فحش چيه ؟ اينا فحش ِ ؟

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع !...Ana...!
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : فحش چيه ؟ اينا فحش ِ ؟

لازم دیدم به خاطر ای اشاره کنم :دی
وقتی که 6 سالم بود دختر فامیل بم گفت عقل کل منم کلی گریه کردم :)) :-"

از فحش دادن و شنیدن خیییییییییییلی بدم میاد.ولی الان که خیلی مده.تا چند سال پیش اگه به کسی میگفتم به توچه یک عذاب وجدانی میگرفتم که انگار کسیو کشتم

فحش امضای تمام ایرانی ها در تمام سرور های steam و تمام روم های garena اس و هروقت میبینیم یکی داره همش فحش میده مطمئن میشیم که ایرانیه و شروع میکنیم فارسی حرف زدن

کلا فحش چیز بدیه ب نظر من .
چ ب صمیمی ترین دوستم بگم چ به مدیر مدرسه.
در هر صورت ما ارزش خودمونو کم می کنیم و تغییری در طرف مقابل ایجاد نخواهد شد .

اتفاقا فوش به مدیر انقد میچسبه :دی
پ.ن:اسپمه گویا :-"

فحش مشهور بجنوردی ها!!! کاچه!!! به معنای احمق!!! یعنی مثل خون تو رگای همه جریان داره این کلمه.. از مدیر مدرسه گرفته تا بچه 2 ساله....

نه هر کلمه ای که توهین به مخاطب محسوب بشه زمانی در جمع دوستانه مورد استفاده قرار می گیرد بیشتر محبت امیزه تا توهین
در واقع بین منو دوستام که این طوریه ولی باز به ظرفیت شخص هم بستگی داره

به نقل از چشم عسلی!!! :
نه هر کلمه ای که توهین به مخاطب محسوب بشه زمانی در جمع دوستانه مورد استفاده قرار می گیرد بیشتر محبت امیزه تا توهین
در واقع بین منو دوستام که این طوریه ولی باز به ظرفیت شخص هم بستگی داره

ولی بالاخره اون فحشه چ بخوای چ نخوای یه حس بد رو تو دلت بوجود میاره شاید اولش در حدی نباشه که بفهمی ولی ، کم کم بروز میده و میفهمی بعضی دلخوریا شاید از زیاده روی تو فحشه.....حالا شاید الان موافق نباشی و رد کنی و بگی نه ما محبتمونه ولی خب دقت کنی ته تهش یه دلخوری هس....

بعد حدود 4 سال فوش کش کردن هم دیگه(حالا از اول که این فوشا نبود :دی نسبت به سن)هیج حس دلخوری ای بوجود نیومده!مثن ما با فوش حال احوال میکنیم.

وقتی آدم میتونه تموم حرفاشو مؤدبانه بیان کنه چه نیازی به فوش هست که شخصیت خودشو زیر سوال ببره اما خوب بین دوستان فوش رایجه و شاید دوستیاشونم اینطوری پایدار :) :))

بیینید فحش چیزی نیست که از قصد باشه قطعااز رو آدم و بعضی وقتا غیر ارادیه

من خودم چند بار خواستم فحش ندم و ترک کنم ولی نشد چون یه عادته باید خیلی تلاش کنیم تا بتونیم جلوشو بگیریم

گاهی هم این که ما عادت میکنیم تقصیر خودمون نیست و به خاطر جامعه ی اطرافمونه

به نقل از مهديه :
فحش دادن! من جديدا به گفته ي دوستام عفت كلاممُ از دست دادم! ;D خيلي فحش ميدم! اما حرفاي خيلي زشتي نمي زنم!
به نظر من...كسي كه فحش ميده بيشتر خودشو خراب ميكنه...ديگه كسي زياد رو شخصيتش حساب باز نمي كنه.
البته اينم مهمه فحشش چي باشه! ;D
نه هميشه اينطوري نيست
من ميشناسم كسيو كه خيلي خيلي زياد فوش هاي ناجور ميده
ولي همه ي بچه هامون عاشقشن

ما هم داریم کسایی که فحش زیاد میدن، ولی همه دوستشون دارن . اما واقعا یه حس بدی بعد از یه مدت طویلی فحش دادن ، بهتون دست نمیده .
مثلا فحشی که میدید سازگار نیست با عملی که فرد انجام میده.
قبلا فحش دادن برای منم زیاد مهم نبود، ولی اگر تو معنیه هر فحش یکم دقیق شی، چیز قشنگی ازش در نمیاد! نمیگم نه، گاهی مثلا ساکت شو،خفه شو،یا حتی گمشو و یسری چیزای دیگه ، شاید همچین مهم نباشن ولی دیگه مثلا رفیقت به شوخی بهت بگه مثلا کثافت و صد تا فحش که اونا دیگه اصلا قشنگ نیستن ،واقعا خوشتون میاد؟ شاید عادی شده باشه،ولی چیز قشنگی زیاد بنظر نمیاد..
خصوصا یسری فحشا که اصلا با جنس و کار و عمل سازگار نیست . فحش مناسبی هم نیس[nb]مثلا فحش مناسبم داریم!! :))[/nb]

بعدم، کسی که همه عاشقش باشن، لزوما با شخصیت نیست :د

واي اصن فرض كنين دنياي بدون فحش :|
چقدر مزخرف و داغونه همچين دنيايي
اصن فحش لازمه و مفيد در اكثر موارد
البته نميگم آدم پاشه تو خيابون فحشاي داغون از اينور تا اونور فرياد بزنه

به نقل از كيان :
واي اصن فرض كنين دنياي بدون فحش :|
چقدر مزخرف و داغونه همچين دنيايي
اصن فحش لازمه و مفيد در اكثر موارد
البته نميگم آدم پاشه تو خيابون فحشاي داغون از اينور تا اونور فرياد بزنه

راس میگینا ب بعضیا فقط با فوش باید حرف فهموند :-<

فسقل بچه ی فوشایی میده ادم داغون میشه!! چ برسه به بزرگاش :-"

فحش چیز جالبیه خصوصا اگ مراحل معناشناسیشم طی شده باشه
آخه حیفه فحش بدی و معنیشو ندونیو از درون آروم نشی

من خودم شخصا زیاد فحش نمیدم( بخاطر همینم کسی بهم فحش نمیده) ;;)
اما معتقدم که تو جمعای دوستانه معمولا فحش هست...اصن اگه فحش نباشه، یجوری میشه...اصن فحش و صمیمیت دو یار جدا نشدنین :))

الان دگ هر ک* **ی رو ببینی حداقل احمقو نفهمو بیشعور با اینک خیلی هم فوش نی ولی خوو میگ دگ...
ینی تو این دوره هیش کی پیدا نمیشه ک فوش نده،ایه میتونید با مثال نقض ثابت کنید....

فحش دادن شخصيت ادمارو خعلي مياره پايين

Back
بالا