• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

جراحی های زیبایی

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع یلدا
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : سونامی جراحی زیبایی!

به نقل از [مشکوة) :
اون قالب عمل طبیعی بینی برحسب چه معیاری تعیین شده ؟ تنها تفاوتش با عمل های تابلوعی که میگی مدل و فرم قالبشه :D
من نگفتم معیار ده سال پیش . الان مشکل شما دقیقا دقیقا همون درک غلط زیباییه .
برای زیبایی تعریف و خط و قالب و شکل خاصی در نظر داری که از نظر من درست نیست:)
ببین مدل و فرم و قالبشه درست ... ولی منظور من اینه که الان شما یه آدم و ببینی میتونی تشخیص بدی که بینیش عملیه یا طبیعیه درسته؟؟؟ خب من میگم قالب عمل بینی باید طبیعی باشه که تو ایران اصصصصلا نیست بنا به هر دلیلی... بر حسب چه معیاری تعیین شده رو نمیدونم (شاید چون از وقتی به دنیا اومدیم همه اینطوری بودن)
خب زیبایی هم که از نظر هر کس متفاوته ولی عمده ی مردم در زیبایی یک چیز هم نظرن ... مثلا ما میگیم تیلور سوییفت خیلی زیباست ... از هر 10 نفر 8 نفر تایید میکنن این داستانو ...یعنی میخوام بگم درسته که درک هر کس از زیبایی متفاوته اما اکثر مردم در یک برهه ی زمانی درک های مشابه هم دارن ....

به نقل از مينا :
شخصی در زمینه بینی مشکل سلامتی نداشته باشه...ولی بینیش خیلی پهن باشه و بخواد عمل زیبایی انجام بده تاییدش میکنین؟
نه
تعریفم از زیبایی رو گفتم که...
با اعتقادی که فکر میکنم درسته تایید نمی کنم :)

به نقل از [مشکوة) :
نه
تعریفم از زیبایی رو گفتم که...
با اعتقادی که فکر میکنم درسته تایید نمی کنم :)
ببخشید یه بار دیگه برای این که من کامل منظورتون رو متوجه بشم میشه بگین چرا یه نفر که بینیش پهنه نباید عمل زیبایی انجام بده؟
(اینو در نظر بکیرین که مثلا الان از هر 10 نفر 9 نفر بینی پهنو زشت میدونن)

اين كه آدم بخواد زيبا باشه ، طبيعيه چون بخشي از ذات انسان هست ولي توي ايران داره زياده روي ميشه.... و يه تصور كليشه اي از زيبايي به وجود اومده..... بيني عروسكي :-" لب اندازه پيراشكي :-" و....
در كل به نظرم يه چهره با عيب كوچيك بهتر از يه چهره ربات گونه هست... :-"

به نقل از WSS :
ببین مدل و فرم و قالبشه درست ... ولی منظور من اینه که الان شما یه آدم و ببینی میتونی تشخیص بدی که بینیش عملیه یا طبیعیه درسته؟؟؟ خب من میگم قالب عمل بینی باید طبیعی باشه که تو ایران اصصصصلا نیست بنا به هر دلیلی... بر حسب چه معیاری تعیین شده رو نمیدونم (شاید چون از وقتی به دنیا اومدیم همه اینطوری بودن)
خب زیبایی هم که از نظر هر کس متفاوته ولی عمده ی مردم در زیبایی یک چیز هم نظرن ... مثلا ما میگیم تیلور سوییفت خیلی زیباست ... از هر 10 نفر 8 نفر تایید میکنن این داستانو ...یعنی میخوام بگم درسته که درک هر کس از زیبایی متفاوته اما اکثر مردم در یک برهه ی زمانی درک های مشابه هم دارن ....

