دانش آموزان ايرانی در اين المپياد كه از 18 تا 27 جولاي در شهر كمبريج برگزار شد موفق به كسب يك مدال طلا، 2 مدال نقره و يك مدال برنز شدند و به رتبه ي هفتم مسابقات دست يافتند. در اين مسابقات كه با حضور 250 دانش آموزان از 66 كشور جهان برگزار شد آريا سميعي مدال طلا، علي مشرقي و ايمان عباسپور مدال نقره و محمد خاكرند به مدال برنز دست پيدا كردند .در اين دوره از مسابقات تايوان با كسب 4 مدال طلا اول، كشورهاي چين و روسيه مشتركاً دوم و كره ي جنوبي نيز سوم شد.
چند تا نکته :
اول اینکه برنز جهانی امسال اسمش محمد هادی خاکرنده...آخه محمد خاکرند اسم بابابزرگشه...
دوم در مورد آقای ایمان زارعی ایشون در سال 87 مدال نقره کشوری رو به دست آوردن که به اشتباه نوشته شده برنز!!!
سوم هم اینکه من 3 سال واسه المپیاد خوندم...اما خوب قسمت نبود مرحله 2 قبول شم...اگه کارتون با من راه می افته سوالتونو بپرسین جواب میدم!!!
ببخشید کسی از مدال دارای شیمی حالا هر سالی اینجا هستند یا کسی میتونه به من معرفی شون کنه خیلی ممنون میشم اگه بشه باهاشون حرف بزنم و سوالامو بپرسم مرسی ببخشید
ببخشید کسی از مدال دارای شیمی حالا هر سالی اینجا هستند یا کسی میتونه به من معرفی شون کنه خیلی ممنون میشم اگه بشه باهاشون حرف بزنم و سوالامو بپرسم مرسی ببخشید(من هم همينطور)
ببخشید کسی از مدال دارای شیمی حالا هر سالی اینجا هستند یا کسی میتونه به من معرفی شون کنه خیلی ممنون میشم اگه بشه باهاشون حرف بزنم و سوالامو بپرسم مرسی ببخشید(من هم همينطور)
سایت باشگاه این خبر رو گذاشته:
بدينوسيله نام كليه شركت كنندگان در دوره تابستاني المپيادهاي علمي و مدال دريافتي توسط آنان به صورت
رسمي اعلام مي گردد . ضمن تبريك مجدد به اين عزيزان به اطلاع آنان و خانواده محترمشان مي
رساند عليرغم تمامي تلاشهاي انجام گرفته برگزاري جشن پايان دوره تابستاني سال 1389 مقدور نگرديد
89 روزهاي شنبه تا /9/ 89 لغايت 20 /8/ لذا تمامي شركت كنندگان عزيز مي توانند از تاريخ 29
چهارشنبه ( به غير از روزهاي تعطيل ) در ساعات اداري جهت دريافت لوح و مدال خود با ارائه
كارت شناسايي معتبر به باشگاه مراجعه نمايند . ضمناً خانواده دانش پژوهان با ارائه كارت شناسايي
خود و دانش پژوه مي توانند نسبت به اين امر اقدام نمايند.
پاسخ : مدال آوران بیستمین دوره المپیاد شیمی (سال 89)
بله......ما می تونیم.......البته یکیشون دختره ها.......!!!!! یکی از اهداف من برای المپیاد خوندن اینه که اولین دختری باشم که تو تبریز طلا آورده...!!!!!!!!! :)