پاسخ : سبک موسیقی مورد علاقتون؟
به نقل از kourosh2 :
اینکه موسیقی خوبه درسته خوبه. ولی اینکه متال گوش می دی سر در نمی یارم.
خوب چرا اهنگ های ایرانی رو ول می کنی می چسبی به این خارجکی ها. مگه خودمون فر هنگ و هنر نداریم .
مگه صدای خوب کم داریم. استادان شهرام ناظری و شجریان و فرزندش از بهترین نمونه ها خواهشا دیگه این قدر نگید متال .........
خب اگه من بگم صدای خواننده
برای من از همه چیز در موسیقی ارزشش کم تره چی؟! هنر یک مفهوم جهانیه.متال چیزیه که با سلیقه ی من از موسیقی جور در میاد.انتظار هام از آهنگ خوبی که می خوام بشنوم رو برطرف می کنه.مگه من میگم چرا آهنگ سنتی گوش میدی؟مگه من میگم چرا ذهنتو محدود می کنی با گوش دادن به یک سبک؟!
به نقل از kourosh2 :
به چطور خارجی ایرانی نداره. ناسلامتی تو این خاک متولد شدیم.
بعدم وقتی خواننده ی ما تو صدا 4 جهانه . چرا بریم 1111 صدای جهان و گوش بدیم.
بازم میگم وقتی داریم چرا بریم سراغ دیگران.
متولد شدیم که شدیم!این که فقط بری سراغ موسیقی ملی ایران محدود کردن تفکراتته، محدود کردن گوش خودته، محدود کردن دانشته، محدود کردن درکته از زندگی، از مردن و ...
خواننده ی ما صداش 4 هست که هست.از کی تا حالا معنی خوندن و موسیقی یکی شده؟پس با این اوصاف سبک کلاسیک رو کلا می بری زیر سوال!چون خواننده ای نداره که صداش 4 باشه تو جهان!
می ریم سراغ دیگران، چون فقط ما نداریم و دیگران هم دارند و ما باید از هرچیزی که وجود داره استفاده کنیم.تک بعدی بودن خیلی خطرناکه و زدن این حرف در هنر خیلی ناجوره!
متاسفانه ما ایرانی ها دچار خود بزرگ بینی مفرطیم.فک می کنیم خودمون خیلی شاخیم.در صورتی که ما یک کشور متوسط هستیم و کلی کشور دیگه هم وجود داره مثل ما. تو ایران فاصله ی پرده رو 4 تا می گیریم، می دونی تو هند این فاصله 9 تاس؟؟می دونی موسیقی اسپانیایی چقدر غنیه؟می دونی کلاسیک چقدر غنیه؟می دونی متال غنیه؟ نه طبیعتا نمی دونی چون ذهن خودت رو محدود کردی به یک سبک و از بقیه سبک ها هیچی نمی دونی و در این راستا خیلی از احساساتی که لازمه تو عمرت تجربه کنی رو تجربه نمی کنی ...
مثل اینه از اول عمرت تو یک اتاق به دنیا بیای و هیچ وقت از اتاقت خارج نشی و بگی که من تو این اتاق لذت می برم و برای من کافیه.
در نهایت این که آدم خودشو محدود کنه ، در معنای حقیقی کلمه، "بد"ه
به نظر من . و این که توجیهشم این باشه که ما ایرانی هستیم پس باید ایرانی گوش بدیم خیلی غیر منطقیه! یک توجیه عاقلانه تر اگه هست می شنویم
ضمن این که من موافقم که موسیقی ایرانی غنی هست که البته باز هم خواننده ها رو می ذارم کنار و از نظر آهنگسازی غنی بودنش رو بیان می کنم.صدای خواننده چیزی نیست که بخواد یک سبک رو زیر سوال ببره یا بزرگش کنه به نظرم