پاسخ : اورشلیم متعلق به کیست ؟
به نقل از HIM :
هرکي زوره بيشتري داشته باشه سرزمينه بيشتري گيرش مياد. فعلا هم که هيچکس و هيچ قانوني نمي تونه جلوي اين رو بگيره.
هيچ قومي از همون ابتداي آفرينش زمين صاحب يک منطقه و سرزمينه خاص نبوده و مطمئنا اون ها هم اين سرزمين رو به زور از يک عده گرفتن و اين سرزمين تا حالا چند دست گشته! چه طور تا حالا مشروعيت داشته ولي حالا که زورشون نميرسه نا مشروع شده!
حرفات که همه تکراريه يه چيز جديد بگو
اگه ص 1و2 رو خونده باشي من طبق تاريخ گفتم که تو جريان جنگ هاي صليبي هيچ يهودي اي درگير در جنگ نبود و جنگ بين مسلمونا و مسيحيا بود پس يهوديا تو اين مورد اصلا نميتونن ادعايي واسه مالکيت اونجا داشته باشن
در ضمن نقل قول رو کامل کن نه نصفه و نيمه
به نقل از Ali pasha :
اون دوتا اسير بهانه بودند اما :
جا داره اينجا يک نکته ي کوچيک بگم که طبق تحليلهاي کارشناسان جهاني!!! هدف از حمله ي اسرائيل به لبنان تضعيف حزب الله و از بين بردن اين گروه بود! تا امينت مرزها و شهرونداش رو حفظ کنه! براي مثال تصور کن ايران براي حفاظت از جان مردم مرزهاي شرقي کشور که توسط گروههاي تروريستي افغان تهديد ميشن به مناطق غربي افغانستان حمله کنه و اونجا رو پاکسازي کنه!!
شما تصور کن داري تو مشهد زندگي ميکني بعد يک گروه تروريستي افغان هم با موشکهايي که از چين!! ميگيره کشور تو رو تهديد ميکنه که با موشک مشهد رو ميزنيم!! در اين صورت ايران هم ميتونه طي يک عمليات پيشدستانه به اون گروه که تو خاک کشور همسايه هستند حمله کنه!!
اين هم دليل جنگ اسرائيل و حزب الله! ( بهتره جنگ اسرائيل و لبنان رو بکار نبريم! چون دولت لبنان در اين جنگ شرکتي نداشت!)
خوب من هم دارم همين رو ميگم که اسراييل فقط به
بهانه 2تا اسيرش به لبنان حمله کرد .ديگه هدف جنگ هرچي که بوده بماند
به نقل از Dr.Eniac :
آره كه منطقيه !
اسرائيل يه قدرت نظامي خيلي خيلي بزرگ و معروف توي دنياست ! حالا فكر كن يه گروهك تروريستي به اسم حزب الله بياد تحديدش كنه ! حالا تحديد به كنار ، جسارتشو اونقدر زياد كنه كه بياد سربازاي اسرائيلو گروگان بگيره ! خب مشخصه يه بار براي هميشه ميزنه حالشونو ميگيره تا ديگه جرات نكنن همچين كارايي بكنن !
بين قضيه نيل تا فراتو بگو شايد تعريف من/تو اشتباه باشه !
اما اين قضيه مال نشستاي اولشونه نه الان كه به قول تو قرن 21 ِ ! الان اسرائيل نميتونه هيچگونه ادعايي داشته باشه حتي اگه همه مردمش اين ادعا رو داشته باشن ! اگر همه مردم ايران بگن ارمنستان مال ماست و ايران هم بش حمله كنه مگه اون كشور جزو خاك ايران ميشه ؟ اصلا به ايران ربطي نداره ، خودشون بايد رفراندوم بزارن !
به هیچ وجه منطقی نیست که بیاد برای ازادی 2 نفر کلی کشته و زخمی بده !!!
الان ایرانم از آمریکا 3 تا اسیر داره . آیا آمریکا به ایران حمله میکنه برای ازادی اونا ؟
قدرت نظامی که بالاتر از آمریکا نیست . لابد به نظرت اسراییلم از آمریکا قویتره
همين قدرت نظامي خيلي خيلي بزرگ از حزب الله شکسن خورد ! در واقع حزب الله اولين شکست تاريخ اسراييل رو رقم زد !