اصلن چرا درک زیبایی شناسی اکثریت جوریه که باید"تغییر" راه رسیدن بهش باشه؟ و خودتم الان اینو تایید کردی .
تغییر برای رسیدن به یه فرم دیگه که از نظر عموم بهتره
چیز خیلی داغون و وحشتناکی نیست ، به خودی خودشم پیامد بدی نداره
اما قبول کن اصن ایده آل نیست (برای یه انسان و ارزش های وجودیش) که رسیدن به فرم مقبول تر ، تغییر ظاهر و... دغدغش باشه
جدا از "خودزشت انگارها" که بیمارن و خودتم گفتی

به نقل از [مشکوة) :
اصلن چرا درک زیبایی شناسی اکثریت جوریه که باید"تغییر" راه رسیدن بهش باشه؟ و خودتم الان اینو تایید کردی .
تغییر برای رسیدن به یه فرم دیگه که از نظر عموم بهتره
چیز خیلی داغون و وحشتناکی نیست ، به خودی خودشم پیامد بدی نداره
اما قبول کن اصن ایده آل نیست (برای یه انسان و ارزش های وجودیش) که رسیدن به فرم مقبول تر ، تغییر ظاهر و... دغدغش باشه
جدا از "خودزشت انگارها" که بیمارن و خودتم گفتی
آخه واقعا درک زیبایی جوری نیست که حتما تغییر راهش باشه ... بحث اینه که تقریبا همیشه اینجوری بوده که مثلااا بینی پهن یا بینی منحرف یا ... زشت بوده(مثلا شما نمیتونی به یه دوره ی تاریخی اشاره کنی که بینی پهن زیبا تلقی بشه در ایران) خب اینجور مشکلات رو من میگم باید برای یک بار حل کرد و تمام ... مثلا من بینی پهن دارم و بینی پهن همیشه زشت تلقی میشه بنابراین من بینیم رو درست میکنم
حرف شما زمانی درسته که بگیم یک شخص بینی خوب و مقبولی داره ... حالا 5 ساله که عروسکی مد شده ... اگه این شخص بینی خوب و مقبولشو عمل کنه حق با شماست چون عروسکی یه مده جدید و احتمالا زود گذره...
اما کسی که بینی پهن داره خب تقریبا هیچوقت مقبول نیست...
راجع به جمله ی آخرتون قبول دارم که نباید دغدغش باشه...اما من میگم کسی که امکانش رو داره هیچ دلیلی نداره که برای زیبا تر شدن خودش اقدام نکنه (نه اینکه زیبا تر شدن ارزش انسان رو بالا میبره یا هرچی بلکه به خاطر حس خوبی که خودش پیدا میکنه...)

.

سلام :-"
عمل ترمیم بینی برای کدوم بینی ها مناسبه؟
گونه گذاری چی؟ :-?

برای جراحی بینی... پیشنهاد من توو تهران دکتر سالاریان هست.. مخصوصا واسه جراحی بینی گوشتی توصیه من ایشونه
برین سایتشون کاراشون رو ببینین:
https://faceliftcenter.ir

رینوپلاستی چه مشکلاتی را می تواند برطرف کند؟
  • بزرگی اندازه بینی
  • قوز بینی
  • زاویه کم بین بینی، لب و افتادگی نوک بینی
  • بینی پهن
  • بزرگی سوراخ های بینی
  • فاصله زیاد نوک بینی تا صورت
  • عدم قرینگی بینی
  • ظاهر نامناسب بعد از جراحی
نکته: زمانی می توان در جراحی بینی رینوپلاستی بهترین نتیجه را گرفت که تنها با استفاده از تکنیک های ظریف و محافظه کارانه و با حفظ فرم طبیعی بینی آن را اصلاح کرد. به همین دلیل بهتر است برای رضایت هر چه بیشتر از جراحی های فانتزی اجتناب کنید.

در این جراحی کیفیت پوست نیز بسیار مهم است که از طریق آزمایشات و عکس های رنگی و یکسان قبل از عمل انجام و با تکرار آن ها وضعیت پوست مشخص می شود.

من پیشنهاد میکنم که حتما از پزشکای متخصص مثل اینجا استفاده کنید.

Back
بالا