پاسخ : گزارش اشکالات نسخه جدید
احتمالاً صندوق پیغام خصوصی شون پر هستش ؛ باید یه جوری بهش بگین صندوقش رو خالی کنه .
احتمالاً صندوق پیغام خصوصی شون پر هستش ؛ باید یه جوری بهش بگین صندوقش رو خالی کنه .
حل نشدهبه نقل از مدیریت :سلام
سیستم سایت به روز رسانی شد. به غیر از مشکلات قدیمی ، اگر مشکل جدیدی مشاهده کردید هرچه سریعتر خبر بدید.
مشکل اون نوشته های عجیب غریب هم احتمالا حل شده.
براي منم همين اتفاق افتاده ...به نقل از Dr.Eniac :صندوق پ.خ های من بهم ریخته !
دکمه های پاسخ نقل قول حذف بهم ریختن پیغام آخری رو هم یجوری نشون میده ! انگار یه عکس جدا از صفحس !!!!
دقیقابه نقل از S!r.RuB!kEr :صندوق پ.خ من تقريبا كمتر از نصف پرشده ولي ظرفيت اون نشون داده نميشه ... در ضمن چرا اينقد صندوق دريافت پيغام خصوصي زود پر ميشه ولي صندوق پيغام هاي ارسال شده محدوديت نداره؟
واسه من اینجوری نیست! همین الان نقل قول رو زدم و دارم توی پاسخ سریع مینویسم!به نقل از nimafo :نمیدونم اینو کسی گفت یا نه.
قبلاً وقتی نقل قول رو میزدم ، توی قسمت پاسخ سریع میومد.
حالا تا میزنم ، صفحه ی پاسخ باز میشه
اون دوتا فلشا که بالای هر پست هست مال امتیاز دهیه ...به نقل از نرگـــ :) ـــس :مشکلی که کیندر گفته بود هنوز هست
و اینکه امتیاز دهی کجاش فعــاله ؟من فقط بالای پست همه یه عدد میبینم که مثلاً برای فرشید +1ـــه برای nimafo 0 !
امتیاز چه شکلی میشه داد ؟!
آره انگار .فقط اونوقت اشتباه شده بود.به نقل از GCD :واسه من اینجوری نیست! همین الان نقل قول رو زدم و دارم توی پاسخ سریع مینویسم!
براي منم همين مشكل بيش اومدهبه نقل از nimafo :نمیدونم اینو کسی گفت یا نه.
قبلاً وقتی نقل قول رو میزدم ، توی قسمت پاسخ سریع میومد.
حالا تا میزنم ، صفحه ی پاسخ باز میشه