به نقل از پارسا :بالا عرض کردم ! یکسری کتاب داره !
چه جوری می شه موفق بود ؟ : نمی شه !اون طور که تجربه نشون داده ، ایرانی ها خیلی عالی امتحان بدن ، 610 می گیرن ( اگه اشتباه نکنم از 700 نمره هست) در صورتی که خیلی از چینی ها ، هندی ها و پاکستانی ها ، 690 به بالا می شن توی این امتحان ! که طبیعتا توی دانشگاه های تاپ ، مثل MIT دیگه با این نمرات جایی برای ایرانی ها نخواهد بود ( این آزمون ، برای ورود از دبیرستان به دانشگاه هست ، یا به قول خودشون under graduate )
مقاله تاثیر داره ؟ مقالاتی که در سطح دانش آموزی هست که به هیچ وجه ! وقتی ملت با مقاله ترجمه شده ، توی خوارزمی اول می شن ، دیگه چه انتظاری از بقیه مقالات دانش آموزی هست ؟ولی مقالات دانشجویی ( اگه درست حسابی باشه ) خیییلییی مهم و تاثیر گذار هستند
کالج رفتن : کالج اختیاری نیست ! اگه مدرک پیش دانشگاهی نداشته باشید ، کالج براتون الزامی هست ! ولی می تونه باعث بشه جای بهتری قبول بشید

والا من خودمم دوساله مالزی ام، و همچنان تک تک چیزایی که دوسال پیش گفتم رو بازم میگمبه نقل از صادق. green :با سلام .
دوستان عزیز در ابتدا که این صفحه رو دیدم و مطاله کردم عضو این سایت نبودم . اما وقتی چیزهائی که این ابتدا نوشته شده رو خوندم وظیفه دونستم بنا به شغلم حرفه ام و کارم صحبت کنم با حرف بزنم .
بعد رفتم عضو شدم و این متن رو براتون مینویسم . امیدوارم که صاحبان محترم این سایت نوشته های من رو پاک نکنند .
تمام این چیزهائی که GCD را رد میکنم . چرا میگید سخته. مگه ما اینجا نیستیم . مگه ما درس نخوندیم . مگه ما زندگی نمیکنیم اینجا . مگه ما کار نمیکنیم . چرا میگی سخته عزیز من . نه به خدا سخت نیست . نیست. نه درس خوندن تو مالزی سخته نه کار کردن . حتا با این گرونی ، با این شرایط که دلار هم قیمتش ثابت نیست من با اطمینان میگم که راحت هست . چه برسه به ۲ سال پیش که شما این پست رو دادید.

به نقل از سـ. :سلام. به این تاپیک که خیلی وقته رسیدگی نشده؛ اما خب تیری در تاریکی. :دی
اوضاعِ بورس یا حتّی پذیرش گرفتن واسه رشتههایِ انسانی چطوریه؟
چه رشته ای و چه کشوری؟
اگه میشه قبل کنکور راحت تره یا قبل امتحان تخصص؟