سوالات پزشکی

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع yas21173
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : سوالات پزشکی

به نقل از سَنا :
احتمال ابتلا به سرطان وقتی سابقش تو خونواده باشه زیاد میشه؟
سرطان ژنتیکیه ربطی به سابقه خانوادگی نداره . معمولا اونایی که افراد خانواده درجه یکشون این بیماری رو دارن فقط 1 تا 2 درصد احتمال درگیری با این بیماری رو بیشتر از افراد عادی دارن.

به نقل از آیدا ツ :
سرطان ژنتیکیه ربطی به سابقه خانوادگی نداره . معمولا اونایی که افراد خانواده درجه یکشون این بیماری رو دارن فقط 1 تا 2 درصد احتمال درگیری با این بیماری رو بیشتر از افراد عادی دارن.
اشتباهه
توضیح بیشتری نمیدم چون باید خود کیس بیاد سوال کنه و ممکنه از اطلاعاتی که میدیم سواستفاده بشه.

• لایک
امتیازات: N!ma

به نقل از ملکه شیشه ای :
اشتباهه
توضیح بیشتری نمیدم چون باید خود کیس بیاد سوال کنه و ممکنه از اطلاعاتی که میدیم سواستفاده بشه.
خب من چه طوری قبول کنم اشتباهه؟ من از پزشک هم پرسیدم حتی

به نقل از ملکه شیشه ای :
اشتباهه
امممم یعنی چی سو استفاده بشه؟متوجه نشدم

مثلا به نوع سرطان مربوطه یا چی؟

به نقل از آیدا ツ :
خب من چه طوری قبول کنم اشتباهه؟ من از پزشک هم پرسیدم حتی
خوب اشتباه گفتن بهتون. اگر سوالتونو دقیق بپرسید و صرفا به جهت اطلاعات عمومی نباشه، تو خصوصی میتونیم بیشتر بحث کنیم.

در مسایل پزشکی ما اول باید دقیقا بدونیم بیمار کی هست و دلیل سوالش چیه،و اون رو پاسخ بدیم. ممکنه صحبتی که ما می کنیم رو فردی بخونه و بعدا برای کسی مشکلی پیش بیاره.ما حق نداریم اطلاعات بدیم همین جوری روی هوا.
من حق ندارم سواستفاده رو اموزش بدم و این که چه جوری میشه با همچین اطلاعاتی ایجاد مشکل کرد.

مثلا امروز یک پرستار زنگ زد گفت چرا برای تهیه یک نسخه نیاز به کپی شناسنامه هست؟ من اول مطمءن شدم سوالش شخصیه و خودش رفته با نسخه دارو رو بگیره و ازش خواستن و به جهت کنجکاوی در کار دیگران نمیپرسه.
بعد توضیح دادم احتمال abuseداره این دارو و میخوان فروشش رو به بیمارای مشخصی محدود نگه دارن، ولی بهش نگفتم چه مدلabuseمیشه کرد.

اینکه تو یه خانواده چند نفر سرطان بگیرن دلیلی بر ارثی بودن اون نیس خیلی از مواقع شیوه زندگی و مواجه های شغلی اون خانوادا این رو ایجاد کرده...کنسرهایی که نگران کننده هستن و باید غربالگری بشن معمولا تومورهای نادری هستن که تو سنین پایین رخ میدن مثلا دو تا فرد زیر 20 سال در یه خونواده کنسر کولون میگیرن .اینجا باید برای غربالگری و احتمالا اصلاح ژنها مراجعه کرد....ولی خب بعضی کنسرها هم مثل پروستات اگه پدر یه خانواده داشته باشه شانس ابتلای پسران خانواده تا چندین برابر زیاد میشه....ولی در کل هرکدوم پی از سرطانها پیش آگهی متفاوتی دارن و نمیشه یه نسخه کلی داد

به نقل از فـرشـاد :
اینکه تو یه خانواده چند نفر سرطان بگیرن دلیلی بر ارثی بودن اون نیس خیلی از مواقع شیوه زندگی و مواجه های شغلی اون خانوادا این رو ایجاد کرده...کنسرهایی که نگران کننده هستن و باید غربالگری بشن معمولا تومورهای نادری هستن که تو سنین پایین رخ میدن مثلا دو تا فرد زیر 20 سال در یه خونواده کنسر کولون میگیرن .اینجا باید برای غربالگری و احتمالا اصلاح ژنها مراجعه کرد....ولی خب بعضی کنسرها هم مثل پروستات اگه پدر یه خانواده داشته باشه شانس ابتلای پسران خانواده تا چندین برابر زیاد میشه....ولی در کل هرکدوم پی از سرطانها پیش آگهی متفاوتی دارن و نمیشه یه نسخه کلی داد
منم نسخه کلی ندادما، من هیچ نسخه ای ندادم . میگم هرکس سوالی داشت با پ خ بپرسه. ما اطلاعات پزشکیمونو حق نداریم تو جاهای عمومی بدون مشخص بودن مخاطب اراءه بدیم. شاید کسی خوند و بعدا پیش داوری کرد در مورد فردی یا برای کسی ایجاد مشکل و شایعه کرد.

