یعنی میگی کافور باعث خواب میشه؟ خود غذا خوردن به اندازه کافی خوابالوده میکنه آدم رو! برای هضم غذا خون توی معده متمرکز میشه و به مغز نمیرسه و خواب ....به نقل از 619 :میگم این کافورو نمیشه فقط تو غذای شام بریزن؟! افاقه نمیکنه؟! آخه بعد نهار ملت کلاس دارن خوابشون میبره خب...!
به نقل از 619 :آخه من هرچی فکر میکنم، مسئله ی پول نیست که! اشکال نداره برنجش بد باشه چه میدونم غذاش ساده باشه ولی بهداشتی باشه...! نمیشه؟!
راستی شما کلاساتون کجاس؟ ینی هم انقلاب هستید هم امیرآباد؟ خوابگاهتون کجاس؟
به نقل از twilight :اونطور که من میدونم دانشکدشون تو امیرآباده ولی عمومیا تو انقلاب تشکیل میشه.
درست گفتم؟
کافور ضرر داره ملیکابه نقل از MellicA :یعنی میگی کافور باعث خواب میشه؟ خود غذا خوردن به اندازه کافی خوابالوده میکنه آدم رو! برای هضم غذا خون توی معده متمرکز میشه و به مغز نمیرسه و خواب ....
این کافور رو واقعا کاریش نمیشه کرد. والا ضرر چندانی هم برای جایی از بدن نداره فک کنم :) تمام مغز های متفکر دانشگاهی که میشناسم خوردن اینا روالآنم چند تاشون حتی خارج دارن ادامه تحصیل میدن. اگه هدف آدم تحصیله بیخیال این چیزا شیم کلا" راحت تره چون تغییرش نمیشه داد
![]()
به همون دلیلی که تو غذای خوابگاه هم می ریزن این موجودوبه نقل از amir h :همیشه 2 تا سوال تو ذهن من بوده
با توجه به این که دانشگاه ما تفکیک جـنسیته! (تو پرانتز بگم تفکیک جـنسیتش با جاهای دیگه فرق داره! از در دانشگاه که میای تو برادران میرن 1 طرف خواهرا 1 طرف دیگه! یعنی اصلا" همو نمیبینیم!)
1- چرا تو غذامون کافور میریزن؟
2- چرا وسه دخترا چادر اجباریه؟![]()
به نقل از مهســـــــــــــا :+غذای خوابگاه ما بیچاره غیربهداشتی نیست.اما مواد اولیه ش افتضاحه....افتضاح!!!!اما با اون مواد اولیه افتضاح سعی میکنن بهداشتی ترین غذای ممکنو بپزن!
+تقریبا همونی که دوستمون گفت :) ترم اول کامل تو انقلابه کلاسامون.از ترم 2 تقریبا و ترم3 کاملا منتقل میشیم امیرآباد.درسای پایه مثل معادلات،ریاضی ، فیزیک و اینا انقلاب تشکیل میشه به علاوه درسای عمومی.درسای تخصصی امیرآباد.کافور ضرر داره ملیکاولی ما با این واقعیت که باید بخوریمش کنار اومدیم دیگه
به همون دلیلی که تو غذای خوابگاه هم می ریزن این موجودو![]()
![]()
ظاهرابه نقل از amir h :ینی در این حد ما خطرناکیم؟![]()
بچه های ما هم که کلا تریپ مسخره بازی بر میدارن بعد ناهار دخترا میان میگنگ کافور برعکس عمل میکنه ما که نهار میخوریم به هم دیگه گرایشمون بیشتر میشه"به نقل از مهســـــــــــــا :ظاهرا
اینا مشکلات شخصی خودشونو به دانشجوهای بدبخت نسبت میدنخودشون اگه از این مشکلات دارن دلیل نمیشه دانشجوها داشته باشن که!ولی خب دیگه...همینه که هست!
به نقل از بره ناقلا :بچه های ما هم که کلا تریپ مسخره بازی بر میدارن بعد ناهار دخترا میان میگنگ کافور برعکس عمل میکنه ما که نهار میخوریم به هم دیگه گرایشمون بیشتر میشه"![]()
![]()
کافور نه طعم خاصی نداره! از عوارض جانبی و خواب آلودگیش آدم متوجه وجودش میشهبه نقل از :|.Mr :حالا کافور کلا" خودش چه مزه ایه؟احساس میشه تو مایه های دارچین باشه.. ؟ چه رنگیه ؟
به چه دلیل حالا میریزن تو غذا ؟!
این خوابگاه فنی حرفه ای تو هزارجریبم میگن خیلی داغونه (البته بایدم داغون باشه) با یکی از دانشجو هاش کلاس زبان همکلاس بودم عکس نشون داد تو ظرف سوپشون ملخ بود =P~ کلی هم دعوا کرده بودن
چیز خفنی بود!
اما غذای سلف دانشگاه علوم پزشکی اصف اگه مثه رستوراناش باشه میشه به زور نوشابه و دوغ و این مزخرفات دادش پایین اینا که میان علوم پزشکی نگران نباشن
سلف دانشگاه اصفهان که یه ساله افتتاح شده این دانشجو ها زیاد ازش نمینالن ... ینی ندیدم بنالن تو این یه ساله که من همش تو کتابخونه میدیدمشون یا از دم خود صلف رد میشدم
دانشگاه صنعتی رو نمیدونم :-s
دانشگاه علوم پزشکی تهران رو فک کنم یه دفه تو سلفش غذا خوردم دوران طفولیت چیزیم نشد البته اون موقع قدرت تمایز بین غذای خوب و بد نداشتم
در هر حال نگران نباشین بابا نمیمیرین که![]()
یه سوال سلف دانشگاه شریف همون جاست فقط؟! که به ما غذا دادن ......... خیلی داغون بود که
گفتم که مطمئن نیستیم!به نقل از :|.Mr :اَی....
شما ها از کجا مطمئنید که میریزن چون میگن نمیریزن تو دانشگاه های معتبر کشور که ؟!
طعم و اینام که نداره پس از کجا میدونین هنو میریزن؟
به نقل از star-crossed :ای وای من #-o
کاش یه کم زودتر من این تاپیک ُ خونده بودم..... یکی فرم انتخاب رشته سنجش ُ پس بده میخوام فردوسی ُ اول بزنم
یعنی در این حد داغونه غذاهاش ؟؟ من اعتراف می کنم تو مبحث "غذا" خیلی سوسول و نازک نارنجیم ....دلم خوش بود بعد کنکور رژیم می گیرم چاق میشم #-o
حالا با این وضعیت فک کنم تا اخر ترم 1 به 30 کیلو برسم
به نقل از مهســـــــــــــا :گفتم که مطمئن نیستیم!آثارش هست ولی!ولی خب میتونه تلقین هم باشه!واقعا تا حالا نبوده کسی که صد در صد بگه می ریزن یعنی اثبات شده نیست!
صرفا در حد شایعه ست که از سالیان سال بوده!!
به نقل از Ehem_Ehem :الان 8 صفحه راجع به غذا حرف زدین؟