در ضمن حزب الله گروهک تروريستي نيست و يه سازمان که از طرف حزب راست گراي لبنان و ايضا ايران حمايت ميشه و تا حالا هيچ مدرکي مبني بر عمليات تروريستي به دست حزب الله به دست نيومده و اون دوتا اسراييل هم در جريان آزاد سازي جنوب لبنان اسير شده بودن
تررويست واقعي اسراييله که مياد دانشمنداي ما رو ترور ميکنه
چشمات رو به روي حقيقت باز کن !!!
قضیه نیل تا فرات رو هم 10 بار قبلا گفتم اگه یادت رفته یا نخوندی بگو تا شماره پست رو بدم
به نقل از Dr.Eniac :
چهره كلي جهان همون تقسيم شدن جهان به بلوك شرقي/غربي بود ! پيروزي متفقين توي 1943 تقريبا قطعي بود !آمريكا هم 1941 وارد جنگ شد ، قرارداد وام_اجاره هم كه مال قبلترش بود ! اينا مسائل مربوط به انگليس/آمريكا/روسيه بودن كه تا قبل از اون مطرح شده بودن براي شكست آلمان ! ولي 1943 ديگه درباره چي ميخواستن بحث كنن ؟؟؟
آمریکا با ورودش به جنگ و ایجاد جبهه دوم آلمان رو مجبور کرد که همزمان در دو جبهه بجنگه یکی از طرف شرق با شوروی دومی از طرف غرب با آمریکا و انگلیس و...
پیروزی متفقین تا قبل از ورود آمریکا حتمی نبود ! با ورود آمریکا بود که کمر آلمان تو جنگ شکست
در کنفرانس تهران آمریکا رسما وارد جنگ شد وتاریخ ورودش هم سال 1941 نبود !!!
باور نمیکنی اینو بخون :
در ۶ ژوئن ۱۹۴۴ نیروهای متفقین مرکب از ارتشهای کشورهای انگلستان، کانادا و ایالات متحده آمریکا به اتفاق واحدهایی از ارتش فرانسه آزاد عملیات پیاده شدن در ساحل نرماندی(ساحل کانال مانش) را آغاز کردند. هدف این اردوکشی، آزاد کردن فرانسه و سپس اروپای غربی از چنگال هیتلر و سبک کردن بار جنگ از دوش ارتش روسیه شوروی بود تا روسها بتوانند به سرعت آلمانیها را از خاک خود برانند. در نتیجه از دو بخش شرقی و غربی اروپا هیتلر در محاصره قرار گرفت و برلین در ۸ مه ۱۹۴۵ پس از خودکشی هیتلر سقوط کرد.در پی مرگ هیتلر دریادار فون دونیتس که از سوی هیتلر پیشوای دولت نازی شده بود تسلیم بی قید و شرط را در برابر متفقین پذیرفت
منبع و متن کامل
به نقل از Dr.Eniac :
تو تفاوت انسان و حيوان رو در چي ميدوني ؟
اصلا اين دسته بنديت از موجودات زنده از كجا اومد ؟ كدوم كتاب علمي اينجوري موجودات زنده رو دسته بندي كرده ؟
بابا ميگم آدم عقل داره و بر اساس عقلش قانون تعيين ميكنه ، اين قانونا يه جور محدوديت توي انجام يه سري كارهاي خاص واسش مياره ، حالا اگه قانون-محدوديتي در مورد يك كار خاص وجود نداشته باشه انسان آزاده اون رو انجام بده !
انسان و حیوان تو خیلی چیزا تفاوت دارن . مثل قدرت تصمیم گیری , قوه عقل و.....
نمیدونم اینجا کلاس دینیه یا انجمن تاریخ و تمدن
این چه سوالی آخه ؟
حتما الانم میای میگی انسان و حیوان هیچ تفاوتی با هم ندارن دیگه ؟
یعنی اگه قانونی وجود نداشته باشه آدم آزاده هر کاری میخاد بکنه ؟ چون صرفا چیزی به نام قانون نیست ؟
اصلا دسته بندی موجودات زنده رو خودت بگو چون من رشتم زیست نیست تو این مورد ضعیفم (نمیدونم شما هم زیست هستی یا نه)
اصلا هر دسته بندی شما کردی من قبول میکنم !