- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- 4d
- سال فارغ التحصیلی
- 1390
- مدال المپیاد
- دارم.
- دانشگاه
- تهران
- رشته دانشگاه
- داروسازی
پاسخ : گروه فعال سازي تارنما
این حرفا یعنی راه نداره؟؟؟؟؟؟
این حرفا یعنی راه نداره؟؟؟؟؟؟
همون حرفي كه من و مهران صفحه ي پيش زديم.به نقل از سمانه ز. :آخه اگه بدون هماهنگی باشه ، اتفاقی نمی افته ! میشه همینی که همیشه بوده! به نظر اگه این رو بذارین به عنوان وظیفه برای یه چندنفر بهتره ! مگرنه باز هم میشه همون..
به نقل از نمكي :مهران هم كه امادگي داره
4225 هم اعلام امادگي كردن صفحه ي پيش....
به نقل از سمانه ز. :خب پس من توضیح دادم که شاید اتفاقی بیفته !
نمیخواد گروه و درجه ی کاربری تعریف شه و مثلا یه انجمنی چیزی! فقط اینکه با هم هماهنگ باشید که به تاپیکای هم جواب بدین ..
از یه طرف به نظر خیلی خوبه اینکه همچین چیزی باشه ، چون بچه های دیگه وقتی میبینن همچین چیزی رو توی جو میان و پست میدن ، از یه طرفی هم سایت میفته دست اون گروه ه !
الان کسی نیست اعلام آمادگی کنه نه؟(غیر نمکی
)
به نقل از آرمیتا ثابتی اشرف :هماهنگی نمیخواد !
اگر یه بحث به نظرتون جالب بود اینجا هم ایجادش کنید ! همین !
به نقل از مدیریت :خب ما گفتیم از اونجا ایده بگیرید !
physic.sampadia.com
به نقل از نمكي :مدير ازمايشي رو بيشتر توضيح بدين
گفتم که ! مدیر هر بخش میاد یه سری سوال طراحی می کنه و کسایی که مایل هستند می رن دنبال جواب اون سوال . اینجوری اون ها هم یه چیزی یاد گرفتند و واقعا هدف هم همین هست. در اخر جایزه رو مدیر بخش دربارش تصمیم می گیره.به نقل از یک مدیر :ایده و بحث چیزی نیست که هرکس بخواد بتونه یکیش رو اختراع بکنه. هدف از بحث اینه که یک چیزی یاد بگیریم. خب چه اشکالی داره در مورد بحث های دیگران فکر کنیم؟ اونجا انگلیسی زبان هستند و همه بحث هاشون به درد ما نمیخوره. برای همین کسی اونجا نمیره. اما اینجا میان.
جایزه گذاشتن هم مستلزم وجود یک سواله و یک جایزه و اینکه چی به دست میاد از اینکار؟
میدونی که برای ما اصلا سخت نیست یک وبلاگ بسازیم همین الان. اما خب محتوای اون خیلی مهمه. باید کسانی باشند که اون رو مدیریت کنند و مطلب بنویسند توش. خب آیا چنین کسی رو داریم ما؟ قراره مطلب کپی پیست بشه؟
با این مدیر آزمایشی موافقم. البته سایر مدیران و معاونان باید موافقت کنند. صبرکنید من یک صحبتی باهاشون داشته باشم.
بله . منظورم همین هست. چون الان هر کی می خواد مدیر شه می ره تو اون تاپیکی که عنوانش رو یادم نیست ولی مضمونش این بود که بیاین اسم هاتون رو بگین برای بررسی مدیریت . خب کشکی که نمی شه هر کی درخواست داد مدیر شه. باید صلاحیتش ثابت شه. برا یه مدنتی مدیر ازمایشی می شه و اگه صلاحیتش رو درست ثابت کرد اون وقت مدیر اصلی اون بخش می شه.به نقل از 4245 :فک کنم یک نفر که صلاحیت شو داره ! به طور ازمایشی مدیر بخش میشه و اگه تونس به انجمن سر و سامون بشه مدیر میمونه !
درسته ؟!به نظر من هم خوبه ! چون قبلا میگفتن واسه مدیر شدن بیاین فعالیت کنین تو اون بخش !
حالا دوستان هم همشون منظور از فعالیت رو کپی پیست میدونستن و ایجاد تاپیک !![]()
باید حداقل بتونه تاپیک پاک کنه ادیت کنه .... می شه همون اختیارات مدیر اصلی! پس نباید بینشون فرقی باشه. یعنی اصلا نمی شه که فرقی باشه!به نقل از سمانه ز. :به نظرم باید فرقی بین مدیریت آزمایش و مدیریت اصلی باشه! بلاخره کسی که مدیر آزمایشی تمام مزایا( /معایب) مدیراصلی بودن رو داره!
![]()