم اومده بیشتر تأییدش میکنم . هم صدای مایکل رو خیلی بیشتر دوس دارم ، هم درامشون و هم گیتارش . کلاً اوپث یه طوری مختصر مفید کار میکنه . زیاد سولوی بیخود نمیزنه مگر اینکه سولو واقعاً حس ببخشه به آهنگ ، ریف ها رو هم واقعاً تکرار میکنه . اگه دقت کنید به طور کلی توی آهنگای آیرن میدن کم پیش میاد یه ریف رو عیناً بیش از 4 بار تکرار کنن . ولی اوپث زیاد به این چیزا اهمیت نمیده . طبیعتاً بعضیا رو جذب میکنه و بعضیا رو دفع .

در کل خوشحال میشم نظر شما رو هم بدونم .

اینم از لینکاش:
Iron Maiden
Metallica
Opeth

لینک بهتر پیدا نکردم . اولین لینکی که برای سرچ هر آهنگ داده رو چک کردم . از اون دانلود کنید

متالیکا اینو کِی کاور کرده و داده بیرون؟ فک میکردم جز کرج اینک. کاور دیگه ای نداشته باشن :-؟

به نقل از Majids :
متالیکا اینو کِی کاور کرده و داده بیرون؟ فک میکردم جز کرج اینک. کاور دیگه ای نداشته باشن :-؟
اون کرج همون گاراژه ؟! :-"

به نظر جدید میاد ! و خب خیلی هم خوبه . شانسی از همین سایته پیداش کردم دنبال نسخه اصلیش بودم که اینو پیشنهاد داد . ولی کلاً گروهی نیست که از آیرن میدن کاور نکرده باشه . یه جور اعتباره ! :-"

این که من از جفت کاورا بیشتر از اصلش خوشم اومد هم ضد اعتباره :))
+آره صداش نشون میده هر چی هست مال حدود دث مگنتیک به بعده
+نه، کرجه. مردی بیا پشت پرده با هم بحث کنیم :-"

این آهنگ مال سال اخیره احتمالا، الان یادم اومد ون ا بلایند من کرایز از دیپ پرپل رو هم امسال کاور کردن

خوب کنکور رو با ست سیاه Back in black کردیم و برگشتیم...

متالیکا بهترین کاورش به نظرم Turn The Page هستش که خب باید قبول کرد با اینکه لیدشون(که حوصله ندارم اسمشو تلفظ کنم :-" ) غیر متال رو هم خوب می خونه و واقعا به صداش می اومد

بچه ها اینجا کسی Manowar گوش می ده؟ 2 تا از آهنگا رو شنیدم جالب بودن به نظرم حوصله ندارم بگردم دنبال لینک ولی این آهنگایی که می گم رو حتما پیدا کنید گوش کنید Die for metal & Dawn of Battle

یه چیزی حدود دیسکوگرافی Manowar رو دارم ! میتونم بگم واقعاً ضعیفن . یعنی موسیقی خب هوی متاله و درسته کارش . ولی ببین دیگه دنیایی نیست که بگیم متال چه خفنه ما متال گوش میدیم آی اودین از این طرف بیاد کمکمون همتونو میکشیم هیچ پخی نیستید !

ولی خب بعضی آهنگاشون خوبه . در واقع فقط همین دوتایی که دوستمون گفت ! :-"

به نقل از Black Fire :
خوب کنکور رو با ست سیاه Back in black کردیم و برگشتیم...

متالیکا بهترین کاورش به نظرم Turn The Page هستش که خب باید قبول کرد با اینکه لیدشون(که حوصله ندارم اسمشو تلفظ کنم :-" ) غیر متال رو هم خوب می خونه و واقعا به صداش می اومد

بچه ها اینجا کسی Manowar گوش می ده؟ 2 تا از آهنگا رو شنیدم جالب بودن به نظرم حوصله ندارم بگردم دنبال لینک ولی این آهنگایی که می گم رو حتما پیدا کنید گوش کنید Die for metal & Dawn of Battle
اینایی که لینک دادمو گوش کردی احیاناً ؟! :-"

نه!
شرمنده الان آهنگ دانلود نمی کنم، و تا چند روز آینده وارد مرحله دانلود آهنگ نمی شم ;D فعلا در مرحله دانلود mod ام بعد از ورود به مرحله آهنگ قول میدم دانلود کنم ;D

تو اینجا یه بازی معرفی کنم که مشکلی پیش نمی آد(البته اونم 2-3 روز آیندست :-" )

ویرایش: جهت شادی روحت همین الان لینکا رو گوش می کنم!!!

ویرایش 2 : گوش کردم ولی از Opeth زیاد خوشم نیومد بین این 3 تا متالیکا رو برای آخر نگه داشتم(تفننی) یه لحضه صدای درام ben urich (که حوصله دارم اسمشو تلفظ کنم :-") اومد اگه به روح اعتقاد داشتم روحم مطمئنا شاد می شد و صدای جیمزم خوب و گرم بود(هر چند که تو اجرا های زندش معمولا نیست :-? ) هر چند که تو اون قسمت Fire ضعیف ترین عملکرد رو داشت و خود آیرون میدن اونو بهتر از جفتشون رفت

نسخه اوپث عالی بود! با توجه به تکست این آهنگ خوراکِ فاز پروگِ اوپثه! نسخه متالیکا خوبه ولی با توجه به تکست زیادی خشنه!
بعد بن یوریچ کیه؟ لارس اولریک بود تا جایی که یادمه :-"

+وُکال آیرون اینجا کیه؟
+ما داریم آمریکایی حرف میزنیم، آلمانیم نیست و دانمارکیه :-"

لارسش که لارسه :-" ولی از اونجایی که آلمانیه اولریچ درست تره تلفظش :-" اولریک آمریکاییشه :-"

پ.ن: همه راجب چیزایی که اطلاعات دارن نظر میدن :-"" اسپمم نیست اصن :-""

آلمان و دانمارک حالا :-"" مهم تلفظه. بحثو عوض نکن :-""

Back
بالا