خب بهترین راهی که میتونی انجام بدی کمپرس آب سرده که تو 90% جواب میده و یکسری پماد هایی هست که خوبه البته از جاهای معتبر باید بخریبه نقل از -@M!N- :كسي درماني واسه پف چشم، بعد از خواب نداره؟؟!
كم نيس..تا چن ساعت بعدش هم نميره!
به هر راه.ي متوصل شدم...
اما چي؟هيچي!
مثلا چه غذا هايي؟به نقل از май счастливый :خب بهترین راهی که میتونی انجام بدی کمپرس آب سرده که تو 90% جواب میده و یکسری پماد هایی هست که خوبه البته از جاهای معتبر باید بخری
اگه همه ی راه ها رو امتحان کردی و جواب نداده سعی کن غذاهائی که توش پتاسیم داره استفاده کنی تا آب اضافه بدنت گرفته بشه
+
دوستان اگه اطلاعات بیشتری دارین بدین
خب منابع اصلیش خشکبار میوه ها وسبزی ها و مواد پرپروتئین میتونن باشن ولی مواد پتاسیم دار سه دسته اند پتاسیم بالا و پتاسیم متوسط و کم پتاسیم که فک کنم تو جدولی که اینجا هست بتونی مفصل راجع بش بخونیبه نقل از -@M!N- :مثلا چه غذا هايي؟![]()
من خوندم که اینـا بر اثر صدمه دیدن ناخن یا کمبود رویان.به نقل از کیـاناز ツ :دوســـتـــــــان!
کسی راهحلّی، درمانی، چیزی واسه این سفیدیهای روی ناخن سراغ نداره؟!
دلیل، علّت؟!
دیوونم کردن والّا!![]()
از مجلّه ی دانستنیهـا!به نقل از Pink princess :از کجا خوندی؟
بخاطر کمبود کلسیم هستش!
وگرنه من خودم پیانو میزم تایپ هم میکنم
افراد زیادی هم دیدم همچین مشکلی ندارن
بسیاری از افراد بر این باورند که ایجاد این نقاط در سطح ناخنها نشانه کمبود کلسیم یا روی است و تنها راه درمان آن، ایجاد تغییر در برنامه غذایی و خوردن غذاهایی است که نیاز بدن به مواد معدنی و ویتامینها را تأمین میکند.
شایعترین عامل ایجاد این نقاط که میتواند هم روی انگشتان دستها و هم روی انگشتان پاها ایجاد شود، وضعیتی است که از آن تحت عنوان Leukonchia نام برده میشود.گرچه به نظر میرسد با توجه به اسم آن، ابتلا به این وضعیت، نشاندهنده اختلالی جدی باشد، اما معمولا ایجاد چنین تغییری در سطح ناخنها به منزله ابتلا به یک بیماری خطرناک نیست. برخلاف آنچه تصور میشود کمبود کلسیم یا روی هیچ نقشی در ایجاد این نقاط سفیدرنگ در سطح ناخنها ندارند. در حقیقت ایجاد این تغییرات در سطح ناخن، نشانه ضربهای است که روی ناخن وارد شده است.شاید فکر کنید در روزهای گذشته اصلا هیچ اتفاقی برایتان نیفتاده است که موجب آسیبدیدگی ناخنهایتان شده باشد، اما به این نکته توجه داشته باشید که ناخنها به کندی رشد میکنند، بنابراین ممکن است ضربه یا ضربههایی هفتهها پیش از اینکه این نقاط سفید رنگ در سطح ناخنها ظاهر شده باشند، به بافت ناخنتان آسیب رسانده باشند.علاوه بر این، ایجاد این لکههای سفیدرنگ روی بافت ناخن میتواند نشانه وجود عفونت خفیف در بدن یا ابتلا به آلرژی باشد یا حتی از عوارض جانبی مصرف داروهای خاص باشد. اگرچه عوامل مختلفی در ایجاد این تغییرات نقش دارند، اما در هر صورت اگر شما هم بهتازگی متوجه ایجاد نقاط سفیدرنگی روی ناخنهایتان شدهاید،بهتر است بدانید به هیچ درمانی نیاز ندارید و بهدریج با رشد ناخنها این لکهها بالاتر آمده و با کوتاه کردن ناخنها از بین میروند و تا زمانی که دوباره ضربهای به ناخنها وارد نشود، اثری از آنها ایجاد نخواهد شد. باید توجه داشت تنها در صورتی که روی یک یا تعدادی از ناخنها این نقاط دیده شوند، میتوان گفت این تغییرات ناشی از وارد شدن ضربه به ناخنها هستند.اما اگر چنین تغییراتی در سطح همه ناخنها ایجاد شده باشد، به این معنی است که عوامل دیگری مانند کمخونی، بیماریهای قلبی، سیروز کبدی، دیابت یا بیماریهای کلیوی در بروز این تغییرات تأثیرگذار بودهاند و باید به پزشک مراجعه کنید.
