• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

محفل متال بازها+راکرا

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Dizzy
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : محفل متال بازها+راکرا

به نقل از hamid-GM :
شما مث که از قسمت بندریش خوشت اومده ها.. ;D آخه بعد از 7,8 دقیقه میرسه به قسمت بندریشا.. <:-P
خیلی وقت پیش گوش دادم یادم نیس ! از سولوش خوشم اومد .

آلبوم جدید Cannibal Corpse به نام Torture اومد بیرون /m\
من حال نداشتم بگردم
یکی لینک دانلود بذاره اگه میشه [-o<

دوستان من به كمك فكريتون نياز مندم!
من جديدا شيفته ي درام شدم! ولي خب چندين تا مشكل وجود داره يكي اينكه آموزشگاهي كه استاد خوب داشته باشه سراغ ندارم! بعد اطرافيان هم به خاطر سر و صداش هي ميزنن تو ذوق من :(
كسي هست اينجا كه خودش درام بزنه؟!؟ ميشه يكم راهنمايي كنيد؟!؟ مرسييي ;;)

به نقل از elaherobo :
من جديدا شيفته ي درام شدم! ولي خب چندين تا مشكل وجود داره يكي اينكه آموزشگاهي كه استاد خوب داشته باشه سراغ ندارم! بعد اطرافيان هم به خاطر سر و صداش هي ميزنن تو ذوق من :(
من یه زمانی تو گروه آموزشگاه درامز می زدم و دیدن استعداد دارم (ریا و اینا) دیگه استادم یه ساعتایی رو گفت، کتاب آموزشی هم خریده بودم، می رفتم اون جا خودم تمرین می کردم ولی الان یه 7،8 ماهی میشه نزدم چون دیگه کلاسای گروهم نرفتم.منم همین مشکلاتو دارم دقیقا ولی خب از پدرجان قول گرفتم بعد کنکور اتاقمو آکوستیک کنن و درامز بخرن برام!
به طور کلی استیک (چوب درامز) بگیر و رو بالشت تمرین کن، منم همین کارو می کنم الان گاهی.حداقل دستات راه بیفته، واسه پا باید حتما با خود درامز تمرین کنی، گرچه اگه حواس داشته باشی پا رو هم میشه همین جوری تمرین کرد
کتابم خواستی بگیری، یه کتاب بگیر که سی دی صوتی داشته باشه و چند تا کلیپم تو یوتویوب ببین اگه پشت درامز ننشستی تا حالا

به نقل از elaherobo :
یه مطلبی هم که هست اینه که درامر همیشه به نظرم باید یه گروه پشتش باشن.. یعنی تنهایی تمرین کردن درامر به نظرم معنی نمیده یه جورایی.. مثلا شما اگه یه گیتاریست یا یه کیبوردیست باشی آنچنان نیاز نیست که همیشه با گروه تمرین کنی.. اما وضع واسه درامر فرق میکنه..
بعد اگه با صدای زیادش هم مشکل داری من یه پیشنهاد دارم.. چند وقت پیش داشتم یکی از کنسرت های Guns N' Roses رو میدیدم .. بعد درامرشون توی بک استیج با یه وسیله جالبی تمرین میکرد که قیافش مث درام بود اما صداش خیلی خیلی کم بود .. حالا اسمشو نمیدونم چی بود ولی از اینا میتونی بگیری البته اگه توی ایران گیر بیاد.. :)

به نقل از hamid-GM :
یه مطلبی هم که هست اینه که درامر همیشه به نظرم باید یه گروه پشتش باشن.. یعنی تنهایی تمرین کردن درامر به نظرم معنی نمیده یه جورایی.. مثلا شما اگه یه گیتاریست یا یه کیبوردیست باشی آنچنان نیاز نیست که همیشه با گروه تمرین کنی.. اما وضع واسه درامر فرق میکنه..
بعد اگه با صدای زیادش هم مشکل داری من یه پیشنهاد دارم.. چند وقت پیش داشتم یکی از کنسرت های Guns N' Roses رو میدیدم .. بعد درامرشون توی بک استیج با یه وسیله جالبی تمرین میکرد که قیافش مث درام بود اما صداش خیلی خیلی کم بود .. حالا اسمشو نمیدونم چی بود ولی از اینا میتونی بگیری البته اگه توی ایران گیر بیاد.. :)

مخالفم ;D گیتار باس این حالتو داشته باشه شاید ولی درامز می تونی هدست بذاری و رو آهنگه مورد علاقت بزنی، خیلیم حال میده ;D

راس میگه حواسم نبود.اول که کلا یه حالت فوم داره می ذاره روش صداش کم میشه به نسبت، حالت sound of ولی درامز الکتریکی هم داریم مثکه.یعنی دقیقا همون حالت درامزه ولی جای درام ها و سنج ها یه حالت لاستیکی هست که رو اونا می زنی و صداشم به طوره نرم افزاری قابل تنظیمه گمون کنم.یه کلیپ تو یوتویوب دیدم این جوری بود :-?

