عجب پاستوریزهبه نقل از ASP :ما تو جمع خودمون کلماتیو که اگه تو گوگل سرچ کنی پیوندها بیادو فحش حساب میکنیم هرکی هم فحش بده تنبیهش میکنیم .تنبیهش هم اینه که متناسب با رکیک بودن فحش بای کت میشه و کسی باهاش حرف نمیزنه مثلا واسه دو هفته بعد از اینکه از تو بای کت در اومد سیبیل آتیشی نسیبش میشه
بستگی به نحوه یِ گفتنت دارهبه نقل از ♥hastikhanoom♥ :یه نیم نگاه به چهره ی من بندازین متوجه می شین متاسفانه انقدر متین و خانمهکه نمیشه اصن فحشی داد
![]()
فانتزیم اینه که رو در رو به یکی بگم خراصن شاد می شم
همین دیگه فحشی سراغ ندارم.
حالا به نظر شما این اصن فحشه؟
حرفت رو قبول دارم...مثلا یه بنده خدایی همش بهم میگه "برو بمیر" و "گمشو" هروقت نمیگه حس میکنم دیگه دوسم نداره :Pبه نقل از ...moOn... :بستگی به نحوه یِ گفتنت داره![]()
مثلن من گاهی به دوستم انقدر عشقولانه میگم "خره" که مورد داشتیم طرف اومده گفته:"تو دیگه دوسم نداری.چند وخته بهم نگفتی خره."![]()
به نقل از _NAzILA_ :"اونا هیچ غلطی نکردن" فحشِ ؟؟؟؟ :-$
دیشب رهبر تو اخبار گفت :-\
هم اين هم بالاييش حذف شه لطفا ولي :به نقل از ـفاتــــ :آقا کاملا" بستگی به جو داره.مثلن من به دوستای سمپادیام میگم "دیوث" میخندن هار هار![]()
حالا نمیخوام اشاره کنم به ایلیا مثلن
ببین نمیفهمی دیگه.میگم بسته به جو هست.وسط خنده اصولا" طرف چیزیو جدی نمیگیره و اصولا" فردی که بیان میکنه هم با نیته اون چیزی که تو ذهن خراب تو میگذره بیان نمیکنه و اصلا" این حرف در جمع گفته نمیشه که مثله تو بیان و بد برداشت کنن!!!به نقل از حسين. :هم اين هم بالاييش حذف شه لطفا ولي :
اگه ايشون معناي لغوي اين حرفو مي دونست هار هار نمي خنديد![]()
![]()
ذهن خراب به وقتايي مي گن كه شما يه حرفي بزني و من بد برداشت كنم مثل اين بانگ"به نقل از ـفاتــــ :ببین نمیفهمی دیگه.میگم بسته به جو هست.وسط خنده اصولا" طرف چیزیو جدی نمیگیره و اصولا" فردی که بیان میکنه هم با نیته اون چیزی که تو ذهن خراب تو میگذره بیان نمیکنه و اصلا" این حرف در جمع گفته نمیشه که مثله تو بیان و بد برداشت کنن!!!
".اگر تصور را نکنید، اسپم را کرده اید!
( تصورات شما از کاربران سایت )
28 اوت 2014 ,ساعت 10:36:32
به نقل از ایلیا :خب جمله حماسی هم میتونه فحش باشه![]()