• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

من چه مشکلی دارم؟! [پزشکی]

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع 4245
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : من چه مشکلی دارم ؟!

به نقل از Samaneh.T :
سفیدی های رو ناخن نشونهء چین؟!

خب علت این لکه های سفید می تونه ضربه های خفیف تا متوسط به ناخن باشه و یا این که نشونه ای از یه بیماری عفونی و یا واکنش به یه دارو و یا یه حساسیت خفیف باشه و بر عکس چیزی که بیشتر مردم فکر می کنن کمبود روی و کلسیم دلیل واقعیش نیست.

به نقل از tigon :
من چند روز خیلی کم میخوابم یا نمیخوابم بعد یهو یروز 12-13 ساعت میخوابم
خسته میشم اما خوابم نمیبره :-"
اشتهام ب شدت کم شده روزی نیم وعده بزور میخورم :|
تو ی ماه اخیر 4 کیلو کمتر شدم 8-|
تیروییدمو چک کردم
وات هَپِن تو می؟
استرس يا شوك عصبى نداشتى؟

• لایک
امتیازات: مت

به نقل از ماهِ ـشاد :
استرس يا شوك عصبى نداشتى؟
استرس ک نه
شوک عصبی هم نه تا حدی
اما با امتحانای نهایی همراه بود وشبا بیدار میموندم ،شاید به این مرتبط باشه

به نقل از tigon :
استرس ک نه
شوک عصبی هم نه تا حدی
اما با امتحانای نهایی همراه بود وشبا بیدار میموندم ،شاید به این مرتبط باشه
خب وقتى خواب بهم بريزه خوراك هم بهم مى ريزه،دليل كاهش وزن هم همون كم خوابى و بد غذايى هست.اگر ميتونى خوابت رو به روال عادى برگردون وگرنه عوارض بيشترى خداى نكرده گردنت رو ميگيره.

به نقل از Special girl :
من بعضی وقتا ( به ندرت البته) احساس نفس تنگی میکنم..بعضی وقتام اونقدر شدیده که باید به زور خمیازه بکشم تا نفسم برگرده..
مشکل از کجاست؟
@بره ناقلا
بیماری های تنفسی رو خیلی بلد نیستم.
سرفه مخصوصا سرفه شبانه نداری?صدای سوت موقع بازدم چه طور? موقع فعالیت بیشتر میشه?تازگیا عفونت نکرده سینه ات?مثلا پر خلط باشه سینه ات... به محرک خاصی مربوط نیست، خوراکی، پرز لباس و موی گربه مثلا بدترش نمیکنه?
درد قفسه سینه ام داری?
با معده پر این جوری میشی یا خالی?مثلا دو ساعت قبل افطارم این جوری هستی وقتی روزه ای?

به نقل از Special girl :
اصلا این علائمی که گفتینو هیچکدوم ندارم :-/ ربطیم به معده خالی و اینا نداره یه دفعه شانسی هر از گاهی این جوری میشم :-/
واقعا نمیدونم چته :))
برو دکتر متخصص ریه و دستگاه تنفسی

ﭘﺎﺳﺦ : ﻣﻦ ﭼﻪ ﻣﺸﮑﻠﯽ ﺩﺍﺭﻡ ؟!

سلام،يه مدته قفسه سينم به طرز وحشتناکي يهو درد ميگيره،طوريکه هيچ کاري نميتونم اون لحظه انجام بدم و فقط بايد دراز بکشم!دقيقا نميدونم مربوط ب کجاس،ريه يا قلب يا معده!اما دردو پشتمم حس ميکنم،ميتونيد کمکم کنيد؟؟؟

پاسخ : ﭘﺎﺳﺦ : ﻣﻦ ﭼﻪ ﻣﺸﮑﻠﯽ ﺩﺍﺭﻡ ؟!

به نقل از a.khakpour77 :
سلام،يه مدته قفسه سينم به طرز وحشتناکي يهو درد ميگيره،طوريکه هيچ کاري نميتونم اون لحظه انجام بدم و فقط بايد دراز بکشم!دقيقا نميدونم مربوط ب کجاس،ريه يا قلب يا معده!اما دردو پشتمم حس ميکنم،ميتونيد کمکم کنيد؟؟؟
خب دردتون با نفس عمیق زیاد میشه؟ سرگیجه یا تنگی نفس بعد از دردتون دارین؟ اگه این طوریه مربوط به قلبه . پیشنهادم اینه که به متخصص مراجعه کنین .
البته تو جوانی دردهایی توی قفسه سینه وجود داره که مربوط به فشار روانیه. اضطراب می‌تونه باعث بروز فشار توی عضلات یا بی‌نظمی ضربان قلب بشه و دردهایی را ایجاد کنه که با درد قلب اشتباه گرفته بشه.
کلا دردهای قفسه سینه تو دوره ما مثل تیر کشیدن و سوزش بیشتر مربوط به حالت روحی و روانی میشه.
البته اینم بگم که بعضی از مشکلات گوارشی و دردهای اعضای سیستم گوارش همچین علایمی داره.

بچه ها
من کمر درد ناشی از گودی کمر دارم
و واقعا دارم اذیت میشم
نظری پیشنهادی :((

به نقل از کوزت :
بچه ها
من کمر درد ناشی از گودی کمر دارم
و واقعا دارم اذیت میشم
نظری پیشنهادی :((
یه سری ورزش های خاصی داره،
یکیش که من یادمه گهواره است،
میدونی چجوریه یا بگم؟ :دی

×یادمه یه بار معلممون گفت سرگیجه دو نوعه(حس کنی محیط میچرخه دورت یا خودت تعادل نداری بعد گفت یکیشون حتما باید پیگیری بشه اون یکی چیز مهمی نیست)
الان من حس میکنم خودم میچرخم اون جدی ست یا نه؟ :دی

Back
بالا