وای :)) امروز یه نفر بهم گفت بخشنامه تزریق وریدی دیازپام رو براش پیدا کنم. فارسی گشتم. یه فروم باز کردم چشمتون روز بد نبینه هرچی اراجیف و شایعات بود نوشته بودن، زیرشم نوشته بودن به نقل از دانشجوی پزشکی یا به نقل از دکتر بیمارستان.بعد اگر کسی اونا رو بخونه کلا دیدش به اون دارو خراب میشه. بعد چه توصیه هایییییی کرده بودن. پایه ی اون بحثها مشکل نداشت ها ولی تفسیر اون دانشجوی پزشکی از اون مساله کاملا برعکس کرده بود داستان رو و خواننده هام کلا پیاز داغشو بیشتر و بیشتر کرده بودن.

به نقل از ملکه شیشه ای :
منم نسخه کلی ندادما، من هیچ نسخه ای ندادم . میگم هرکس سوالی داشت با پ خ بپرسه. ما اطلاعات پزشکیمونو حق نداریم تو جاهای عمومی بدون مشخص بودن مخاطب اراءه بدیم. شاید کسی خوند و بعدا پیش داوری کرد در مورد فردی یا برای کسی ایجاد مشکل و شایعه کرد.

وای :)) امروز یه نفر بهم گفت بخشنامه تزریق وریدی دیازپام رو براش پیدا کنم. فارسی گشتم. یه فروم باز کردم چشمتون روز بد نبینه هرچی اراجیف و شایعات بود نوشته بودن، زیرشم نوشته بودن به نقل از دانشجوی پزشکی یا به نقل از دکتر بیمارستان.بعد اگر کسی اونا رو بخونه کلا دیدش به اون دارو خراب میشه. بعد چه توصیه هایییییی کرده بودن. پایه ی اون بحثها مشکل نداشت ها ولی تفسیر اون دانشجوی پزشکی از اون مساله کاملا برعکس کرده بود داستان رو و خواننده هام کلا پیاز داغشو بیشتر و بیشتر کرده بودن.
خب ببینین کلا این انجمن همین طوریه . هر کسی مشکلشو میگه ما هم نظرمون رو میدیم اگه قرار بود کسی مشکل خودشو تو این انجمن مطرح نکنه که کلا انجمنی نبود .
×بقیه نظرتون رو می تونین تو خصوصی یا تاپیک نظرات و پیشنهادات بگین . اینجا فقط سوالات پزشکی

به نقل از آیدا ツ :
خب ببینین کلا این انجمن همین طوریه . هر کسی مشکلشو میگه ما هم نظرمون رو میدیم اگه قرار بود کسی مشکل خودشو تو این انجمن مطرح نکنه که کلا انجمنی نبود .
×بقیه نظرتون رو می تونین تو خصوصی یا تاپیک نظرات و پیشنهادات بگین . اینجا فقط سوالات پزشکی
اخه مشکل داریم تا مشکل.
بیاد بگه من چنین علایمی دارم به نظرتون پیش چه دکتری برم، یا با داروهام فلان مشکلو دارم، اینا ایراد نداره اونم در صورتی که فردی که پاسخ میده قابل اعتماد باشه.
پسفردا نگن فلان چیز نقل از دانشجوی پزشکی.
نمیدونم باز هرچی نظرتونه

به نظرم حساسیت تا این حد لازم نیس...ما بر اساس شنیده ها و خونده هامون نظر میدیم و صد البته نظراتی که اینجا عنوان میشه هیچکدوم در حد نظر یه متخصص نیس. و کسی هم استناد نمیکنه به حرفهای ما....فقط زمینه رو برای پرسش و مطالعه بیشتر فراهم میکنه

به یک عدد تقویت کننده خفن نیازمندم. چیزی که مغزو راه بندازه. در حد استفاده یک هفته ای دم کنکور.

به نقل از میم ح میم دال :
به یک عدد تقویت کننده خفن نیازمندم. چیزی که مغزو راه بندازه. در حد استفاده یک هفته ای دم کنکور.
جنسینگ،ویتامین E و ویتامینB
از همه موثرتر جنسینگ هستش.

