فک کنم دست تای پشته پرده گفتن که تداخل نداشته باشن دختر پسرابه نقل از Amir Ali :خب آخه واقعا همینه دلیلش، منم نفهمیدم چه ربطی داره ولی![]()
خب نیستن تا این حدبه نقل از gaucho :البته اگه باهوش باشن باید مراسم یه ربع باشه و یه ساعتو ربعه بقیه سعی کنن که مارو بیرون کنن![]()
خبر خاصی نیستبه نقل از فاطمه :هیچکی نمیدونه چه خبره واقعا؟معارفه که خب هم دیگه رو میشناسیم معارفه نمیخواد.
![]()
گفتن دخترا سالای قبل بعد از جلسه معترض میشدن که نتونستن حرف بزنن :-sبه نقل از شـــــــــــیرین :فک کنم دست تای پشته پرده گفتن که تداخل نداشته باشن دختر پسرا)
به نقل از Amir Ali :گفتن دخترا سالای قبل بعد از جلسه معترض میشدن که نتونستن حرف بزنن :-s
آخه یه جورایی خودم یاعث شدم فردا بشه این جلسهبه نقل از فاطمه :بعد شما از کجا انقدر در جریانی؟![]()
من که تو ذاتم خجالت نیس خعلیم راحتمبه نقل از فاطمه :من که روم میشه سوال بپرسم، تو چی شیرین؟![]()
بعد شما از کجا انقدر در جریانی؟![]()
خعلی بیشوری من تن صدام بلند نیس شوماها زیاد پایین هسشبه نقل از gaucho :شایدم برا سلامت گوش ما جلسه رو جدا کردن چون این شیرین یه سوال بپرسه همه ی کلاس ما که به تنه صداش عادت ندارن کر میشدیم![]()
این اون به کی برمیگرده؟! :-sبه نقل از melika :) :اتّفاقاً من هم داشتم با یکی صحبت میکردم میگفت بهخاطر اون انداختهن فردا جلسه رو.![]()
![]()
ملیکا جون میتونم بپرسم دقیقن با کی داشتی حرف میزدیبه نقل از melika :) :اتّفاقاً من هم داشتم با یکی صحبت میکردم میگفت بهخاطر اون انداختهن فردا جلسه رو.![]()
![]()
ملیکا ببینمت میکشمتبه نقل از melika :) :نه.![]()
× شیرین: :-$![]()
![]()
به نقل از شـــــــــــیرین :خدایش بلنده؟؟
یکی شوماها نمتونید سوال کنید یکی ننه کوزتبه نقل از gaucho :اتفاقن همینو میخواستم بگم که معیار پرروی همین فاطهشاید قاطی نگرفتن چون در حضور شماها ما نمیتونیم سوال کنیم مثن
من دیگه عرضی ندارم.![]()
کسی هم ازت نپرسید چه کنیبه نقل از Dr.Aknes :من به هیچکس نگفتم چکنم?![]()
![]()