تکواندو

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع saeide
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
منم تکواندو کار می کنم

خب می دونید ما نمی تونیم بگیم که برای مثال تکواندو از بقیه ورزش های رزمی بهتر هست یا بلعکس کنگفو از تکواندو بهتره در واقع همه ورزش ها از جمله ورزش های رزمی قابل احترام هستند و همه در یک سطح قرار دارن منتها قوانین داخلشون یکم متفاوت هست اما این دلیل بر برتری یک رشته بر رشته ای دیگه نمی شه

انتخاب رشته ورزشی برای ادامه دادن کاملا نظری شخصی هست و به خود فرد مربوط میشه

برای مثال من تکواندو رو انتخاب کردم (به دلایل مختلفی)
اما نمی تونم بگم که برتری خاصی نسبت به بقیه ورزش های رزمی داره

این سلیقه و روحیات فرد هست که باعث میشه افرد رشته های ورزشی متفاوتی رو انتخاب کنن
و صرفا دلیل انتخاب نمی تونه برتری اون رشته ورزشی نسبت به بقیه ورزش ها باشه

بو تکواندو میاد
من از کلاس دوم تقریبا 8 ساله بودم شروع کردم بعد در کلاس هشتم مشکی دان 3 رو گرفتم و باهاش در حال حاضر خداحافظی کردم
انواع اقسام مدال های قهرمان کشوری و استانی در دست دارم و پومسه هم کار نکردم بیشتر تمرکزم رو مبارزه بود
چون نمیتونستم هم درس و هم ورزش رو با هم هندل کنم

و اگه برگردم که یه روزی مجدد بخوام انتخاب کنم یه رشته رزمی رو قطعا کونگ فو رو انتخاب میکنم یا نینجوتسو

عه. :‌)
منم سال هشتمم مشکی دان دو گرفتم، ولی در حال حاضر پیشکسوت محسوب می‌شم.
من جز آزمون‌های کمربند، مسابقات پومسه اضافی شرکت نکردم. ولی چند تا مدال استانی از مبارزه دارم.
خاطرهٔ خوبم هم مربوط به آخرین مسابقه رسمی تکواندومه، آزمون دان دو. یادمه ۸۵ امتیاز گرفتم، اون دوره هیچکی امتیازش انقدر بالا نشده بود. استادم کلی خوش‌حال شده بود، اومد تو باشگاه اعلام کرد. آخی. یادش بخیر. :‌‌)

منم تکواندو کار می کنم

خب می دونید ما نمی تونیم بگیم که برای مثال تکواندو از بقیه ورزش های رزمی بهتر هست یا بلعکس کنگفو از تکواندو بهتره در واقع همه ورزش ها از جمله ورزش های رزمی قابل احترام هستند و همه در یک سطح قرار دارن منتها قوانین داخلشون یکم متفاوت هست اما این دلیل بر برتری یک رشته بر رشته ای دیگه نمی شه

این سلیقه و روحیات فرد هست که باعث میشه افرد رشته های ورزشی متفاوتی رو انتخاب کنن
بو تکواندو میاد
من از کلاس دوم تقریبا 8 ساله بودم شروع کردم بعد در کلاس هشتم مشکی دان 3 رو گرفتم و باهاش در حال حاضر خداحافظی کردم
انواع اقسام مدال های قهرمان کشوری و استانی در دست دارم و پومسه هم کار نکردم بیشتر تمرکزم رو مبارزه بود
چون نمیتونستم هم درس و هم ورزش رو با هم هندل کنم

و اگه برگردم که یه روزی مجدد بخوام انتخاب کنم یه رشته رزمی رو قطعا کونگ فو رو انتخاب میکنم یا نینجوتسو
خب این نظر شماست که قطعا قابل احترامه 🙂

منم تکواندو کار می کنم

خب این نظر شماست که قطعا قابل احترامه 🙂
از نظر برتری نگفتم با احترام و اینا
از نظر دعوایی گفتم و ماهیچه سازی 🚶
یه نقطه ضعفی که تکواندو داره اینه که اولا از دست هاش استفاده نمیکنه
بیشتر تمرکزش تو پا هست
حتی از دیوار هم بالا نمیری بدنی نرم و ژیمیناستیک گونه ای نداری و حتی چون ماهیچه های دستت ضعیفه در دعوای چیزی اینا حتی قدرت پرتاب شی سنگینی هم نداری

