MHD.H کاربر فوقحرفهای ارسالها 789 امتیاز 1,070 نام مرکز سمپاد علامـه حلـی شهر تهران مدال المپیاد كامپيوتر ، فيزيك (در حال مطالعه) دانشگاه ایشالله صنعتى شریف رشته دانشگاه نرم افزار 2011/12/15 #441 پاسخ : محبوب ترین بازی کامپیوتری شما چیست؟ COD : MW3 L.A.NOIRE SKYRIM AC , REVELATION ...
James Hetfield کاربر حرفهای ارسالها 375 امتیاز 528 2011/12/15 #442 پاسخ در کل هیچ بازی ای به Devil may cry نمیرسه.
Ahmadfire کاربر نیمهفعال ارسالها 17 امتیاز 141 نام مرکز سمپاد هاشمي نژاد 2 شهر مشهد مدال المپیاد none of your business 2011/12/16 #443 پاسخ : محبوب ترین بازی کامپیوتری شما چیست؟ اونوقت چرا هيچ بازي نتونه به Devil may cry برسه ؟ ميشه توضيح بديد كجاش خوبه خو ^-^ يه عالمه بازي از اون بهتر هست لا اقل ميگفتي تو ژانر خودش
پاسخ : محبوب ترین بازی کامپیوتری شما چیست؟ اونوقت چرا هيچ بازي نتونه به Devil may cry برسه ؟ ميشه توضيح بديد كجاش خوبه خو ^-^ يه عالمه بازي از اون بهتر هست لا اقل ميگفتي تو ژانر خودش
MHD.H کاربر فوقحرفهای ارسالها 789 امتیاز 1,070 نام مرکز سمپاد علامـه حلـی شهر تهران مدال المپیاد كامپيوتر ، فيزيك (در حال مطالعه) دانشگاه ایشالله صنعتى شریف رشته دانشگاه نرم افزار 2011/12/16 #444 پاسخ : پاسخ به نقل از James Hetfield : در کل هیچ بازی ای به Devil may cry نمیرسه. کلیک کنید تا باز شود... یه نمونش AC-Revelation
پاسخ : پاسخ به نقل از James Hetfield : در کل هیچ بازی ای به Devil may cry نمیرسه. کلیک کنید تا باز شود... یه نمونش AC-Revelation
Ahmadfire کاربر نیمهفعال ارسالها 17 امتیاز 141 نام مرکز سمپاد هاشمي نژاد 2 شهر مشهد مدال المپیاد none of your business 2011/12/16 #445 پاسخ : محبوب ترین بازی کامپیوتری شما چیست؟ و نمونه هاي زيادي وجود دارد كل مجموعه AC Batman AC Forza COD MW ...
پاسخ : محبوب ترین بازی کامپیوتری شما چیست؟ و نمونه هاي زيادي وجود دارد كل مجموعه AC Batman AC Forza COD MW ...
James Hetfield کاربر حرفهای ارسالها 375 امتیاز 528 2011/12/16 #446 پاسخ اینایی که گفتین همه مقطعی هستن. یعنی بعد از 2،3 سال از یاد آدم میرن. ولی من بعد از 4 سال که از عرضه ی DMC4 میگذره، هنوز برام جذابه. البته شماره ی پنجمش گند خواهد زد (احتمالا).
پاسخ اینایی که گفتین همه مقطعی هستن. یعنی بعد از 2،3 سال از یاد آدم میرن. ولی من بعد از 4 سال که از عرضه ی DMC4 میگذره، هنوز برام جذابه. البته شماره ی پنجمش گند خواهد زد (احتمالا).
Ahmadfire کاربر نیمهفعال ارسالها 17 امتیاز 141 نام مرکز سمپاد هاشمي نژاد 2 شهر مشهد مدال المپیاد none of your business 2011/12/16 #447 پاسخ : محبوب ترین بازی کامپیوتری شما چیست؟ كي گفته خوب براي من هيچي به اساسين نميرسه اونجا يه از نظر من ميذاشتي بهتر بود لا اقل
پاسخ : محبوب ترین بازی کامپیوتری شما چیست؟ كي گفته خوب براي من هيچي به اساسين نميرسه اونجا يه از نظر من ميذاشتي بهتر بود لا اقل
James Hetfield کاربر حرفهای ارسالها 375 امتیاز 528 2011/12/16 #448 پاسخ خب تاپیک گفته "محبوب ترین بازی شما". یعنی دیگه لازم نیست بنویسم از نظر من.
Nimbus لنگر انداخته فارغالتحصیل مدال نقره المپیاد ارسالها 3,112 امتیاز 12,735 نام مرکز سمپاد . شهر . سال فارغ التحصیلی 1392 مدال المپیاد فیزیک دانشگاه شریف رشته دانشگاه فیزیک 2011/12/16 #449 پاسخ : محبوب ترین بازی کامپیوتری شما چیست؟ AC ها هر کدوم که خوب بود Rev داغون بود لطفا" تعریف بیخود نکنید.
پاسخ : محبوب ترین بازی کامپیوتری شما چیست؟ AC ها هر کدوم که خوب بود Rev داغون بود لطفا" تعریف بیخود نکنید.
گردآفريد کاربر حرفهای فارغالتحصیل ارسالها 398 امتیاز 2,380 نام مرکز سمپاد فرزانگان2 شهر مشهد دانشگاه علوم پزشکی مشهد رشته دانشگاه داروسازی 2011/12/16 #450 پاسخ : محبوب ترین بازی کامپیوتری شما چیست؟ خوب من اين وسط پارازيت مي شم و ميگم: sims عجب بازي ايه جون شما!!!!!
پاسخ : محبوب ترین بازی کامپیوتری شما چیست؟ خوب من اين وسط پارازيت مي شم و ميگم: sims عجب بازي ايه جون شما!!!!!