پاسخ : محفل متال بازها+راکرا
به نقل از hamid-GM :
واسه اینه که یه سریا که به آهنگ Uptempo و کلا distortion حساسیت دارن (که اکثریت رو شامل میشن) وقتی میشنون که مثلا گروه متالیکا خیلی شاخه, میوفتن دنبال آهنگاش اما فقط با nothing else matters حال میکنن.. در واقع این جور آهنگا بیشتر از اینکه بخوایم بگیم آهنگای شاخی هستن باید بگیم آهنگای جوادی هستن.. اصولا همه با این آهنگا حال میکنن
همه با این آهنگا حال میکنن ولی همه این آهنگارو نمیفهمن و درک نمی کنن...
اینکه همیشه دنبال یه سبک و یه مدل موزیک خاص باشیم که خودمونو خاص نشون بدیم به هیچ عنوان حرکت درستی نیست...
یه سوال دارم ازت... اگه فردا همه death metal و power metal گوش بدن به طور مثال بازم نظرت در مورد این سبکا همینه؟
اگه طرز فکرت اینه که هر موزیکی که همه گوش بدنو باش حال کنن اصولا جواده و دیگه ارزش خودشو از دست داده باید بگم برات متاسفم... چون نه تنها از راک و متال بلکه از موزیک هیچچی نفهمیدی...
منم با این مخالفم که همه متال گوش بدن و ادعای متال باز بودن داشته باشن... قبلا هم اینو گفتم...
ولی این دلیل نمیشه من دیگه با متال یا حتی آهنگای ملویی مثه snuff و nothing که خیلیا باش حال میکنن حال نکنم...
من متال گوش نمیدم که همه بگن wow!!! عجب آدم باحالی... متال گوش میده... حتما خیلی حالیشه... یا برعکس... بگن عجب آدم خل و چلی... طرف حتما روانیه... کمبود داره... یا هرچی...
نه... متال سال ها معلم و بهترین رفیق من بوده و هست... متال به من یاد داد که نذارم کسی بهم زور بگه... متال به من جسارت تصمیم گیری داد... و گفت که میشه در عین احترام به حقوق دیگران از حق خودت حفاظت کنی... وقتی حالم از این دنیا و آدماش بهم میخورد و به جایی میرسیدم که تحمل هیچ چیزی رو نداشتم این متال بود که به من میگفت تو تنها نیستی و خیلیا وضعیت تو رو دارن ولی هر طور شده باید راهتو ادامه بدی...
متال نه تنها از من یه آدم وحشی و خشن یا افسرده و احساساتی نساخت بلکه کاری کرد که بتونم خشم و سایر احساساتمو کنترل کنم...
من واسه خیلی از تصمیماتی که تو زندگیم گرفتم به متال مدیونم و حتی با رو آوردن به سبک های دیگه علاقم نسبت به متال کم نمیشه حتی اگه از همین لحظه دیگه هیچ آهنگ متالی تو دنیا ساخته و منتشر نشه...