تنها فارق التحصیلایی ک میدونم خوبن شمایید... . واقعا میگم... .به نقل از melika :) :1- پس برید سراغ فارغالتحصیلهایی که میدونید خوب هستن و ممکنه کاری براتون بکنن. به اونا التماس کنید احتمال کمک کردنشون خیلی بیشتر از کادر مدرسهست.
2- اینکه همهی طرحها از مدارس عادی باشه آبروی دبیرستان فرزانگان رو از بین میبره نه لیلا رو. و اینکه آبروی دبیرستان بره بهتر از اینه که فقط اسماً دبیرستان استعدادهای درخشان باشه.
و اینکه حتّی اگر میتونید نذارید کلّاً کنفرانسی تشکیل بشه.
× اینکه ببینن هیچکس از مدرسهی ما شرکت نکرده ممکنه منصرف بشن از کنفرانس که آبروشون نره ی بار.
×× اونوقت اون همایشی که توسّط ما برگزار میشد همهی طرحهاش آبکی بود و الآن اگر در محدودهی کتاب درسی باشه میشه در حدّ خوارزمی و اینا؟ :/

خب اون موضوع رو ب این وصل نکن دیگه
منم بدم میاد دلیل میشه اونجا درس نخونم ؟ خواهش بیاید دیگه . 

فقط اگه فارق التحصیلا نگن 8 شب وایسادن تو مد مضره
ولی جدی اگه طبق روال پارسال باشه هستیم دیگه... .
آخی خول بازیامون
#مریض
جدی جدی میخوان تو این کنفرانس شرکت کنن؟
من که اگه برم تو اون کنفرانسی که به جا همایش برگزار شده اشکم در میاد 
آخی چقد دلم برا اعتراضامون تنگ شده
برین به خانوم.ع بگین اگه همایش نباشه ما کلاس تستای مدرسه رو نمیایم میریم خانه کنکور اون وقت قبول میکنه که همایش باشه 
خری چونبه نقل از melika :) :نفهمیدم.:س
نمیدونم یادم نیست کی بود.ولی اینجوری که تو الآن پرسیدی، هیچی ، بیخیال.
"
دستش درد نکنه.:/
من کلّاً فقط 5شنبه تا شنبهم خالی ـه.![]()
حالا زنگد خوام زَ.بچهها بیان میام نیانم که دیگه بیام چُ کنم؟
"
چقد خزن پیشهاتون.![]()
همه فمیدن تو نفمیدی 

یکیدون با عزم راسخ بگه من هستم حالا اگه همه نگفتن. 

جدی میگم 

به نقل از melika :) ::///////////////////////////////////
2تا کار میتونید بکنید:
1- یکی دو نفر برید و صحبت کنید با مدیر. منطقی هم صحبت کنید چو با خواهش میکنم و التماس و دعوا و بحث چیزی درست نمیشه. باید با منطق برید جلو و دلیل بیارید و کم نیارید هیچجوره.
اگر جوابی نگرفتید میرید سراغ همون فارغالتحصیلها. یکی دوتا خوباشون که احتمال میدید براتون کاری میکنن.
2- بزنید همون کنفرانس رو خراب کنید و نذارید برگزار بشه.
× نتکا هنوز پابرجاست یا اونهم قراره تبدیل به کنفرانس بشه؟ :/

اونوقت ی سوال داشتم.اینا رو برا در آوردن حرص (؟) ما گفدی یا واقعیه؟به نقل از ! mohammad.z ! :
نتکا پا برجاست،کادره علمی تشکیل شده،همایش قرآنی هم همینطور،و هردو هم سه روزه هستن.
+
بلایی ک سره همایشتون میاد احتمالا همون بلاییه ک سره همایش قرآنی ۲ اومد!البته زیاد بد نشد ولی جذابیت همایش ۱و۳رو نداشت فقط خرج و وقتش کمتر بود
+
اصولا برگزاری همایش و نتکا برا نشون دادن و ارایه ی قدرت و توانایی علمی ی مدرسس،حالا اگه از بقیه مدرسه ها بیان برا ارایه دیگه از این بحث خارج میشه و میشه ی وسیله برا دوره هم جمع شدن و مسابقه دادن و دیگه همایش نیس!
بابا حالا ک همه چی درست شد 

یه دفه که رفتیم بیرون بت میگم تو هم بیا مارو ببین مستفیز شوبه نقل از dreamy girl :اونوقت ی سوال داشتم.اینا رو برا در آوردن حرص (؟) ما گفدی یا واقعیه؟
نه باو اشتباه میکنید... احتمالن نیومدن واستون پیامشونو بگن...
شیرین:
ب جان خودم خیلی بدیبابا حالا ک همه چی درست شد
اصن بیخیال...
دلم میخواست ک خیلی ببینمتون حالا ک نمیخواید بیاید بیخیال.
ی روز ِ دیگه :]

به نقل از dreamy girl :اونوقت ی سوال داشتم.اینا رو برا در آوردن حرص (؟) ما گفدی یا واقعیه؟
نه باو اشتباه میکنید... احتمالن نیومدن واستون پیامشونو بگن...
شیرین:
ب جان خودم خیلی بدیبابا حالا ک همه چی درست شد
اصن بیخیال...
دلم میخواست ک خیلی ببینمتون حالا ک نمیخواید بیاید بیخیال.
ی روز ِ دیگه :]
از اطلاعاتی ک دادی متشکرم (:به نقل از ! mohammad.z ! :
نه
فعالیتا شروع شده جدا
ولی روندی متفاوت با نتکاهای گذشته ولی سبکش همونه
) روزی ک بیاید - ک کاش نزدیک باشه- حمله میکنیم ب دفتر و حکومت رو ازشون میگیریم و همایش رو 5 روزه میکنیم 

از اونجایی ک شایعه ها کلا درست تشریف دارن و شایعه های جدید مبنی بر اینن ک قراره "سه روز" شه یعنی یک روز رفت، یک روز مشهد، یک روز برگشت من دارم عاشق اون شخص تصمیم گیرنده ی عزیز میشم.به نقل از فاطمه :مشهدمونکلا سه شب اونجا بودیم فک کنم، دو روز هم تو راه بودیم، جمعا پنج روز
![]()
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

گفت اینا ک 100% قبولی داشتن، درسشونو میخوندن و ب موقع میخندیدن و ب موقع حرف میزدن و اصن کلاسشون همه دلسوز هم بودن و تا یکی ی چیزی بلد میشد به همه یاد میداد... . نمیدونسته چ کارا ک نمیکردید و چ تستا ک نمیزدید :-نچ نچ نچ بعدم گفت:خیلی خوب بودن. تو کل سالا کلاس ریاضیامون هیچ وقت مث اونا نبود. (راست میگهبه نقل از فهـــیمه :چی گف؟ چی گف؟
اصن کسی هس از ما تعریف نکنه؟![]()
)و کلی چیز دیگه ک مثن من بگم لوس میشید دیگه..
زیادیم لوس میشید 
من ناراضیعم
فردا اگه میومدید از همتون تعریف خوب خوب میکردم