علی.ص کاربر فعال ارسالها 74 امتیاز 142 نام مرکز سمپاد شهید هاشمی نژاد شهر مشد دانشگاه احتمالا کامبیوتر شریف رشته دانشگاه هوافضا شایدم مهندسی بزشکی ن 2011/3/6 #371 پاسخ : محبوب ترین بازی کامپیوتری شما چیست؟ bad company 2 چندباری تمومش کردم ولی بازم بازی میکنم معرکس
پاسخ : محبوب ترین بازی کامپیوتری شما چیست؟ bad company 2 چندباری تمومش کردم ولی بازم بازی میکنم معرکس
skelet Iridescent Anonymous فارغالتحصیل ارسالها 31 امتیاز 72 نام مرکز سمپاد فرزانگان1 شهر شیراز سال فارغ التحصیلی 94 2011/3/6 #372 پاسخ : محبوب ترین بازی کامپیوتری شما چیست؟ CONSTANTIN:BAZY HAYE +18
Nevermind کاربر فعال ارسالها 53 امتیاز 67 نام مرکز سمپاد شهید بهشتی ! شهر اهواز ! 2011/3/9 #373 پاسخ : محبوب ترین بازی کامپیوتری شما چیست؟ من طرف دار بازی های فکری هستم ! یعنی فکری اکشن استراتژیک ! یه چیزی مثل کاماندوز 2 ( نسخه قدیمی ) ! خیلی با حاله ! تا زه استراتژِک هم هست ! دیگه تموم ! آخرشه !
پاسخ : محبوب ترین بازی کامپیوتری شما چیست؟ من طرف دار بازی های فکری هستم ! یعنی فکری اکشن استراتژیک ! یه چیزی مثل کاماندوز 2 ( نسخه قدیمی ) ! خیلی با حاله ! تا زه استراتژِک هم هست ! دیگه تموم ! آخرشه !
Rubiker کاربر حرفهای ارسالها 541 امتیاز 653 نام مرکز سمپاد شهید بهشتی شهر نیشابور دانشگاه ان شاء الله "علوم پزشکی مشهد رشته دانشگاه ان شاء الله "پزشکی" 2011/3/16 #374 پاسخ : محبوب ترین بازی کامپیوتری شما چیست؟ Assassin's Creed I & II & III البته نسخه 3 هنوز نیومده ولی بازی محبوبمه
پاسخ : محبوب ترین بازی کامپیوتری شما چیست؟ Assassin's Creed I & II & III البته نسخه 3 هنوز نیومده ولی بازی محبوبمه
before the bigbang کاربر فوقفعال ارسالها 82 امتیاز 8 نام مرکز سمپاد دبیرستان علامه حلی تهران شهر تهران 2011/3/16 #375 پاسخ : محبوب ترین بازی کامپیوتری شما چیست؟ travian for ever
mamareza کاربر خاکانجمنخورده ارسالها 1,664 امتیاز 2,002 نام مرکز سمپاد دبیرستان علامه حلی شهر تهران دانشگاه آزاد تهران رشته دانشگاه دندانپزشکی 2011/3/17 #376 پاسخ : محبوب ترین بازی کامپیوتری شما چیست؟ به نقل از before the bigbang : travian for ever کلیک کنید تا باز شود... البته منظورش بازی نتی نبود. اونو برو تو بازی های اینترنتی بگو.
پاسخ : محبوب ترین بازی کامپیوتری شما چیست؟ به نقل از before the bigbang : travian for ever کلیک کنید تا باز شود... البته منظورش بازی نتی نبود. اونو برو تو بازی های اینترنتی بگو.
Arman74 کاربر فعال ارسالها 42 امتیاز 18 نام مرکز سمپاد شهید اژه ای 1 شهر اصفهان 2011/3/17 #377 پاسخ : محبوب ترین بازی کامپیوتری شما چیست؟ تقریبا همه ی بازی ها به جز PES و Fifa :-& :-&
shadooneh کاربر فعال ارسالها 29 امتیاز 20 نام مرکز سمپاد فرزانگان 1 اصفهان شهر اصفهان مدال المپیاد المپیاد فیزیک(تفریحی) 2011/3/17 #378 پاسخ : محبوب ترین بازی کامپیوتری شما چیست؟ به نظر من gravityخیلی بازی با حالیه. بخصوص اونایی فیزیک دوست دارن حتما باید این بازیو دانلود کنن.
پاسخ : محبوب ترین بازی کامپیوتری شما چیست؟ به نظر من gravityخیلی بازی با حالیه. بخصوص اونایی فیزیک دوست دارن حتما باید این بازیو دانلود کنن.
before the bigbang کاربر فوقفعال ارسالها 82 امتیاز 8 نام مرکز سمپاد دبیرستان علامه حلی تهران شهر تهران 2011/3/17 #379 پاسخ : محبوب ترین بازی کامپیوتری شما چیست؟ به نقل از mamareza : البته منظورش بازی نتی نبود. اونو برو تو بازی های اینترنتی بگو. کلیک کنید تا باز شود... ندیده بودم الان میرم اونجام مینویسم
پاسخ : محبوب ترین بازی کامپیوتری شما چیست؟ به نقل از mamareza : البته منظورش بازی نتی نبود. اونو برو تو بازی های اینترنتی بگو. کلیک کنید تا باز شود... ندیده بودم الان میرم اونجام مینویسم
RED.BARON کاربر نیمهفعال ارسالها 5 امتیاز 0 نام مرکز سمپاد شهید بهشتی نیشابور شهر نیشابور مدال المپیاد المپیاد زیست امسالو رفتم حیف که برای مرحله ی بعد سنم کمه دانشگاه سوربن فرانسه رشته دانشگاه میکروبیولوژی(آبیاری گیاهان دریایی) 2011/3/19 #380 پاسخ : محبوب ترین بازی کامپیوتری شما چیست؟ بازی های استراتژی رو دوست دارم مخصوصا total war Napoleonچون فکرو بکار میندازه
پاسخ : محبوب ترین بازی کامپیوتری شما چیست؟ بازی های استراتژی رو دوست دارم مخصوصا total war Napoleonچون فکرو بکار میندازه