• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

محفل متال بازها+راکرا

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Dizzy
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : محفل متال بازها+راکرا

به نقل از hamid-GM :
پیشنهاد میکنم این جمله رو هیچوقت دیگه و در مورد هیچ آهنگی و خطاب به هیچ کس دیگه ای بکار نبری.. آخه تو که از دل طرف خبر نداری..

این آهنگ فرق داره
یه چیزی راجبش می دونم که میگم پسرجان :)
مهم نیست تو دلت چیه الان، منم راجب این که تو دلت چیه اصن صحبتی نکردم و مهم هم نیست، حرف من اینه که در یه شرایط افتضاح دیگه، این آهنگ اون حسی رو که می خوای بهت میده.هر موقع حال داغونی داشتی این رو امتحان کن، یکبار می تونی بین اون دفعات باهاش ارتباط برقرار کنی

جدی بیاید یه کم معرفی سبک بذاریم .
کسایی مثل من فقط گوش میدن . کاری به سبک ندارن . اگه سبکا رو بهتر بشناسیم میشه حرفه ای تر آهنگ گوش داد .
بعد خواهشاً آهنگ معرفی میکنید یه لینکی هم بذارید .

من که هنوز در کف fallen هستم
با یکی از البوم های 30 second to mars هم حال کردم
اهنگ hurricane ش رو خیلی دوست داشتم
خوانندشون هم تو یه سری از تصویری هاش موهای قشنگی داره

من فقط سبکهای مورد علاقه ی خودم رو میگم، بقیش با خودتون :
ترش متال (Thrash metal ) : از حدود 40 سال پیش شروع شد و به عنوان اصلی ترین شاخه ی heavy metal شناخته میشود. از مهمترین ویژگی های این سبک گیتار نوازی پرسرعت، خشن و تکنیکی و درام پرسرعت و رگبار گونه ست و صدای درام خام تر از اکثر سبکهای دیگر heavy metal است. باند های مثل Metallica تنها به اینها اکتفا نکرده و به ریفهای سنگین و پیچیده و تغییر ریتم در تمپوی بالا روی آوردند. بخش ووکال در این سبک نیازمند صدایی خشن با قدرت بسیار بالاست، بطوریکه اکثر خواننده های این سبک مشکلی برای اجرای کنسرت های بالای 90 دقیقه ندارن. متن این سبک بیشتر به مبارزه با مواد مخدر، مبارزه با فقر مردم و ضد جنگ بودن اشاره دارد. معروف ترین گروه های این سبک : METALLICA، Slayer, Megadeth, ‎Anthrax, Spultra و Metal church هستن.
بهترین آهنگای این سبک : Master of Puppets, one, death angel, die dead enough‎ و I'm the law

گروو متال groove metal : از سال 1990 با آلبوم Cowboys from hell از گروه Pantera شروع شد. در این سبک صدای خواننده صدایی بسیار خشن و مانند غرش است. صدای گیتار نیز خشن و ریفهای آن نیز گاهی بسیار پیچیده اند. از زیر سبک های heavy metal محسوب میشود که از سبک Thrash metal الگوهای بسیاری را دریافت کرده است. اکثر مردم groove را با Pantera میشناسند، از اینرو معروف ترین گروه groove متال پنترا است. و از گروه های موفق دیگر میتوان به Lamb of god و Machine head اشاره کرد. از سبکهای پیچیده ی متال محسوب میشود و موضوعات خشن و همراه با خون از ویژگیهای لیریکس های این سبک اند. هر دو سبک ذکر شده از گیتار باس، گیتار الکتریک، درامز و ووکال تشکیل شدن.
پ.ن : کلا کیبورد سطح متال رو میاره پایین.
‏-_-_-_-_-_-_-_-_-
من هارد راک رو هم دوست داشتم که گروه خوب دیگه توش خیلی کمه. فعلا فقط تو هارد راک از Halestorm و Stone sour خوشم میاد.

به نقل از Impassible :
من که هنوز در کف fallen هستم
با یکی از البوم های 30 second to mars هم حال کردم
اهنگ hurricane ش رو خیلی دوست داشتم
خوانندشون هم تو یه سری از تصویری هاش موهای قشنگی داره
موزیک ویدئو hurricane رو حتما ببین.. یه 18 دقیقه ای هست .. بعد کلا مث فیلم کوتاه میمونه.. ولی من که هیچی از این موزیک ویدئو نفهمیدم.. یه سری چیزای بی ربط رو پشت سر هم ردیف کردن و کلا یه جوریه که هر کی میبینه میتونه یه برداشتی بکنه از این کلیپ.. برداشت های کاملا متفاوت

به نقل از PeiHaghi :
جدی بیاید یه کم معرفی سبک بذاریم .
کسایی مثل من فقط گوش میدن . کاری به سبک ندارن . اگه سبکا رو بهتر بشناسیم میشه حرفه ای تر آهنگ گوش داد .
بعد خواهشاً آهنگ معرفی میکنید یه لینکی هم بذارید .

خیلی وقت من این کارو می کنم! تا حدی که گروه برای من مهم نیست. از یه source آلبوم های جدید همراه با rating و توضیح دقیق (واقعا دقیق!) سبک رو دریافت می کنم و بعد choose و download. روس ها لطف زیادی کردن به من!

gothic metal: مثل هوی متال هویه و مثل گوتیک راک جو تاریکی داره و متن شعر هاش از نا امیدی صحبت می کنه.
این ها هم جو تاریکی دارن: darkwave - depressive black metal - dark death/doom metal

به نقل از SPARK :
‏-_-_-_-_-_-_-_-_-
من هارد راک رو هم دوست داشتم که گروه خوب دیگه توش خیلی کمه. فعلا فقط تو هارد راک از Halestorm و Stone sour خوشم میاد.
شدیداً موافقم ! استفاده از کیبورد یه ریسک بزرگه ! معدود آهنگ های قشنگی هستن که کیبورد توشون خوب دراومده . jUDAS PRIEST توی آلبوم PAINKILLER یه آهنگش داره به نام TOUCH OF EVIL . اینتروی این آهنگ با کیبورده . من حدود ده بار اینتروش رو فقط شنیدم تا بتونم ردش کنم و برم سراغ خود آهنگ !
--------------------
از گروه های هارد راک CHICKEN FOOT رو دوست دارم .
به شما هم پیشنهاد میکنم .

این جوری فایده ای نداره آخه.باید کامل بدونی و بخونی و آهنگای مختلف گوش بدی همزمان و شعراشونو بررسی کنی، این جوری بدتر گیج میشی
میلتو پ.خ کن برات مقاله بفرستم (به فارسین البته و به نظرم خیلی کاملا ).مشتقات سبکارم توضیح داده

به نقل از SPARK :

خیلی اوقات خوب استفاده می کنن از کیبورد ولی گاهیم راست میگی مثلا children گاهی کیبوردش آدمو روانی می کنه.ولی moonspell رو من راضیم از کیبورد و افکتا.مثلا at tragic heights یا همون scorpion flowerشون

کیبورد مهمترین عنصر در سبک های سمفونی و گوتیک و بلک برای جو دادن محسوب میشه. کودکان بودوم اصلا از کیبورد خوب استفاده نمی کنن! X_X

• لایک
امتیازات: Dizzy
Back
بالا