golpesar کاربر فوقفعال ارسالها 142 امتیاز 24 نام مرکز سمپاد حلی مدال المپیاد یه بار دفترچه سوالات آزمونشو ورق زدم! رشته دانشگاه هنوز به کسی نگفتم!خیلی خیلی سکرته... 2010/8/21 #281 پاسخ : محبوب ترین بازی کامپیوتری شما چیست؟ nfs most wanted pes 2010 call of duty 6 prince of persia همینا !!!
پاسخ : محبوب ترین بازی کامپیوتری شما چیست؟ nfs most wanted pes 2010 call of duty 6 prince of persia همینا !!!
mohamdreza_m کاربر نیمهفعال ارسالها 7 امتیاز 4 نام مرکز سمپاد طلایه داران شهر داراب 2010/8/21 #282 پاسخ : محبوب ترین بازی کامپیوتری شما چیست؟ condemneed call of duty fifa 10 farcry sin episode emergency
پاسخ : محبوب ترین بازی کامپیوتری شما چیست؟ condemneed call of duty fifa 10 farcry sin episode emergency
Spammer کاربر فوقحرفهای ارسالها 986 امتیاز 1,464 نام مرکز سمپاد شهید هاشمی نژاد 1 شهر مشهد دانشگاه شریف رشته دانشگاه عمران 2010/8/21 #283 پاسخ : محبوب ترین بازی کامپیوتری شما چیست؟ Assassin creed رو خيلي دوست دارم
closeman کاربر فوقحرفهای فارغالتحصیل ارسالها 1,078 امتیاز 6,766 شهر مشهد دانشگاه ازاد:-"" رشته دانشگاه مهندسی معماری 2010/8/28 #284 پاسخ : محبوب ترین بازی کامپیوتری شما چیست؟ سلام. اکشن: رزیدنت اویل 3 و 5 شوتر شخص اول: کال آو دییوتی 6 ماجرایی: سری هری پاتر شبیه سازی: سری سیمز استراتژی: جنرالز زیرو هور ورزشی: هیچی ماشین سواری: نید فور اسپید، موست وانتد
پاسخ : محبوب ترین بازی کامپیوتری شما چیست؟ سلام. اکشن: رزیدنت اویل 3 و 5 شوتر شخص اول: کال آو دییوتی 6 ماجرایی: سری هری پاتر شبیه سازی: سری سیمز استراتژی: جنرالز زیرو هور ورزشی: هیچی ماشین سواری: نید فور اسپید، موست وانتد
Nimbus لنگر انداخته فارغالتحصیل مدال نقره المپیاد ارسالها 3,112 امتیاز 12,735 نام مرکز سمپاد . شهر . سال فارغ التحصیلی 1392 مدال المپیاد فیزیک دانشگاه شریف رشته دانشگاه فیزیک 2010/8/29 #285 پاسخ : محبوب ترین بازی کامپیوتری شما چیست؟ به نقل از پژمان : خدا بیامرزتش کلیک کنید تا باز شود... خدا تو رو بیامرزه. چون همین الان خیلیا بازی میکنن (آنلاین و ...) البته من ندارم. به نقل از closeman : سلام. اکشن: رزیدنت اویل 3 و 5 شوتر شخص اول: کال آو دییوتی 6 ماجرایی: سری هری پاتر شبیه سازی: سری سیمز استراتژی: جنرالز زیرو هور ورزشی: هیچی ماشین سواری: نید فور اسپید، موست وانتد کلیک کنید تا باز شود... آره واقعا mw2 بهترین fps بود. ++++++++ پست ها ترکیب شد.
پاسخ : محبوب ترین بازی کامپیوتری شما چیست؟ به نقل از پژمان : خدا بیامرزتش کلیک کنید تا باز شود... خدا تو رو بیامرزه. چون همین الان خیلیا بازی میکنن (آنلاین و ...) البته من ندارم. به نقل از closeman : سلام. اکشن: رزیدنت اویل 3 و 5 شوتر شخص اول: کال آو دییوتی 6 ماجرایی: سری هری پاتر شبیه سازی: سری سیمز استراتژی: جنرالز زیرو هور ورزشی: هیچی ماشین سواری: نید فور اسپید، موست وانتد کلیک کنید تا باز شود... آره واقعا mw2 بهترین fps بود. ++++++++ پست ها ترکیب شد.
شازده کوچولو کاربر نیمهحرفهای ارسالها 260 امتیاز 100 نام مرکز سمپاد علامه حلی همدان شهر همدان مدال المپیاد کنکور خوندنم المپیاد حساب میشه ؟؟؟؟؟؟ دانشگاه اگه خدا بخواد MIT رشته دانشگاه بازم اگه خدا بخواد برق 2010/8/29 #286 پاسخ : محبوب ترین بازی کامپیوتری شما چیست؟ max payne----most wanted-----crysis------call of duty6
fograd کاربر حرفهای ارسالها 348 امتیاز 12 نام مرکز سمپاد شهيد بهشتي بابل شهر بابل دانشگاه اگه خدا بخواد تهران 2010/9/4 #287 پاسخ : محبوب ترین بازی کامپیوتری شما چیست؟ call of 4,5,6 all of splinter cells
morshed کاربر نیمهحرفهای ارسالها 239 امتیاز 32 نام مرکز سمپاد حلی شهر تهران مدال المپیاد المپیاد زیست 2010/9/4 #288 پاسخ : قشنگ ترین بازی.. God of War III Uncharted 2 این همه بازی تو عمرم کردم ، هیچ کدومش به پای اینا نمیرسه!
پاسخ : قشنگ ترین بازی.. God of War III Uncharted 2 این همه بازی تو عمرم کردم ، هیچ کدومش به پای اینا نمیرسه!
mishu کاربر نیمهحرفهای ارسالها 269 امتیاز 1,072 نام مرکز سمپاد دبیرستان فرزانگان 1 شهر مشهد مدال المپیاد نتایج اومد....ندارم سابقه! 2010/9/7 #289 پاسخ : قشنگ ترین بازی.. نميدونم دقيقا چجور نوشته مي شه:CALL OF DUTY واقعا تو عمرم با يك بازي اينقدر حال نكرده بودم....حتي از سيمز هم ايول تره..
پاسخ : قشنگ ترین بازی.. نميدونم دقيقا چجور نوشته مي شه:CALL OF DUTY واقعا تو عمرم با يك بازي اينقدر حال نكرده بودم....حتي از سيمز هم ايول تره..
fograd کاربر حرفهای ارسالها 348 امتیاز 12 نام مرکز سمپاد شهيد بهشتي بابل شهر بابل دانشگاه اگه خدا بخواد تهران 2010/9/7 #290 پاسخ : قشنگ ترین بازی.. کدوم call of duty?