شاید برای متقاعد کردن کسی،فردی باشی،رفتاری داشته باشی ک خودت اصلا دوس نداری،ممکنه این تملق،دروغ یا هرچیزه دیگه ای باشه.به نقل از پسرک محبت فروش :لزوما هم نیازی به دروغ گفتن نداره...
دروغ برای متقاعد کردن کافی است اما لازم نیست :)...فن بیان میتواند راه جایگزینی باشدبه نقل از skYboy :شاید برای متقاعد کردن کسی،فردی باشی،رفتاری داشته باشی ک خودت اصلا دوس نداری،ممکنه این تملق،دروغ یا هرچیزه دیگه ای باشه.
اشتباه محض...به نقل از White Lord August :فن بیان بدون دروغو تملق نمیشه اصلا
نیازه مبرمه که تو دروغ بگی درش
موافق بودیم فن بیان ینی تاثیر و گرفتن نتیجه ی دلخواه دیگه
خوب بنابراین تو میخای یکیو مجاب کنی یکاری رو بکنه و اینجا تو باید براش کارو جذاب جلوه بدی، خیلی جذاب
دقت کنید؛ "جلوهبدی"، اگه اونکار به ذات خیلی خوب بود نیازی نبود تلاش کنی و اینجا مثلا برای مجاب کردنه بیننده به خرید کالا تو تملغ میکنی و به نوعی دروغ میگی و عالی جلوش میدی و تاثیر میذاریو نتیجه ای که میخای رو فرد میذاری
د عزیز من دارم میگم دیگه وقتی تو بخوای با دروغ کسی رو قانع کنی اسمش فن بیان نیست...سیاست است...به نقل از White Lord August :دروغ حیاتیه
برای ماتاثیر مهمه نه اینکه واقعا هست یا نیست مثلا
فن بیان با رویکرد مثبت که نمیخایم تعیین کنیم
ممکنه بخای یکیو طوری روش تاثیر بذاری که کار بدی برات بکنه یا بخای کاری کنی که یکی فکر کنی چیزی هستی که نیستی
امکانم داره بخای حقیقت یک امرو به یکی درست بفهمونی
در هردوحال این فن بیانه که به کمکت میاد اما هیچ قانونی برای خوب استفاده کردن یا نکردن،دروغ گفتن یا نگفتن نیست
مثل تیغ دو لبس
دیگه نمیدونم بت چی بگم...به نقل از White Lord August :بنظر من یک نوع نفوذ کاذبه فن بیان و نمیشه فرقی بین اونو دروغ قایل شد
حتی اگه حرفت راست باشه و بخای با فن بیان بهش آبو تابو جلا بدی به نوعی بازم دروغ گفتی و با حقیقت متفاوته
بازم شاید درست میگین البته چون نظر کاملا شخصیمه