خانوم جواد زاده گفته مدرسه ب این بزرگی امنیت نداره...(ب خاطر اولا -مث اینکه زیادی غیر قابل کنترلنبه نقل از فاطمه :نگفتی فردا شب مدرسه میمونید یا نه؟ ؛؛)
صبح پاشی بیای جفت پا میام تو حلقت >:p نیای هم دیگه بدتربه نقل از melika :) :کلاسهای سهشنبهی من کنسل شد.""
فردا بیاید بریم مدرسه که آقای نگهدار و کریمشاهی رو هم ببینیم.![]()
رفتیم گوشیامونو بگیریم؛ ساعت 1 بود.به نقل از melika :) :حالا گذشته از اون فرق اساسی که لطف داری و خودمون میدونیم و ایناولی چی دیدین؟ :س
نه بابا همیشه خیلیا میارنا ولی خب گفتیم خفتمون میکنن آخه گفته بودن هر کی آورده بیاره دفتر.به نقل از melika :) :گوشیهاتون رو میدید دفتر؟ :/
شیرین بدبه نقل از شـــــــــــیرین :خوب مهم فهیم و اسی هسن که نمیان فهیم و اسی جزو 10 نفر فابریکن بدونه اونا نمیایم مدرسه![]()
اول سلام و خوش اومدی ب این جمع امیر جو !!به نقل از Amir Ali :به بچه های سمپادی پیشنهاد میکنم بازارچه خیریه ای رو که از طرف انجمن فارغ التحصیلان برگزار میشه رو حتی برا چند دقیقه هم اگر باشه ببینن، جدا از زحمتی که کشیده شده، به نظرم خوش میگذره، مخصوصا اگر با برگزار کننده هاش اشنا باشید و دوستاتون باشند
به نظرم بازدید از اونجا خالی از لطف نیست و صد البته شاید دیگران نظر من رو نداشته باشن
خوب تو نیکو قرار شد بیاین فقط فهیم و اسی گفتن نمیرسی زهرا جونمبه نقل از zαн®α•s :شیرین بدخب منم مهمم عاقا
منم جز 10 فابریک بودم
هنوزم غیر قابل دیدم؟
منم دیر رسیدم
![]()
به ماها گفتن معارفه افتاده جمعه ساعت 11 بازارچه خیریه به شوماهام گفتن ؟؟به نقل از Amir Ali :به بچه های سمپادی پیشنهاد میکنم بازارچه خیریه ای رو که از طرف انجمن فارغ التحصیلان برگزار میشه رو حتی برا چند دقیقه هم اگر باشه ببینن، جدا از زحمتی که کشیده شده، به نظرم خوش میگذره، مخصوصا اگر با برگزار کننده هاش اشنا باشید و دوستاتون باشند
به نظرم بازدید از اونجا خالی از لطف نیست و صد البته شاید دیگران نظر من رو نداشته باشن
مرسی ممد جون، من که خودم نیستم، بقیه هستن ولی، کاشون نیستم اصلابه نقل از ! mohammad.z ! :اول سلام و خوش اومدی ب این جمع امیر جو !!
دوم ی روز و ی ساعتی تو این ایامه تعطیل مشخص کن دوره هم جمع بشیم باهمدیگه بریمو!
امسال معارفه پسرا و دخترا جداگونه برکزار میشهبه نقل از شـــــــــــیرین :+به ماها گفتن معارفه افتاده جمعه ساعت 11 بازارچه خیریه به شوماهام گفتن ؟؟
×متوالی.
به نقل از فاطمه :کسی نمیدونه تا کِی طول میکشه فردا؟![]()
دقیقن چه خبره؟
× بمیر ملیکا.![]()
به نقل از Amir Ali :دلیلش اینه که وقتی مختلط باشه دخترا روشون نمیشه سوال بپرسن و این حرفا
دلیلش اینه که وقتی مختلط باشه دخترا روشون نمیشه سوال بپرسن و این حرفابه نقل از gaucho :مال ما ده شروع میشه و ماله شما 11
+
قراره با هم نباشیم و بهم برخورد نکنیم.
=
حداکثر یه ساعت میتونه باشه.
:-استدلال استنتاجی![]()
به نقل از Amir Ali :دلیلش اینه که وقتی مختلط باشه دخترا روشون نمیشه سوال بپرسن و این حرفا
خب آخه واقعا همینه دلیلش، منم نفهمیدم چه ربطی داره ولیبه نقل از شـــــــــــیرین :) وا چه ربطی داش
مگه چی میخان بپرسن که روشون نشه