• لایک
امتیازات: MTHR

به نقل از ماهِ ـشاد :
جنسینگ،ویتامین E و ویتامینB
جینسینگ رو چجوری تهیه کنم؟ کجا چجوری میقروشنش؟

به نقل از میم ح میم دال :
جینسینگ رو چجوری تهیه کنم؟ کجا چجوری میقروشنش؟
جینسینگ و اینارو نمیدونم، کافءین بخور افزایش تمرکز میده.
قرص گیاهی هم هست ولی یه هفته ای اثر نداره

• لایک
امتیازات: MTHR

به نقل از ماهِ ـشاد :
جنسینگ یه جا دیگه رو مگه را نمی‌نداخت؟ :-/

به نقل از مهدی :
جنسینگ یه جا دیگه رو مگه را نمی‌نداخت؟ :-/
روی هر بخش بدن میتونه اثرات متفاوتی داشته باشه. وقتی داخل خون میشه داخل کل بدن میتونه پخش بشه، هربخشی متناسب با کارکرد خودش بهش پاسخ میده.
مثلا جینسینگ روی معده هم اثرات مثبت داره،

به نقل از ملکه شیشه ای :
روی هر بخش بدن میتونه اثرات متفاوتی داشته باشه. وقتی داخل خون میشه داخل کل بدن میتونه پخش بشه، هربخشی متناسب با کارکرد خودش بهش پاسخ میده.
مثلا جینسینگ روی معده هم اثرات مثبت داره،
نمیشه اثراتشو کنترل کرد؟یعنی میشه کاری کرد که فقط رو مغز تاثیر داشته باشه؟
بعد کپسولشم هست؟

به نقل از MHO :
نمیشه اثراتشو کنترل کرد؟یعنی میشه کاری کرد که فقط رو مغز تاثیر داشته باشه؟
بعد کپسولشم هست؟
اینی که شما میگی میشهtargeted drug delivery ولی دوتا مشکل داره جینسینگ.
1. این که ترکیب گیاهیه، ترکیبات گیاهی مخلوط ده ها هزار نوع مولکول هستند و مثل داروهای دیگه یک مولکول نیستند که بشه براشون برنامه ریخت و سیستم طراحی کرد، تو هر بچ محصول هم درصد فراوانی مولکولها عوض میشه چون ترکیب گیاهی از خیلی عوامل تاثیر میپذیره.

2. این که ترکیبات گیاهی اثر هولیستیک دارن،( به همون دلیل حضور هزاران نوع مولکول مختلف در هر عصاره گیاهی، ) معمولا میرن روی کل بدن یه اثر میزارن و اثراتشون کلی هست.یعنی هر مولکول روی هربخش بدن میتونه اثر خودشو بذاره و نمیتونیم به راحتی بخشی از مولکولهارو حذف کنیم چون روی عضو هدف ماهم حضور اونها کنار هم دیگه هست که خیلی اوقات اثر رو میزاره، و استفاده مولکولهای گیاهی به طور خالص شده معمولا اثرات جانبی رو خیییلی افزایش میده چون مولکول هایی که باید در کنارش میومدن تا اثرش رو تعدیل کنن رو ما صاف کردیم.
من برداشتی که خودم در مورد اونها دارم اینه که :
در واقع بیشتر از این که روی گیرنده خاصی عمل کنن، با اثر روی بخش های بالاتر ابشارهای فرایندهای فیزیولوژیک بدن اثر میذارن که باعث میشه اثرشونو همه جا ببینیم.

حالا نه که بگیم نمیشه، ولی خیلی کار پرهزینه و سختی هست. تازه شاید بشه شاید نشه، ولی نمیگیم امکان نخواهد داشت.مثلا برای داروهای سرطان به دلیل عوارض بالا خیلی داره کار میشه هدفمند باشه، چون قیمت دارو میصرفه که روش تحقیق بشه.
ما تو طب سنتی یه مبحثی داریم به اسم "بدرقه "که اونم دارورسانی هدفمند رو میگه، مثلا همراه شدن یه دارو با زعفران، باعث میشه اثر دارو بیشتر روی قلب باشه تا جای دیگه.
ولی برای جینسینگ من فرم دارویی رو ندیدم که روش کار کرده باشن که انحصارا اثرش روی حافظه باشه.

من به شدت دچار سردرد های میگرنی و سینوسی می شم. آیا راهی برای درمان هست؟(ترجیحا از طب سنتی باشه)

به نقل از shnava :
من به شدت دچار سردرد های میگرنی و سینوسی می شم. آیا راهی برای درمان هست؟(ترجیحا از طب سنتی باشه)
سلام. درسته اسمش طب سنتیه ولی دلیل نمیشه خود درمانی کنی :)
به یه متخصص طب سنتی مراجعه کن برای این تیپ سر دردها درمان های خیلی عالی دارن.

الان برای من کاری نداره بیام لیست کنم و برم بالا منبر و علم نصفه نیمه خودمو به رخ بکشم و بگم، خوب..
گوشت گوساله نخور پیتزا و سوسیس نخور، بابونه دم کن و بخور بده و ..
و شمام دنبال اینایی احتمالا. ولی اگر جواب میخوای و دوست داری درمان بشی و راضی بشی، باید دکتر ببیندت مزاجتو ببینه طبق شرایط خودتت درمانت کنه، و هرچند وقت یه بار هم دوباره ویزیت بشی و تحت نظر باشی.

Back
بالا