این دوتـا رو هم از اینترنت پیدا کردم.شاید زیرناخنهای شما هم این لکههای سفید پدیدار شده و به مرور با بلند شدن ناخن محو شده باشد. این اتفاق معمولاً در کودکی رخ میدهد و وقتی بچهها بزرگ میشوند به آنها میگویند چون شیر کم خوردهای دچار کمبود کلسیم شدهای.
بررسیها نشان میدهند این ارتباط کاملاً نادرست است و سفیدی زیر ناخنها هیچ ربطی به کمبود کلسیم در بدن ندارد حقیقت این است که ناخن مانند هر عضو دیگر نیز دچار بیماری میشود و استرس و بیماریهای قلبی و روحی و ریوی نیز روی ناخنها اثر دارند و سبب بروز تغییر شکل یا عیوبی در آنها میشود.
گاهی لایههایی از کراتین ناخن درست روی هم قرار نمیگیرند و آن نقطه حالت متفاوتی با دیگر نقاط پیدا میکند انگار که حباب هوا در آن قرار گرفته باشد بنابراین هیچ مشکلی در میان نیست و تنها کافی است تا صبر کنید ناخن بلند شده و آن را کوتاه کنید.
درستهبه نقل از Blue seveN :من خوندم که اینـا بر اثر صدمه دیدن ناخن یا کمبود رویان.
معـمولا پیانیست ها و تایپیست ها ناخنشون اینجوری میشه.
در کل چیز مهمی نیست برطرف میشه امّا اگه کلِّ ناخنتون اینجوری شد, ممکنه نشونه بیماری باشه. بهتره به پزشک مراجعه کنید.
حتما دکتر برید!!! متخصص مغز و اعصاببه نقل از sara.n :بچه ها من یه مشکلی دارم یه مدتیه
نمیدونم واقعن جدی هست و نیاز به دکتر اینا داره یا فقط مربوط به اعصابه!
من وختایی که زیاد میخابم مثلن4-3 ساعت تو بعدازظهر از خواب پا میشم احساس میکنم از شکمم به بالا طرف چپ بدنم کلن بی حسه
بی حس که نه! یه حسی مث اینکه میری دندون پزشکی آمپول بی حسی میزنه بعد چن ساعت که اثر آمپوله از بین بره حس میکنی لثه هات سنگینن و یه جوری مور مور میشه
گرفتین که چی میگم ؟!
خب داشتم میگفنم از شکم به بالا طرف چپ بدنم مخصوصن دست چپم و قفسه ی سینه م و حتی لبهام عمچین حالتی رو دارن
تا ی نیم ساغت یه ساعتی هم هست
مشکل جدیه به نظرتون؟
برای اینکه بفهمی به چه چیزهائی حساسیت داری یکسری ازمایش هست میتونی بدی البته ازمایشگاه های خاصی اینکارو انجام میدنبه نقل از sanay :pink princess:
تقریبا همه شون
البته تون مشکل تمرکزو خیلی نداشتم ولی بقیه چرا
چشام که الحمدلله میشن قد توپ تنیس حتی گاهی اوقات تمام صورتم باد میکنه
خارش پوستمم جوریه که مثلا اونبار تو حیاط کتابخونه که شروع شد داشتم با کنده درخت پوستمو میخاروندم و کهیر هم کلا بدنمو میپوشونه
آبریزش بینیم هم که انگار شیر آب باز کردی
خس خس سینه فقط در موارد خیلی شدید
ولی بیخوابی و مشکل تمرکز خیلی واسم پیش نیومده
و یه چیز دیگه اینکه وقتی آلرژی میدم شدیدا سرگیجه و حالت تهوع دارم
دیگه دارم دیوونه میشم از دستش هرچی میخوام بخورم اول یه خورده امتحان میکنم بعد نیم ساعت اینا اگه چیزی نشد میتونم بقیه ش رو هم بخورم:-s
توروخدا یکی بگه چجوری بفهمم از چیه؟![]()
![]()
شاید تارهای صوتیش اسیب دیده به یه دکتر گوش حلق و بینی مراجعه بشه بهترهبه نقل از ...m@ry@m... :خُب... :د
پسرخالم تقریبا 5 ماهی هسّش صداش درنمیاد. اصن خیلی بد گرفته درحدی که اگه داد بزنه انگار داره اروم حرف میزنه!
سرماخوردگی عم نداره!
کلن هیچکی عم نمیفهمه چه مشکلی داره!
بضی ـیا میگفتن عصبی ـه و قرص دادن ولی بازم خوب نشده!
خُب دیگه کَسی چیزی میدونه ؟