به نقل از تـــــــــــــــارا :
مخالفم ;D گیتار باس این حالتو داشته باشه شاید ولی درامز می تونی هدست بذاری و رو آهنگه مورد علاقت بزنی، خیلیم حال میده ;D

راس میگه حواسم نبود.اول که کلا یه حالت فوم داره می ذاره روش صداش کم میشه به نسبت، حالت sound of ولی درامز الکتریکی هم داریم مثکه.یعنی دقیقا همون حالت درامزه ولی جای درام ها و سنج ها یه حالت لاستیکی هست که رو اونا می زنی و صداشم به طوره نرم افزاری قابل تنظیمه گمون کنم.یه کلیپ تو یوتویوب دیدم این جوری بود :-?
یکی از بچه های ما درام میزنه . درامش الکترونیکیه . چیز خوبیه . قیمتش مثله آکوستیکه ولی هم میتونی روش افکت بذاری هم میتونی با هدست گوش بدی (با هندزفری آخه ؟! با اون باس داغون ؟!) در مواقع لازم هم صداش میتونه خیلی بیشتر از آکوستیک باشه .
به نقل از hamid-GM :
اتفاقاً اگه یه درامر بخواد از گروه شروع بکنه گروه بدی از آب در میاد . واسه یه گروه مبتدی درامر باید خیلی قوی باشه تا ریتم رو نگه داره .
همه ی ساز ها می تونن جدا تمرین کنن .

یه چیزی وجود داره اسمش رو نمیدونم ولی یه صفحست . وقتی که کلاس میری تا دو سه هفته ی اول کافیه با اون تمرین کنی تا ریتمش دستت بیاد .

به نقل از تـــــــــــــــارا :
من یه زمانی تو گروه آموزشگاه درامز می زدم و دیدن استعداد دارم (ریا و اینا) دیگه استادم یه ساعتایی رو گفت، کتاب آموزشی هم خریده بودم، می رفتم اون جا خودم تمرین می کردم ولی الان یه 7،8 ماهی میشه نزدم چون دیگه کلاسای گروهم نرفتم.منم همین مشکلاتو دارم دقیقا ولی خب از پدرجان قول گرفتم بعد کنکور اتاقمو آکوستیک کنن و درامز بخرن برام!
به طور کلی استیک (چوب درامز) بگیر و رو بالشت تمرین کن، منم همین کارو می کنم الان گاهی.حداقل دستات راه بیفته، واسه پا باید حتما با خود درامز تمرین کنی، گرچه اگه حواس داشته باشی پا رو هم میشه همین جوری تمرین کرد
کتابم خواستی بگیری، یه کتاب بگیر که سی دی صوتی داشته باشه و چند تا کلیپم تو یوتویوب ببین اگه پشت درامز ننشستی تا حالا
مرسی تارا از راهنماییت >:D<
آموزشگاهی که می رفتی کجا بود ؟ چون آموزشگاه قبلیه من استاد درامز نداره ! :(
کتاب و سی دی ام چیز خوبیه :-؟ گبر بیارم حتما می خرم ! :-؟
به نقل از hamid-GM :
مرسی از راهنمایی! ;)
در مورد اون که گروهی باید تمرین کرد، آدم وقتی می تونه با افراد دیگه هم بزنه که خودش کاملا مسلط باشه!
درمورد اون وسیله هم میشه تحقیق کرد، همین که راه حلی برای کم کردن صداش وجود داره خودش خیلیه!

• لایک
امتیازات: Dizzy

به نقل از elaherobo :
مرسی تارا از راهنماییت >:D<
آموزشگاهی که می رفتی کجا بود ؟ چون آموزشگاه قبلیه من استاد درامز نداره ! :(
کتاب و سی دی ام چیز خوبیه :-؟ گبر بیارم حتما می خرم ! :-؟ مرسی از راهنمایی! ;)
در مورد اون که گروهی باید تمرین کرد، آدم وقتی می تونه با افراد دیگه هم بزنه که خودش کاملا مسلط باشه!
درمورد اون وسیله هم میشه تحقیق کرد، همین که راه حلی برای کم کردن صداش وجود داره خودش خیلیه!

حواست باشه، تولید صدای باس درام (اون طبلی که با پا می زنن) خیلی زیاده و sound of هم تاثیر نداره و به طوره کلی رو sound of اصلا حساب نکن ;D هم حال زدنو از آدم می گیره و هم به اون صورت از تولید صدا کم نمی کنه
همین الکتریکی چیز خوبیه گرچه من نمی پسندم
آموزشگاه سارنگ.یه استاد تومبا داشت، که درامزم می زد.آقای صارمی (سارمی شاید ;D ).استاد نداشتما، خودم هفته ای یه ساعت می رفتم تمرین

خواهش ;)

با اینکه از مرلین مانسون چندشم میشه اما هر کی کلیپ No Reflection رو ندیده ببینه . از فضاش خیلی خوشم میاد.

Back
بالا