• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

آلزایمر و روشهای مقابله با آن

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع nimafo
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : آلزایمر و روشهای مقابله با آن

من شنیدم یه چیزی هست اسمش اخورکه اگه بخوریم مانع الزایمر میشه

به نقل از sadlove :
يكي بگه كه آلزايمر از چه سني شروع ميشه و عللش چين !!

چه اتفاقي تو بدنمون رخ ميده كه موجب آلزايمر ميشه ؟! اون غده هايي كه ميگين ، ميشه راجبشون بيشتر توضيح بدين ؟؟

و اینکه چی خوبه واسه تقویت حافظه ؟؟!!

من حس میکنم آلزایمر گرفتم :| !! ;D

به نظرم خیلی به وراثت ربط داره.

عموی پدربزرگم آلزایمر داشت و فوت کرد.

برادر پدربزرگم هم آلزایمر داره ... همسرش هم داره ...

کلا" فامیلی همه آلزایمر دارن ...

حالا واقعا" راه عملی و موثری وجود داره که پیش گیری کنیم ؟ :-ss

من شنیدم با مصرف یه سری خوراکیا (مثل مویز) و راه های تمرکز و تقویت حافظه میشه عقب جلوگیری کرد
شنیدم خوندن قرانم نقش داره

ماهي سيب زرد چوبه
ويتامين E C
ورزش
ترك مواد مخدر و سيگار
سواد ما تا همين جا قد ميده ;D

به نقل از haniiii :
من شنیدم با مصرف یه سری خوراکیا (مثل مویز) و راه های تمرکز و تقویت حافظه میشه عقب جلوگیری کرد
شنیدم خوندن قرانم نقش داره
منم شنیدم بازیای فکری که به تقویت حافظه و تمرکز کمک میکنند تو پیشگیری الزایمر موثرند
مصرف موادی مثل اب سیب, چای سبز ,روغن نارگیل و قهوه هم برای پیشگیری الزایمر مفیده.

یکی که الزایمر میگیره بش ی سری قرصا میدن!
ب نظر شما این قرصا چقد میتونه تاثیر داشته باشه؟

یکی از موارد مهم تو جلوگیری از آلزایمر اینه که هیچوقت فعالیت های مغزیمون رو متوقف نکنیم. معمولا افراد بعد از اینکه سنشون بالا میره و بازنشست میشن خیلی کمتر به کارهایی می پردازن که نیاز به فعالیت ذهنی و فکر کردن داره و این به بروز آلزایمر کمک میکنه. حل کردن جدول یا سودوکو یا مطالعه میتونه موثر باشه.

ماهی بخورین
مصرف منظم ماهی از بخش خاکستری مغز ک مرتبط با بیماریه الزایمره محافظت میکنه
مصرف حداقل هفته ای1بار ماهی موجب حفظ بخش خاکستری در قسمت های مختلف مغز میشه و خطر ابتلا ب الزایمر رو کاهش میده

چند وقت پیش تو یه مقاله ای خوندم که حل کردن جدول های سخت و سودوکو های سخت و کلا فعالیت های ذهنیه شدید نه تنها باعث جلوگیری از آلزایمر نمیشه بلکه باعث تشدید اونهم میشه
توی اون مجله یه فایل ضمیمه هم بود که با چندتا از افراد با همین وضعیت صحبت شده بود :
گفته بودند که ما برای جلوگیری از آلزایمر از ذهن خودمون خیلی کار میکشیدیم فعالیت های ذهنی شدید انجام میدادیم به حدی که الان برای حرف زدن دچار مشکل میشیم (راست میگفتند)
دکتر این افراد میگفت که : افراد برای جلوگیری از آلزایمر نیازی نیس خیلی از ذهنشون کار بکشن یادآوری کارهای روزانه یاد آوردن خاطرات هنگام دیدن آلبوم خاطرات یادآوری ساعت پخش برنامه های تلویزیونی مورد علاقه و یا حل جدول هایی که ذهنشون رو خسته نمیکنه میتونه خیلی مفید باشه

Back
بالا