- نام مرکز سمپاد
- شهید بهشتی / هنرستان
- شهر
- نیشابور
- سال فارغ التحصیلی
- 1392
- دانشگاه
- دانشگاه تهران
- رشته دانشگاه
- ادبیات نمایشی
پاسخ : محفل متال بازها+راکرا
بعد کسی که میخواد لیریکس بگه یا ایده ای در این مورد بده حتما باید موزیکو گوش بده تا با فضای موزیک آشنا بشه...
منم از صدای آزی اصلا خوشم نمیاد... از شخصیتشم همینطور... ^-^
آزی کمترین نقشو در موفقیت های بلک سبث داشت به نظرم... بلک سبث موفقیتاشو بیشتر مدیون بزرگانی مثه تونی آیومی ، رندی رودز ، رونی جیمز دیو و جیزر باتلر ـه...
یکی از دلایل شهرت آزی هم کار کردن با نوازندگان بزرگ و سرشناس ـه... چه زمانی که در بلک سبث بود و چه زمانی که بند خودش ینی آزی آزبورن رو تشکیل داد و با نوازندگان بزرگی مثه زک وایلد و رابرت تروخیو همکاری کرد...
ببین نظر شخصی من اینه که یا باید لیریکس و وکال خوب باشه (در حدی که نسبت به موزیک ضعیف تر نباشه) یا اصن نباشه و موزیک اینسترومنتال باشه...به نقل از Pдгзд :آقا من دارم یه آهنگ راک میسازم واسه سمپادیا واسه پادکست .
دوستان واسه لیریک کمک بدید .
نکته : راک بودنش فقط واسه اینه که ملت بتونن تحمل کنن .
ایده هاتونو تو پ.خ بدید
پ.ن : دوستان ایده هاتونو بگید ! ممنون از این که لایک میکنید ولی حرف من جدی بود !
______________________________________-
ضدای Ozzy Ozborne در یک کلمه افتضاحه !
شبیه جازیستیه که بیاد متال بخونه !
بعد کسی که میخواد لیریکس بگه یا ایده ای در این مورد بده حتما باید موزیکو گوش بده تا با فضای موزیک آشنا بشه...

واقعا عجیبه... هیچ جواب منطقیی به ذهنم نمیرسه...

یکی از دلایل شهرت آزی هم کار کردن با نوازندگان بزرگ و سرشناس ـه... چه زمانی که در بلک سبث بود و چه زمانی که بند خودش ینی آزی آزبورن رو تشکیل داد و با نوازندگان بزرگی مثه زک وایلد و رابرت تروخیو همکاری کرد...

یه سری لیریک هم داره که تو آهنگ نیست منتهی جز آهنگه 

صداش واسه پاپ خوب بود... نه متال...