منکه خودم کار میکنم و کردم و چند وقت دیگه کارت مربی گری رو میگیرم و تازه این ورزش هایی که من نام بردم که اگه پیدا کنم سراغش میرم تو کشور ما هنوز پیشرفته نیست و وارد مرحله نقطه قوتش نشدن بخاطر همین هنوزم نمیشه کارش کرد

همین تو سرزمین ما تکواندو و کاراته رفتن جوابه که چه بسا شهر های دیگه هم تکواندو شون در برابر کلان شهر ها ضعیفه
که باید خودشون قوی کنن

من با همه شهر ها تقریبا مسابقه دادم و اولویت بندی قوی ترین تکواندو واسه شهر های تهران و کرج و اصفهان و مازندران و تقریبا تبریز هست
کردستان و قزوین هم خوب راه افتادن
این قوی ترین شاگرد ها رو میان تکواندو کارا دیدم ( منظورم تک نفر نیست دید کلی هر ده وزن هست )

من ۸ سال تمام تو تیم تهران وزن ۹ بازی میکردم احتمالا اگه تو کشوری مسابقه داده باشی منو دیدی از نزدیک و تجربه زیادی تو این رشته دارم 🚶

بنام خدا هفتم تکواندو رو شروع کردم
الان که نهمم استادم باشگاه راهم نمیده:)✨️
کوتاه و قوی

از نظر برتری نگفتم با احترام و اینا
از نظر دعوایی گفتم و ماهیچه سازی 🚶
یه نقطه ضعفی که تکواندو داره اینه که اولا از دست هاش استفاده نمیکنه
بیشتر تمرکزش تو پا هست
حتی از دیوار هم بالا نمیری بدنی نرم و ژیمیناستیک گونه ای نداری و حتی چون ماهیچه های دستت ضعیفه در دعوای چیزی اینا حتی قدرت پرتاب شی سنگینی هم نداری

منکه خودم کار میکنم و کردم و چند وقت دیگه کارت مربی گری رو میگیرم و تازه این ورزش هایی که من نام بردم که اگه پیدا کنم سراغش میرم تو کشور ما هنوز پیشرفته نیست و وارد مرحله نقطه قوتش نشدن بخاطر همین هنوزم نمیشه کارش کرد

همین تو سرزمین ما تکواندو و کاراته رفتن جوابه که چه بسا شهر های دیگه هم تکواندو شون در برابر کلان شهر ها ضعیفه
که باید خودشون قوی کنن

من با همه شهر ها تقریبا مسابقه دادم و اولویت بندی قوی ترین تکواندو واسه شهر های تهران و کرج و اصفهان و مازندران و تقریبا تبریز هست
کردستان و قزوین هم خوب راه افتادن
این قوی ترین شاگرد ها رو میان تکواندو کارا دیدم ( منظورم تک نفر نیست دید کلی هر ده وزن هست )

من ۸ سال تمام تو تیم تهران وزن ۹ بازی میکردم احتمالا اگه تو کشوری مسابقه داده باشی منو دیدی از نزدیک و تجربه زیادی تو این رشته دارم 🚶
شما اگر دیده باشید داخل تکواندو حتی اجسام سخت هم با دست شکسته میشه و مسابقاتی هم داریم که داخلشون بتن و آجر با ضخامت یک متر اونم با تیغه دست شکسته میشه

و نکته بعدی اینکه داخل مسابقات هانمادانگ و کاپ کوکی وان حرکاتی انجام میدن که از دیوار بالا رفتن هم سخت تر
برای مثال طرف باید با نیم وارو بره توی فاصله دومتری از زمین و تا وقتی که پایین نیومده حدود ده تا هدف رو با پاش بشکنه (این یه نمونش بود که گفتم )

یه سرچ بزنید و حرکاتی مثل ۷۲۰ درجه و ۹۰۰درجه ببینید

حالا شاید استاد شما این چیزا رو بهتون یاد نمیده که بحثش جداست

و در آخر قدرت بدنی ورزشکار به تلاش خودش بستگی داره مثلا ما توی باشگاهمون ورزشکار داریم که با کمربند دان یک تکواندو توی مسابقات جهانی شرکت می کنه

اما کمربند دان سه هم داریم که قدرت بدنیش اندازه ی یه کمربند سبز هم نیست.

بقیه رشته ها هم همینطور

Back
بالا